عابران پیاده و موتورها بخش اصلی تصادفات در استان مرکزی است


عابران پیاده و موتورها بخش اصلی تصادفات در استان مرکزی است

گروه استان‌ها- معاون عمرانی استاندار مرکزی با بیان اینکه بیشترین تصادفات در اراک در میدان حضرت امام(ره) و میدان امام حسین(ع) است گفت: عابران پیاده و موتورها بخش اصلی تصادفات در استان مرکزی است.

به‌ گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک ، مهدی زندیه‌وکیلی ظهر امروز در جلسه ستاد اجرایی خدمات سفر استان مرکزی با اشاره به آمادگی دستگاه‌ها برای ارائه خدمات در ایام نوروز اظهار داشت: تقریبا 2 سال به صورت مستمر محدودیت‌ها و ممنوعیت‌ها برای سفر در ایام نوروز داشتیم به همین سبب پیش‌بینی می‌شود امسال باتوجه به واکسیناسیون سفرهای نوروزی انجام شود و باتوجه به شرایط کرونایی و شیوع سویه جدید کرونا(امیکرون) تشویق برای سفر به استان و مقاصد گردشگری انجام نمی‌شود.

وی افزود: باتوجه به سفرهای نوروزی باید تدابیر لازم با رعایت پروتکل‌ها اندیشیده شود و ستاد خدمات سفر استان باید امسال فعال شود و آمادگی لازم داشته باشد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مرکزی ادامه داد: امیدواریم سویه امیکرون فروکش کند که پیش‌بینی می‌شود برای ایام نوروز در سیر نزولی قرار بگیرد به طوری که استان مرکزی جزو نخستین استان‌هایی بود که در پیک امیکرون قرار گرفت و وضعیت استان قرمز شد بنابراین زودتر از سایر استان‌ها از این وضعیت خارج می‌شود و با توجه به اینکه در مسیر سفر مسافران بسیاری از استان‌ها هستیم باید برای این شرایط آمادگی کامل داشته باشیم.

زندیه‌وکیلی تصریح کرد: بخشی از اقدامات ستاد در حوزه تردد، امدادرسانی، خدمات‌رسانی و بخش دیگر در زمینه تشویق مردم برای سفر به استان مرکزی و بازدید از جاذبه‌های دیدنی استان است که امسال موضوع تشویق مردم برای سفر موکول به وضعیت پایان سال است.

استان مرکزی در فروردین ماه با تغییر فصل به همراه بارندگی، طوفان مواجه می‌شود

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مرکزی با اشاره به رویکرد ستاد خدمات سفر استان مرکزی گفت: باید رویکرد ستاد خدمات سفر استان خدمت‌رسانی، امدادرسانی و پیش بینی شرایط پیش‌رو باشد تا در زمان بحران هم آمادگی کامل داشته باشیم زیرا در فروردین ماه با تغییر فصل به همراه بارندگی، طوفان و غیره مواجه می‌شویم.

زندیه‌وکیلی عنوان کرد: قبل از ایام کرونا جلسات ستاد برای هماهنگی در قبل از نوروز و برای رصد و پایش در ایام نوروز و برای گزارش‌دهی و ارزیابی پس از نوروز برگزار می‌شد به همین سبب امسال هم باید فرمانداران بر این اساس در شهرستان‌ها جلسات ستاد را تشکیل دهند و صورتجلسات به دبیرخانه ارسال شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مرکزی خاطرنشان کرد: با شیوع بیماری کرونا تاسیسات گردشگری و این بخش خدماتی جامعه دچار رکود عظیم شده و اشتغال آنها تحت تاثیر قرار گرفته است به همین سبب اگر شرایط از نظر شیوع کرونا مساعد بود به سیاست گردشگری کمک شود و اگر شرایط مساعد نبود محدودیت‌ها بیش از دستورات ستاد کرونا کشور نباشد.

زندیه‌وکیلی عنوان کرد: باید حمایت لازم از تا سیاست گردشگری و افرادی که در این حوزه سرمایه‌گذاری کردند انجام شود و این موضوع برای همه به ویژه فرمانداران مورد توجه باشد، تاکیدات باید بیشتر در زمینه رعایت پروتکل‌ها باشد و از دیدگاه‌های فردی پرهیز کرد.

وی خاطرنشان کرد: بر اساس پیش بینی‌ها تا پایان نوروز بارندگی ها نرمال و پس از آن بیش از نرمال است به همین سبب باید تهمیدات لازم و آمادگی برای مدیریت بحران اندیشیده شود.

زندیه‌وکیلی تصریح کرد: انواع مختلف حمل و نقل در استان و خارج از استان باید مورد توجه باشد و تمهیداتی در این زمینه اندیشیده شود تا با تجمع مردم و کمبود وسیله نقلیه مواجه نشویم همچنین کنترل قیمت‌ها هم از اهمیت لازم برخوردار است و باید مورد توجه باشد.

وی افزود: یکی از موارد مهم کنترل قیمت‌ها، تامین مایحتاج مورد نیاز مردم در ایام نوروز و جلوگیری از تخلفات است که کنترل‌ها در قالب گشت‌های مشترک با دستگاه‌هایی از جمله اصناف، صمت، تعزیرات و سمن‌ها انجام می‌شود و این آمادگی وجود دارد.

برای اسکان اضطراری در همه شهرستان‌ها آمادگی و تمهیدات لازم اندیشیده شود

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مرکزی با اشاره به وضعیت اسکان در ایام نوروز گفت: تاکنون اسکان در زمینه اسکان فرهنگیان در مدارس و اسکان‌های غیررسمی ممنوع است و اگر تغییراتی در تصمیمات گرفته شود در جلسات آینده اعلام می‌شود.

زندیه‌وکیلی عنوان کرد: باید برای اسکان اضطراری در همه شهرستان‌ها آمادگی و تمهیدات لازم اندیشیده شود و اسکان در اماکن رسمی از جمله هتل‌ها، اقامتگاه‌های بوم‌گردی، مهمانپذیرها و غیره با رعایت پروتکل‌های بهداشتی انجام می‌شود.

وی تصریح کرد: تصمیمات درباره نوروزگاه‌ها به جلسات پایانی قبل از نوروز موکول می‌شود تا شرایط پایانی سال سنجیده شود و بر اساس شرایط شیوع بیماری کرونا تصمیمات اتخاذ شود زیرا تجمع سبب شیوع بیماری می‌شود.

بیشترین تصادفات در شهرها مربوط به عابران پیاده و موتورسوارها است

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مرکزی با اشاره به ارائه خدمات درمانی در ایام نوروز گفت: خدمات درمانی در ایام تعطیل و نوروز با کمبود پزشک کمتر می‌شود و در این زمینه در سطح کشور و استان ضعف وجود دارد به همین سبب دانشگاه علوم پزشکی باید در این زمینه تدبیری بیندیشد و برنامه‌ریزی کند.

زندیه‌وکیلی افزود: بیشترین تصادفات در شهرها مربوط به عابران پیاده و موتورسوارها است به همین سبب باید فرهنگسازی برای اقدامات پیشگیرانه انجام شود زیرا 70 درصد حوادث مربوط به عابران است که با فرهنگسازی می‌توان آمار تصادفات و موارد فوتی کاهش داد.

وی با اشاره به آمار تصادفات گفت: بر اساس گزارش پلیس بیشترین تصادفات در میدان سه‌راهی خمین است به همین سبب تقاطع‌ها در این مناطق باید به سرعت اجرا شوند اما بعضی افراد پروژه تقاطع این میدان را فاقد توجیه اقتصادی می‌دانند درحالیکه جان مردم از هر چیزی مهم‌تر است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مرکزی ادامه داد: بیشترین تصادفات در اراک در میدان حضرت امام(ره) و میدان امام حسین(ع) است بنابراین باید تقاطع‌ها اجرا شوند اما افرادی در شورای شهر معتقد هستند که توجیه اقتصادی ندارد و اجرای آنها اولویت شهر اراک نیست و تصمیم آنها بر تعطیلی این پروژه‌ها است.

زندیه‌وکیلی عنوان کرد: دخالت اعضای فاقد مسئولیت در مسائل اجرایی جزو تخلفات محسوب می‌شود که این تخلفات تبعاتی به همراه دارد بنابراین در مسائل اجرایی، شورا نمی‌تواند دخالت کند زیرا مربوط به شهرداری است.

وی افزود: این موضوع در بازدید استاندار از این پروژه مطرح شد که نادرست در فضای مجازی منتشر شد به همین سبب موضوع مطرح کردن امکان خلع فردی توسط بنده به سبب دخالت در امور اجرایی را تکذیب می‌کنم.

وقوع هزار و 200 تصادف در میدان امام حسین(ع)

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مرکزی تصریح کرد: بر اساس گزارش پلیس در سال گذشته هزار و 200 تصادف در میدان امام حسین(ع) انجام شده بنابراین اجرای تقاطع اولویت است و نباید تعطیل شود در حالی که شورای ترافیک تصویب کرده، اعتبار در نظر گرفته شده و پیمانکار دارد.

زندیه‌وکیلی بیان کرد: دخالت در امور اجرایی در شرح وظایف شورای شهر نیست بنابراین اعضای شورای شهر نمی‌توانند در مباحث اجرایی و فنی دخالت کنند، طرح‌های مربوط به تقاطع غیرهمسطح در اراک توسط شهرداری تهیه و به شورای ترافیک ارائه شد و پیشنهاد شهرداری بوده است.

طرح میدان امام خمینی(ره) بیش از یک سال تصویب شده و آماده اجرا است

وی افزود: طرح میدان امام خمینی(ره) بیش از یک سال تصویب شده و آماده اجرا است اما به سبب دلایلی در مجموعه شهرداری و شورای شهر اجرا نشده که اگر طرح اجرا شود از تصادفات در میدان جلوگیری می‌کند بنابراین این موضوع نشاندهنده اولویت داشتن این تقاطع است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مرکزی با اشاره به فرودگاه اراک گفت: پرواز عسلویه در حال انجام است و پرواز مشهد توجیه و مسافر دارد و برای پرواز تهران با وجود اینکه هواپیمای جدید اختصاص داده شد و استانداری یک میلیارد تومان هزینه کرد اما به دلایلی از جمله نزدیکی اراک به تهران مورد استقبال قرار نگرفت.

انتهای پیام/713/

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon