برگزاری مراسم افتتاحیه سیزدهمین همایش بینالمللی علوم ورزشی
مراسم افتتاحیه سیزدهمین همایش بینالمللی علوم ورزشی صبح امروز (دوشنبه) در محل پژوهشگاه تربیتبدنی و علوم ورزشی برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از روابط عمومی پژوهشگاه تربیتبدنی، مراسم افتتاحیه سیزدهمین همایش بینالمللی علوم ورزشی، با حضور علی شریفنژاد رئیس پژوهشگاه تربیتبدنی و رئیس همایش، حسین زارعیان دبیر کل همایش، علی کاشی دبیر علمی همایش، محمدحسین قربانی دبیر اجرایی همایش، هادی روحانی رئیس دبیرخانه و تعدادی از مدیران همایش، در محل سالن اجتماعات پژوهشگاه و با مشارکت آنلاین و غیرحضوری جمع زیادی از اساتید دانشگاه، پژوهشگران، دانشجویان، ورزشکاران و سایر علاقهمندان، برگزار شد.
در ابتدای این مراسم، شریفنژاد رئیس پژوهشگاه و رئیس همایش، در سخنان کوتاهی ضمن خیرمقدم بهتمامی شرکتکنندگان در این همایش (بهصورت حضوری و مجازی) و تبریک خجسته اعیاد شعبانیه، اظهار داشت: در تلاش هستیم سیزدهمین دوره همایش بینالمللی علوم ورزشی را بهعنوان بزرگترین رویداد علمی ورزش کشور، با هماهنگیها و برنامهریزیهایی که توسط اعضای هیئت علمی و کارمندان پژوهشگاه انجامشده و همینطور زحمات ارزشمند مسئولین و اساتید در دانشکدهها، گروههای تربیتبدنی و علوم ورزشی سراسر کشور، به بهترین نحو ممکن، برگزار کنیم.
وی گفت: در همایش سیزدهم، وزارت آموزشوپرورش، معاونت همگانی و فرهنگی وزارت ورزش و جوانان، مرکز مطالعات و پژوهشهای راهبردی وزارت ورزش و سازمان آموزشوپرورش استثنایی کشور، 9 فدراسیون ورزشی، 4 انجمن علمی ورزشی کشور، 13 دانشگاه بزرگ کشور، 7 دانشگاه، پژوهشگاه و مؤسسه معتبر بینالمللی، حدود 70 نفر از اساتید برجسته و صاحبنظران بینالمللی از بیش از 20 کشور دنیا، جمع کثیری از اعضای هیأت علمی دانشگاههای داخلی و ... ما را همراهی خواهند کرد.
رئیس همایش، ضمن قدردانی از همه متصدیان این رویداد علمی، افزود: این اتفاق و گردهمایی بزرگ، بدون همدلی و همراهی تکتک اعضای خانواده علمی ورزش ایران، محقق نمیشد و از امروز شاهد آغاز رسمی برنامههای همایش خواهیم بود.
در ادامه این مراسم زارعیان اظهار داشت: 9 فدراسیون ورزشی شامل کاراته، ورزشهای زورخانهای و کشتی پهلوانی، شنا، شیرجه و واترپلو، ورزشهای همگانی، ووشو، ورزش روستایی و بازیهای بومی محلی، نابینایان و کمبینایان، اسکی و والیبال و برخی از انجمنهای علمی ورزشی کشور شامل انجمن اخلاق ورزشی، «انجمن مدیریت ورزشی، انجمن حقوق ورزشی و انجمن آسیبشناسی و حرکات اصلاحی، از جمله نهادهای ورزشی مشارکتکننده در همایش سیزدهم هستند که بخشی از پنلهای و نشستهای تخصصی همایش را برگزار خواهند کرد. در این دوره، 704 مقاله برای دبیرخانه همایش ارسال شد که شامل 134 مقاله بهصورت سخنرانی، 496 مقاله بهصورت پوستر میشود و 32 مقاله هم با عدم پذیرش مواجه شد و همچنین مابقی مقالات در بخش جایزه پژوهشگر جوان (ویژه پژوهشگران زیر 35 سال)، مشارکت و مورد بررسی قرار گرفت.
سپس علی کاشی گفت: پژوهشگاه تربیتبدنی و علوم ورزشی مفتخر به برگزاری رویدادی است که با مشارکت اساتید برجسته و بخش عمدهای از اعضای هیئت علمی دانشگاههای سراسر کشور در حال انجام است و بیش از 500 نفر از اساتید داخلی در برگزاری این همایش، ما را همراهی خواهند کرد.
وی افزود: دانشکدهها و گروههای تربیتبدنی 13 دانشگاه بزرگ کشور مانند دانشگاههای تهران، فردوسی مشهد، اصفهان، خوارزمی تهران، مازندران، تربیت مدرس تهران، حکیم سبزواری، علامه طباطبایی تهران، تبریز، شهید بهشتی تهران، لرستان، شهید رجایی تهران و گیلان، در برگزاری پنلهای همایش، مشارکت دارند. در این دوره، تلاش شده تا با تمرکززدایی، برخی از پنلها را به خود دانشگاهها ببریم تا در آن دانشگاه و با مشارکت زنده دانشجویان و اساتید مربوطه، آن پنل برگزار شود. بر این اساس، میتوان گفت همایش سیزدهم بهصورت نیمهحضوری برگزار میشود، زیرا دانشگاههای کشور، در برگزاری بیش از 20 پنل همایش، بهصورت حضوری مشارکت خواهند داشت.
سیزدهمین همایش بینالمللی علوم ورزشی، با شعار فعالیت بدنی و عصر مدرن و با محورهای فعالیت بدنی و تندرستی، ارتقای عملکرد در ورزش قهرمانی، آسیبشناسی ورزشی و حرکات اصلاحی، مدیریت و سیاستگذاری در ورزش، جنبههای رفتاری تمرین و فعالیت بدنی، ورزش معلولین، جامعهشناسی و روانشناسی ورزشی، بیومکانیک ورزشی، مهندسی، فناوری و نوآوری در ورزش، بازاریابی و تجاریسازی در ورزش، ورزش و کرونا، از امروز دوشنبه 16 اسفندماه آغاز و تا روز پنجشنبه 19 اسفندماه 1400، بهصورت مجازی و غیرحضوری در حال برگزاری است.
در مراسم اختتامیه همایش نیز، ضمن معرفی سخنرانان برتر در هریک از پنلهای همایش، پوسترهای برتر و برندگان جایزه پژوهشگر برتر جوان (ویژه پژوهشگران زیر 35 سال) معرفی خواهند شد.
انتهای پیام/