تکمیل حوزههای علمیه نیمهتمام استان هرمزگان نیازمند عزم دولت و ورود خیرین است + فیلم
گروه استانها ــ استان هرمزگان حوزهها و مدارس علمیه بسیاری دارد که سالیان زیادی است که به دلیل کمبود منابع و تخصیصهای قطره چکانی اعتبارات هنوز تکمیل و به بهرهبرداری نرسیدهاند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، اگر تاریخ علمی این مرز و بوم را بنگریم خواهیم دید که نقطه عطف علمآموزی و دانش پژوهشی، حوزههای علمیه و مدارس علوم دینی بودهاند و عالمان، اندیشمندان و دانشمندان بسیاری در بستر انسانساز حوزههای علمیه پرورش یافتند که یکی از آنها عارف دلسوخته قرن حضرت امام خمینی(ره) بود که با مجاهدتهای خود شرق و غرب را متحیر کرده و وادار به کرنش در برابر نظام نوپای اسلامی کرد و خلف صالح وی حضرت آیتالله خامنهای که با یک اشاره تمام معادلات جهانی نقش بر آب میکند.
حوزههای علمیه نقش بسیاری بر گردن این مرز و بوم کهن دارد و قشر خدوم روحانیت در دفاع مقدس و دفاع از حرم خوش درخشیدند و در بحرانهایی مانند سیل و زلزله هم در صف اول جهاد خدمترسانی تلاش کردند.
اما این حوزههای علمیه با این قدمت فراوان مشکلات بسیاری دارند که گاها برای مردم حتی قابل تصور و باور هم نیست.
یکی از مشکلاتی که حوزههای علمیه مخصوصا در استان هرمزگان با آن دست و پنجه نرم میکنند مشکلات عمرانی و مشکلات زیرساختی است.
بسیاری از مدارس علمیه در استان هنوز که هنوز است ساختمان مناسبی برای تحصیل طلاب علوم دینی ندارند، به عنوان مثال محل تحصیل و استراحت طلاب شهرستان میناب در یک آشپزخانه است و حوزه علمیه امام علی علیه السلام این شهر با وجود اینکه از سال 92 ساختش آغاز شده است هنوز نیمه تمام است و آماده نشده است.
حجتالاسلام نادر حقیقی مدیر حوزه علمیه استان هرمزگان در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در بندرعباس اظهارداشت: پروژه مدرسه علمیه امام علی علیهالسلام میناب از سال 1392 استارت زده شده است که تا الان حدود 60 درصد پروژه کارش انجام شده است و مابقی آن همچنان باقی مانده است.
وی افزود: با حمایتهای ناچیز و اندکی که در طول این سالیان از طرف دولت انجام شده است ما توانستیم پروژه را تا اینجا برسانیم که اگر حمایتها بیشتر میشد قطعا و یقینا تا الان این پروژه تمام شده بود.
حقیقی تاکیدکرد: انتظاری که داریم این است که خیرین محترم، دولت و استاندار هرمزگان و سایر نهادهایی که میتوانند ما را یاری دهند پای کار بیایند و ما را کمک کنند تا بتوانیم این پروژه را به اتمام برسانیم.
وی خاطرنشان کرد: به جز مدرسه علمیه میناب، مدرسه علمیه حضرت امیرالمؤمنین علیهالسلام سندرک، مدرسه علمیه پارسیان، مدرسه علمیه حاجی آباد نیز نیمه تمام هستند اما با این تخصیص بودجههای قطره چکانی نمیشود آنها را به اتمام رساند.
انتهای پیام/865/س