طرح حمایت از تعاونی‌های معدنی در راستای عدالت اجتماعی در حوزه معادن ارائه شده است


طرح حمایت از تعاونی‌های معدنی در راستای عدالت اجتماعی در حوزه معادن ارائه شده است

گروه استان‌ها- جانشین فرمانده سپاه الغدیر در اقشار بسیج استان یزد با اشاره به طرح‌های کاربردی ارائه شده در دبیرخانه شهید مدرس استان یزد از ارائه طرح حمایت از تعاونی‌های معدنی به جهت توسعه مردمی‌سازی و عدالت اجتماعی در حوزه معادن استان یزد خبر داد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد ، سرهنگ حمیدرضا محدث ظهر امروز در نشست با خبرنگاران استان یزد اظهار داشت: طبق سند اعتلای 10 ساله بسیج، نقش هیئت‌های اندیشه‌ورز و مجمع‌های بسیج ارائه راهکارها به منظور استفاده از فرصت‌ها بوه و ما در بسیج به دنبال امیدآفرینی در جامعه با استفاده از این ظرفیت‌ها و حل و رفع مسائل و مشکلات هستیم.

وی افزود: 11 کارگروه تخصصی در مجمع وجود دارد که مشغول فعالیت هستند و در کارگروه‌های تخصصی هر سال چندین اولویت و نظام مسائل احصاء می‌شود و در دستورکار کارگروه‌ها قرار می‌گیرند و در نهایت هیئت‌های اندیشه ورزی برای حل مسائل برگزار می‌شود.

محدث با اشاره به کمیته‌های 11 گانه اقتصاد و زیربنایی، مدیریت و حکمرانی، سلامت، محیط زیست، گردشگری، تربیت و آموزش، علم و فناوری و تحقیقات، زنان و خانواده، رسانه و فضای مجازی، حقوقی و قضایی، سیاسی تصریح کرد: فرایند کار در این بخش‌ها در چهار ساحت تبیین، گفتمان سازی مسائل، مطالبه‌گری و در نهایت کمک به اجرای این مسائل است.

جانشین فرماندهی سپاه الغدیر استان یزد در اقشار بسیج بیان کرد: ظرفیت دیگری که در شاکله بسیج وجود دارد دبیرخانه شهید مدرس است که به صورت ماهانه و با حضور آیت الله ناصری، نماینده ولی فقیه در استان به عنوان رئیس مجمع بسیجیان؛ آیت الله سید محمد کاظم مدرسی، رئیس هیئت‌های اندیشه‌ورز؛ مهران فاطمی، استاندار یزد؛ نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی و مسئولان مرتبط با موضوعات تشکیل می‌شود.

محدث ادامه داد: در این دبیرخانه که یکی دیگر از ظرفیت‌های بسیج برای حل و رفع مسائل و مشکلات مردم است مسئولین اجرایی طرح‌ها حضور دارند و ضمانت برای اجرای راهکارها، اقدامات و راهبردهایی که داده می‌شود کسب می‌شود.

وی با اشاره به اینکه در رأس استان یک هیئت اندیشه ورز داریم که مسائل مربوط به حوزه بسیج در هیئت‌های اندیشه‌ورز را پیگیری می‌کنند گفت:  در همه شهرستان‌ها 13 ناحیه و 13 ناحیه در شهر یزد وجود دارد که این هیئت‌های اندیشه‌ورز در سطح محلات نسبت به مطالبات به حق مردم حساسیت و پیگیری دارند.

محدث با بیان اینکه 52 ناحیه مقاوت در پایگاه‌های سطح استان یزد وجود دارد افزود: 103 پایگاه بسیج دارای هیئت اندیشه ورز هستند که در سال 1400 در تلاش هستیم که حداقل 20 درصد پایگاه‌ها دارای هیئت اندیشه‌ورز و در برنامه پنج ساله بعدی همه پایگاه‌های مقاوت بسیج صاحب هیئت اندیشه ورز شوند و باید یک خرد جمعی و اندیش‌ورزی مسائل محلات حل و فصل شود.

وی با اشاره به اینکه 22 قشر بسیج در اقشار مختلف اصناف، دانشجویی، دانش‌آموزی، فرهنگیان، طلاب، کارمندی، کارگری و همه اقشار در بین آحاد مردم وجود دارد عنوان کرد: اقشار مختلف در بسیج نماینده دارند و به تعداد اقشار بسیج نیز هیئت‌های اندیشه‌ورز وجود دارند که اعضای این هیئت‌ها افرادی متناسب با قشر، دارای اندیشه، صاحب نگاهی بیرونی، از آحاد مردم و بسیجی، دارای ایده هستند که با نگاه واقع بینانه  مسائل واقعی که در کف جامعه و اجتماع وجود دارد و باید حل شود را مطرح و نسبت به رفع آن اهتمام دارند.

جانشین فرماندهی سپاه الغدیر استان یزد در اقشار بسیج تصریح کرد: تاکنون 543 مسئله توسط هیئت‌های اندیشه‌ورز تا سطح محلات احصا شده است، 54 طرح برای حل مسائل داده شده همچنین در هیئت‌های اندیشه‌ورز بسیج 1750 نفر از اندیشمندان، خبرگان و نخبگان مشغول فعالیت و کمک هستند.

وی گفت: در دبیرخانه شهید مدرس امسال 10 جلسه هیئت اندیشه ورز و از زمان راه‌اندازی 18 جلسه تشکیل شده است؛ عمده مسائلی که در این جلسات به عنوان طرح، راهکار و راهبرد به مسئولین ارائه شده است شامل طرح‌های راهکارهای ارتقای جایگاه مجلس، مدل مدیریتی صیانتی بابت انفال معدنی داده شده است و طرح دیگری هم در این خصوص داده شده، زنان و خانواده، حیات طیبه، پلیس رسانه و فضای مجازی است همچنین طرح گردشگری پایدار به عنوان مسائل اولویت‌دار استان یزد با توجه به اینکه شهر یزد به عنوان یک شهر تاریخی و با قدمت ایرانی و اسلامی مورد توجه در کشور و دنیا است مطرح شده است.

محدث ارتباط صنعت، دولت و دانشگاه را از دیگر طرح‌ها دانست و اظهار داشت: طرح قابل توجه‌ای که در دبیرخانه مطرح و کاربردی شده است طرح حمایت از تعاونی‌های معدنی به جهت توسعه مردمی‌سازی و عدالت اجتماعی در حوزه معادن است، طرح مسکن و راهکارهای ساخت مسکن متناسب با اقلیم و زیست بوم استان یزد، طرح شاگردپروری با  هدف جبران بخشی از عقب‌ماندگی مسائل علمی در دانشجویان در شرایط شیوع کرونا، راه‌اندازی مراکز رشد و پارک‌های علم و فناوری، صرفه‌جویی در مصرف آب و موارد دیگر اهم مسائل مطرح شده است.

انتهای پیام/781/ح

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
میهن
طبیعت
گوشتیران
triboon