برنامه سیاسی و اقتصادی حزبالله برای انتخابات لبنان
نماینده حزبالله در پارلمان لبنان اعلام کرد که ما با سرفصل «مقابله با بحران اقتصادی و معیشتی» و «مقابله با کمپین آمریکایی» در انتخابات پارلمانی آینده مشارکت میکنیم.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، «حسن فضلالله» عضو فراکسیون وفاداری به مقاومت در پارلمان لبنان در جریان یک مراسم یاد بود که در جنوب این کشور برگزار شده بود اعلام کرد: حزب الله از خلال موسسات خود و یا نقشی که در داخل دولت و پارلمان دارد با بحران مالی و اقتصادی کشور مقابله میکند و هدف آن ایجاد راهکارهایی جهت توقف بحرانها و جلوگیری از فروپاشی کشور است. همه خدماتی که حزب الله به مردم ارائه میکند طبق فرهنگ مقاومت جزء وظایف آن است و این مسئله ربطی به انتخابات ندارد؛ زیرا کسانی که برای به دست آوردن رای در انتخابات به مردم خدمات ارائه میکنند تعهدی به ارزشهای اخلاقی ندارند.
به نوشته العهد، فضلالله افزود، ما از طریق خدماتی که به مردم ارائه میدهیم به دولت آمریکا که قصد دارد ملت لبنان را تحقیر کند میگوییم که مقاومت و نهادهای آن در کنار مردم خود حضور دارند و شبانه روز تلاش میکنند تا درد و رنج آنها را کاهش دهند. ما خون خود را نیز برای محافظت از مردم میدهیم.
این نماینده حزب الله در پارلمان لبنان گفت: اکنون کشور وارد رقابت انتخاباتی شده و ما با سرفصل «مقابله با بحران اقتصادی و معیشتی» و «مقابله با کمپین آمریکایی» در این انتخابات مشارکت میکنیم. آمریکا با ابزارهای خود در داخل لبنان به دنبال کسب اکثریت پارلمانی جهت تشکیل دولت و انتخاب رئیس جمهوری است که در برابر حزبالله و مقاومت بایستد.
وی تاکید کرد، ما یک برنامه نجات اقتصادی برای مقابله با بحران معیشتی داریم و سعی میکنیم این برنامه در مفاد قانونی بودجه عمومی لحاظ شود تا گامی برای انجام اصلاحات در کشور باشد. ما در اینجا سوال میکنیم تیم مقابلی که علیه ماست چه برنامهای برای کشور دارد و چه چیزی در اختیار مردم لبنان قرار میدهد.
حسن فضلالله ادامه داد، تنها برنامه تیم مقابل ما تسلیم شدن در برابر شروط صندوق بین المللی پول است، حتی اگر منجر به قطع حقوق کارمندان شود؛ چراکه صندوق بینالمللی پول اعلام کرده لبنان باید در این شرایط مالی و اقتصادی شمار کارمندان دولتی را به نصف کاهش دهد و این به معنای باز ماندن آنها از کار و عدم پرداخت حقوقشان است.
این نماینده پارلمان لبنان تاکید کرد، زمانی که کشورهای حوزه خلیج فارس یک سند با شروط تحقیرآمیز در برابر لبنان قرار میدهند و از این کشور میخواهند که شروط این سند و همچنین شرایط صندوق بینالمللی پول را بدون چون و چرا قبول کند آیا این بدان معناست که کشور ما در اختیار چنین طرفهایی قرار گرفته است؟ آیا باید به آنها اجازه دهیم که گزینههای خود را به لبنان تحمیل کنند؟ گزینههایی که مشخص نیست لبنانیها را به کجا خواهد برد.
وی همچنین تصریح کرد، ما با اراده و اشتیاق در انتخابات مشارکت میکنیم تا از قدرت گرفتن ایالات متحده در لبنان جلوگیری کنیم؛ چراکه اگر آمریکا بر لبنان سیطره یابد کشور به سمت آیندهای شوم حرکت میکند و ما به هیچ وجه آن را تحمل نخواهیم کرد. ما با همه قدرت خود برای وفاداری به خون شهدا تلاش میکنیم؛ زیرا همانطور که در عملیاتهای نظامی از کشور دفاع کردیم نبردهای سیاسی و عمرانی و اقتصادی نیز وجود دارد و ما در هیچ نبردی کوتاهی نمیکنیم.
فضلالله در پایان گفت، حزب الله در همه زمینهها برای حمایت از مردم نقشآفرینی میکند و همانطور که می بینیم برادرانمان در امور اجتماعی و بهداشتی و آموزشی و تبلیغی و جهادی وظیفه خود را به خوبی انجام میدهند و در دولت و پارلمان نیز همین طور است.
«حسین الحاج حسن» دیگر نماینده فراکسیون وفاداری به مقاومت در پارلمان لبنان نیز اعلام کرد: ما برای تصویب بودجه 2022 برای دستیابی به یک چشم انداز اصلاحی که ما را قادر میسازد مشکلات واقعی مردم را بفهمیم تلاش میکنیم. تصویب این بودجه باید بر مبنای محافظت از اموال مردم و سپردهگذاران باشد. ما میلیاردها در کشور ثروت داریم که به دلیل شروط سیاسی و فشارهای آمریکا امکان سرمایه گذاری روی آنها وجود ندارد.
وی خطاب به آمریکاییها گفت: ما اصلاً ضعیف نیستیم و شروط سیاسی و دیکتههایی که واشنگتن قصد دارد بر لبنان تحمیل کند را نمیپذیریم. آمریکا یک متجاوز علیه لبنان است و مردم این کشور را به فقر و گرسنگی کشاند و همه ما اظهارات «دوروتی شیا» سفیر آمریکا در بیروت درباره انتقال انرژی از اردن و مصر به لبنان و همچنین شرط و شروطها در این زمینه را به یاد داریم.
این نماینده پارلمان لبنان در پایان به مسئله مذاکرات ترسیم مرزهای دریایی میان لبنان و فلسطین اشغالی پرداخته و گفت: آمریکا یک میانجی ناموجه و متخاصم را در این پرونده انتخاب کرده تا شرایط خود را به ما دیکته کند؛ اما هرگز در برابر این شروط تسلیم نخواهیم شد و قبول نمیکنیم که یک طرف خارجی برای ما تصمیم بگیرد.
انتهای پیام/