استاندار قزوین: مشکلات شهرستان "آبیک" بیش از حد بزرگ‌نمایی نشود


استاندار قزوین: مشکلات شهرستان "آبیک" بیش از حد بزرگ‌نمایی نشود

گروه استان‌ها- استاندار قزوین گفت: مشکلات شهرستان آبیک نباید بیش از حد بزرگ‌نمایی شود؛ چرا که این کار منجر به تشویق اذهان عمومی و فرار سرمایه‌گذاری از این شهرستان صنعتی می‌شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، محمدمهدی اعلایی در جلسه شورای اداری شهرستان آبیک که عصر امروز در سالن جلسات فرمانداری این شهرستان برگزار شد، با انتقاد از تأکیدهای بیش از حد رسانه‌ای بر معضلات زیست‌محیطی آبیک اظهار داشت: مشکلات شهرستان آبیک نباید بیش از حد بزرگ‌نمایی شود؛ چرا که این کار منجر به تشویق اذهان عمومی و فرار سرمایه‌گذاری از این شهرستان صنعتی می‌شود.

وی اضافه کرد: نباید آبیک را طور معرفی کنیم که انگار تل‌انباری از معضلات در این شهرستان جمع شده؛ چرا که در حال حاضر آبیک یک قطب ویژه تولید محصولات صنعتی و کشاورزی است و هنوز ظرفیت‌های زیادی برای سرمایه‌گذاری، توسعه، رشد و پیشرفت اقتصادی در این شهرستان وجود دارد که هنوز فعال نشده‌اند.

اعلایی یکی از مشکلات اصلی مردم آبیک را کیفیت پایین آب آشامیدنی این شهر دانست و ادامه داد: بازدید امروز ما از محل اجرای طرح انتقال آب از سد طالقان به آبیک نشان داد که روند اجرای آن با انتظارات مردم فاصله زیادی دارد. به همین خاطر مجموعه مدیریتی استان قزوین تلاش می‌کند با جذب منابع مالی زمان اجرای این پروژه را به حداقل برساند.

وی با انتقاد از روند تزریق قطره‌چکانی طرح انتقال آب طالقان به آبیک تصریح کرد: متأسفانه اعتباراتی که به تازگی برای این طرح تخصیص یافته، یک‌هفتم یا یک‌هشتم اعتبارات لازم برای تکمیل آن است و بنابراین یکی 2 ماهه نمی‌توان این پروژه را جمع کرد؛ ولی تلاش ما این است که در 6 ماه ابتدایی سال آینده آن را به ثمر برسانیم.

آلودگی کارخانه سیمان و دشت الله‌آباد در سطح ملی پیگیری می‌شود

استاندار قزوین در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع آلودگی هوای آبیک اشاره کرد و گفت: 2 منبع مهم ایجاد آلودگی و ریزگرد در هوای این شهرستان کارخانه سیمان و دشت الله‌آباد هستند که اولی در محدوده حاکمیتی استان البرز قرار دارد و باید با هماهنگی‌های ملی حل شود. احیای دشت الله‌آباد هم باید با پیگیری و اخذ تصمیم از مقام‌های عالی دولت تعیین‌تکلیف شود.

اعلایی با اشاره به مشکلات کمبود تخت بیمارستانی در این شهرستان افزود: این تعداد تخت و ظرفیت درمانی با جمعیت شهرستان آبیک تناسبی ندارد و به همین خاطر راهکار اصلی حل مشکلات حوزه درمان و سلامت این شهرستان اجرای طرح الحاقیه بیمارستان شهداست.

وی ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی هم باید همه نیروهای متخصص لازم برای احیای بیمارستان شهدای آبیک را در اختیار قرار دهد و این نیروها باید موظفی خدمت کنند و نباید هر وقت که دلشان خواست بیمارستان را ترک کنند.

انتهای پیام/س

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon