نماینده ولیفقیه در استان سمنان: معلمان به تربیت دینی دانشآموزان توجه ویژه داشته باشند
گروه استانها- نماینده ولیفقیه در استان سمنان بر تربیت دینی دانشآموزان در مدارس از سوی معلمان و مربیان آموزشی و پرورشی تأکید کرد و گفت: این موضوع باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان ، حجتالاسلام والمسلمین مرتضی مطیعی شامگاه دوشنبه در دیدار مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان و هیئت همراه که به مناسبت آغاز هفته امور تربیتی در دفتر امام جمعه سمنان انجام شد، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا به ویژه شهدای فرهنگی و دانشآموز بر اهمیت توجه به موضوع تربیت در کنار تعلیم تأکید کرد و اظهار داشت: «تربیت» یکی از اهداف اصلی بعثت پیامبران است و جالب است که در هر کجا نامی از تعلیم برده شده است تزکیه در کنار آن آمده و این بدان معناست که تزکیه و تربیت مقدم بر تعلیم است و این نشاندهنده اهمیت آن است.
وی تأکید کرد: هر فردی که در جایگاه مربی، معلم و آموزش دهنده است باید رفتار و کردارش در فرد متربی و دانشآموز اثرگذار باشد و به دیگر عبارت مربی باید خودساخته و فردی متخلق به اخلاق اسلامی باشد تا دانشآموز و متربی نیز با الگوگیری از اخلاق مربی ساخته شود؛ همچون پدر و مادر که هرگونه با فرزندشان برخورد کنند و هر اصول تربیتی که در محیط خانه و خانواده داشته باشند، بازخوردش را در فرزندشان شاهد خواهند بود.
نماینده ولیفقیه در استان سمنان با اشاره به غفلت جامعه امروز از مباحث تربیتی بر پایه و مبنای خدامحوری گفت: مربی باید بتواند دست متربی را در دست خدا بگذارد.
مطیعی با بیان اینکه ترویج معنویت بدون خدا اصلی است که در دنیای امروز بسیار رایج شده است گفت: رخنه تفکرات اومانیستی روز به روز در حال گسترش است؛ افرادی هستند که تفکرات اومانیستی در آنها ریشه دوانده است؛ حتی شاید اینگونه افراد نام خدا را هم ببرند؛ اما در عمل مباحث و مبنای فکری آنها بویی از خدامحوری نبرده است و جایگزین آن دنیاطلبی، مادیگرایی و قدرتطلبی شده است.
وی با تأکید بر اینکه خدامحوری در همه شئون زندگی فردی و اجتماعی انسان باید جریان داشته باشد اظهار داشت: ارتباط با خدا را نباید در زندگی خود و در تربیت فرزندانمان به دست فراموشی بسپاریم.
علیاکبر عرب خراسانی معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان سمنان نیز در این دیدار به بیان گزارش عملکرد امور تربیتی و پرورشی این اداره کل در طول یک سال گذشته پرداخت و گفت: در بحث پرورشی و فرهنگی به موضوعاتی همچون قرآن و عترت، نماز و مشاوره و مراقبت در برابر آسیبهای اجتماعی و دیگر عرصهها پرداخته میشود و اقدامات و برنامهریزیهای در این زمینه با جدیت دنبال میشود.
وی با اشاره به اینکه در حوزه پرورشی در استان سمنان 637 مربی پرورشی، معاون پرورشی و مشاور در حال فعالیت هستند، گفت: مشاور مذهبی، مربیان طرح امین، طرح امیدان، مبلغان مذهبی نیز به تعداد 325 نفر از طلاب هستند که مشغول فعالیت هستند.
معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان سمنان افزود: تعدادی از دانشآموزان نیز در سطح استان سمنان به عنوان رابطین هستههای مشاوره و همیاران مشاوره در کنار مربیان و همکاران پرورشی اداره کل آموزش و پرورش استان هستند که در مجموع سرگروههای پرورشی 29 دانشآموز و سرگروههای مشاوره 35 دانشآموز هستند.
عرب خراسانی عنوان کرد: 2 هزار کانال و گروه در «شاد» در سطوح مختلف مدرسهای، شهرستانی و استانی در بحث امور پرورشی و فرهنگی در سطح استان سمنان نظیر کانال یاریگران زندگی، پیشگیری از آسیبهای اجتماعی، قرآن، عترت، نماز، مرجعیت، فرهنگی، هنری، انجمن فعالیتهای فرهنگی تربیتی، تشکلهایی نظیر سازمان دانشآموزی، راهیان نور، خبرگزاری پانا و همه و همه در بحث تولید محتوا فعالیت میکنند.
وی با اشاره به اینکه 699 نمازخانه در سطح مدارس استان سمنان وجود دارد گفت: از این تعداد 305 نمازخانه مستقل و 387 نمازخانه چند منظوره هستند.
معاون پررویشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان سمنان با اشاره به تشکیل 317 تشکل امر به معروف و نهی از منکر دانشآموزی و فرهنگیان در سطح مدارس استان سمنان گفت: در سالی که گذشت ما میزبان دو رویداد مهم قرآنی (مسابقات قرآن، عترت و نماز دانشآموزان سراسر بینالمللی و کشوری و مسابقات همخوانی و مدیحهسرایی دارالقرآن در سراسر کشور) در استان سمنان بودیم که برای نخستین بار بینظیر بود.
عرب خراسانی عنوان کرد: 12 اجلاسیه نماز شهرستانی و استانی در سالی که گذشت با 25 هزار مخاطب با توجه به شرایط کرونایی به صورت حضوری و غیرحضوری برگزار شد.
انتهای پیام/363/ح