مشاور وزیر صنعت: طرح آمایش استانی صنعت دنبال میشود
گروه استانها-مشاور وزیر و مدیرکل حوزه وزارتی وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: طرح آمایش بسیار مهم است و رویکرد آن ایجاد اشتغال متناسب با نیاز شهرستانهای مختلف است که باید به اجماع نسبی برسد سپس مبنای عملیاتی قرار میگیرد.
بهگزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، شهاب جنابی ظهر امروز در مراسم تکریم و معارفه سرپرست اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی با اشاره به اهمیت سازمان صمت اظهار داشت: بخش صنعت، معدن و تجارت بخش بسیار مهم در کشور بوده و اهمیت آن در حوزه ماموریتی و اثرگذاری بر زندگی مردم است به طوری که ماهیت کار این بخش این است که تصمیم آن در کوتاهترین زمان اثراتی در زندگی مردم دارد به همین سبب انتظارات از این بخش بسیار بالاست.
وی افزود: مجموعه وزارتخانه در دوره جدید برنامهای در دستور کار قرار داده که در آن تلاش شده به ابعاد مختلف توجه شود بنابراین یکی از اقدامات مهم در این راستا تعریف نزدیک به 100 پروژه در وزارتخانه است که بسیاری از آنها درصدد ریلگذاری و بازطراحی نظام حکمرانی در بخش صنعت، معدن و تجارت است.
مشاور وزیر و مدیرکل حوزه وزارتی وزارت صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: برخی از پروژهها به مرحلهای رسیده که آثار آن به خوبی دیده میشود و استانها کم کم با این پروژهها درگیر میشوند که مواردی در زمینه پروژه درج قیمت تولیدکننده روی محصول، پروژه تامین مالی زنجیره، تسهیلات و سایر موارد است و تعدادی هنوز تا به نقطهای برسد که کسب و کارها و ذینفعان اصلی آثار آن را ببینند، فاصله دارد.
جنابی تصریح کرد: اداره کل صنعت، معدن و تجارت استانها از اهمیت بالایی برخوردار هستند زیرا در نوک پیکان خدمترسانی به مخاطبان قرار دارند به ویژه در طراحی ساختار سازمانی وزارت صمت که از زمان شکلگیری و ادغام وزارت صمت هنوز هدفی که از ادغام مورد انتظار بود به طور کامل محقق نشده بود، بنابراین در این بازطراحی ساختار تلاش شده تا گام جدی در زمینه ادغام واقعی برداشته شود که اتفاقات خوبی هم رقم خورد.
وی بیان کرد: ادارهکل صنعت، معدن و تجارت استانها در راستای تقسیم کار پیشانی کار در تعامل با ذینفعان مجموعه هستند به همین سبب مسئولیت سنگینی را برعهده دارند و رویکرد این است که باید دغدغه فعالان اقتصادی و کسب و کارها را دغدغه خود بدانیم هر چند اگر به حوزه ماموریتی مربوط نشود.
مشاور وزیر و مدیرکل حوزه وزارتی وزارت صنعت، معدن و تجارت عنوان کرد: اگر واحد صنعتی با مشکلاتی از جمله در حوزه تامین اجتماعی مواجه شد با مراجعه به مجموعه صنعت، معدن و تجارت آسانترین پاسخ این است که این موضوع در مجموعه حوزه کاری سازمان نیست اما در رویکرد جدید همه موضوعات و دغدغهها در حوزه صنعت، معدن و تجارت ارتباط دارد.
جنابی افزود: در وزارتخانه و سازمانهای تابعه انتظار میرود که این موضوع را مبنای عمل قرار دهند و برای رفع مشکلات پیگیر مسائل باشند که برای تحقق برنامهها و اهداف نیازمند همدلی و همافزایی همه دستگاهها است و مجموعههای صنعت، معدن و تجارت به تنهایی نمیتوانند کاری از پیش ببرند.
وی بیان کرد: یکی از اقدامات مهم در وزارتخانه طرح آمایش صنعت، معدن و تجارت استانی و شهرستانی است که استاندار مرکزی برای این حوزه توجه ویژه دارند و برای استان مرکزی سرمایه مهم و ارزشمند است.
مشاور وزیر و مدیرکل حوزه وزارتی وزارت صنعت، معدن و تجارت افزود: طرح آمایش بسیار مهم است و رویکرد آن ایجاد اشتغال متناسب با نیاز شهرستانهای مختلف است که باید به اجماع نسبی برسد سپس مبنای عملیاتی قرار میگیرد و نسبت به آینده امیدوار و خوشبین هستیم که این امید مبتنی بر حقایق و شواهدی است که با وجود سختیها به آینده امید داریم.
جنابی خاطرنشان کرد: یکی از نشانههای امید که خاستگاه آن در استان مرکزی است تجربه امیرکبیر برای ماست به طوری که در مدت سه سال که عهدهدار مسئولیت بود دستاوردهای بزرگی را به دست آورد بنابراین این موضوع نشان میدهد که با تلاش جهادی و کار منسجم میتوان به دستاوردهای خوبی رسید.
وی تصریح کرد: استان مرکزی زادگاه رشد و پرورش بزرگان کشور از جمله امام(ره) بوده که منشا خدمات بزرگی در کشور بودند بنابراین این استان برای کشور افتخار است.
انتهای پیام/713/ش