هر خانواده ایرانی ۴۵ درصد درآمد خود را خرج مسکن میکند
گروه استانها- سرپرست سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور گفت: هر خانواده ایرانی ۴۵ درصد از از درآمد خود را صرف خرج مسکن میکند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان ، حمزه شکیب شامگاه یکشنبه در نشست هماندیشی روسای سازمان نظام مهندسی استان اصفهان با بیان این که هر خانواده ایرانی 45 درصد از از درآمد خود را صرف خرج مسکن میکند اظهار داشت: این آمار نشان دهنده بار سنگینی است که بر دوش نظام مهندسی ساختمان است و وظیفه نظام مهندسی است که در این راستا برنامه ریزی داشته باشد، باید تلاش کنیم تعهد خود را برای مردم انجام داده و حافظ سرمایههای آنان بوده تا بتوانند زندگی آرامی داشته باشند.
وی با بیان اینکه در کشور 31 استان داریم که سازمان نظام مهندسی در همه آنها شعبه دارد و شامل هیئت مدیره، بازرسی و انتظامی است، افزود: همچنین حدود 600 هزار نفر عضو سازمان نظام مهندسی هستند و به همین دلیل بزرگترین سازمان غیردولتی کشور از آن ما شده است.
سرپرست سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور گفت: هدف از تشکیل سازمان نظام مهندسی، تولید ساختمان است که از صفر تا 100 نگهداری و ساخت آن برعهده ماست. حدود 26 سال از عمر تشکیل نظام مهندسی ساختمان میگذرد و در این مدت سه اصل را تعریف کردیم که دوران شکلگیری و اثباتی سازمان نخستین اصل و بعد از آن آزمون استقلال و تاثیرگذاری به عنوان دومین اصل برای مجموعه بود.
وی افزود: تلاش شده در این مدت هم استقلال را حفظ کنیم و هم تاثیرگذاری داشته باشیم. نظام مهندسی هیچ بودجهای از دولت دریافت نمیکند چون استقلال مالی داریم و در این شرایط اقتصادی این موضوع بزرگ ترین دستاورد سازمان هست.
شکیب تصریح کرد: در حال تلاش برای اصل سوم یعنی رسیدن به مرجعیت هستیم چون دانشگاههای بسیاری هستند که مهندسان را تربیت میکنند اما با طی کردن دوران تحصیلی و ورود به حرفه با آموزشهای مستمر قصد تبدیل به مرجعیت را داریم.
وی خاطرنشان کرد: ما به هر حال در زمانی قرار گرفتیم که اصل سرعت در اطلاعات و دانش نام گرفته به همین خاطر در حال تلاش هستیم که همراه با سرعت دنیا بتوانیم همزمان حرکت کنیم چراکه در کنار پیشرفته ترین کشور های دنیا قرار گرفتیم و دانش روز دنیا را توانستیم به دست آوریم.
وی افزود: امیدواریم بتوانیم فاصله بین دانش و اجرا را کم کنیم و مشکلاتی که در اجرا و نظارت وجود دارد را برطرف تا بتوانیم با فاصلهای حدود 10 درصد به دانش خوبی دست پیدا کنیم.
همبستگی، پیوستگی و دلبستگی نیاز توسعه پایدار است
مدیرکل سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اصفهان نیز با حضور در این نشست اظهار داشت: برای رسیدن به توسعه همه اهل سخن و فضل هستند اما چه اتفاقی افتاده که کام خود را به تلخی چرا ها آشنا کردهایم؟ اصفهان به قدمت تاریخی است که هر انسانی اگر اندکی با چارجوب ایران آشنا باشد باید دست تعظیم بر سینه بگذارد .
علیرضا ایزدی گفت: شواهد تاریخی اصفهان بسیار زیاد و قلب تپنده ایران اسلامی است و اگر حالش خوب باشد حال ایران نیز خوب است. پس به سمت مهندسین دست نیاز میبرم و خواهش میکنم کمک کنید اصفهان در حوزه میراث فرهنگی برای تمام ایران نسخه جدیدی ارائه دهد.
انتهای پیام/174/ن/ح