امام جمعه زاهدان: عدم وجود مراکز درمانی و پزشکی استاندارد در شهرستان چابهار تاسف بار است

امام جمعه زاهدان: عدم وجود مراکز درمانی و پزشکی استاندارد در شهرستان چابهار تاسف بار است

گروه استان‌ها- نماینده مقام معظم رهبری در سیستان و بلوچستان گفت: عدم وجود مراکز درمانی و پزشکی استاندارد در چابهار تاسف‌بار است و این شهرستان باید از نظر امکانات، آموزش، بهداشت و درمان قطب فعالیت باشد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، به نقل از روابط عمومی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در سیستان و بلوچستان، آیت‌الله مصطفی محامی در دیدار سرپرست جدید دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر مسئولیت جدید وی را سنگر دیگری برای خدمت به مردم و نظام اسلامی دانست و گفت: در گذشته از مجموعه دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر بازدید داشته و از نزدیک شاهد مشکلات و موانع کار بودیم و دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر یک مجموعه گسترده است اما زمینه تکمیل و گسترش بیشتر را دارا است و تنها نیاز به همت بیشتر دارد.

امام جمعه زاهدان افزود: محدوده دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر نیز گسترده و مناطق بسیاری را در جنوب استان تحت پوشش قرار می دهد که چنین چیزی کار را سخت می‌کند.

محامی بیان کرد: با توجه به‌ موقعیت استراتژیک و طرح توسعه سواحل مکران عدم وجود مراکز درمانی و پزشکی استاندارد در شهرستان چابهار تاسف بار است و جدا از حیث ساختار اداری و استقلال یا عدم استقلال آن از دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر، شهرستان چابهار باید از حیث امکانات، آموزش، بهداشت و درمان قطب فعالیت باشد که چنین چیزی نیازمند یک سرمایه گذاری ویژه است.

وی خواستار ارتقا کیفیت خدمات بهداشت و درمان شد و عنوان کرد: از حیث سخت‌افزار، ساختمان و تعداد نیرو کمبودهایی وجود دارد که باید با تلاش مضاعف به دنبال ارتقا کیفی خدمات باشید.

نماینده مقام معظم رهبری در سیستان و بلوچستان اظهار داشت: در کنار ارتقای کیفیت خدمات باید به دنبال توسعه و گسترش آموزش‌های پزشکی باشید زیرا چنین چیزی نیاز استان است و از طرفی استعداد‌های زیادی در این جهت وجود دارد که متاسفانه استحصال نشده و از دست می‌رود و بسیاری از این استعدادها گرفتار مشاغل کاذب خواهند شد. لازمه توفیق در خدمت علاوه بر توکل به خداوند متعال، عزم جدی، روحیه جهادی و مدیریت صحیح مجموعه است.

محامی بیان کرد: در مقام قضاوت نبوده و از نزدیک شاهد اتفاقات نبوده‌ایم اما حرف و حدیث‌های بسیاری در مورد دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر مطرح می‌شود که اگر درست باشد مشکل ساز و جای تاسف دارد و در صورتی که درست نباشد جای اشکال دارد زیرا نباید به گونه‌ای عمل شود که برداشت سوء صورت گیرد و باید از موضع تهمت پرهیز کنیم.

وی ادامه داد: در مورد دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر صحبت‌هایی بیان می‌شود مبنی بر جذب برخی افراد بر خلاف قوانین که در پاسخ به آن‌ها بیان داشتیم جذب افراد ناشایست بدون تخصص و تنها بر اساس روابط سیستم علوم پزشکی را مختل و دچار مشکل می‌کند و باید برای آن تدبیر و تعارفات کنار گذاشته شود.

محامی تصریح کرد: اصلاح روند نیاز به تدبیر و همکاری و هم افزایی سایر دستگاه‌های مرتبط دارد و باید توجه داشت کا مردم استان شایسته خدمت هستند اما علیرغم خدمات فراوان انقلاب اسلامی، ضعف و سوء مدیریت‌ها سبب شده آن چنان که شایسته است خدمات صورت نپذیرد و باید کار سریع‌تر انجام شود تا فرصت‌ها از دست نرود.


همچنین در ابتدای این دیدار موحد سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر نیز به ارائه گزارشی از وضعیت این دانشگاه پرداخت و گفت: مشکلات زیادی در دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر وجود دارد اما با تدبیر و هم افزایی تنش ها کمتر و مشکلات قابل برظرف شدن است.

وی ادامه داد بودجه و امکانات ارائه شده به دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر مطلوب است اما بیشتر مشکلات حاصل از عدم هماهنگی در بخش های مختلف دانشگاه است که منجر شده بسیاری از شاخص‌ها در جایگاه پایین قرار گیرد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر بیان داشت: در شرایط کنونی همه تجهیزات جهت راه‌اندازی یک بیمارستان را در اختیار داریم تا در آینده و در صورت تاسیس یک مرکز درمانی این تجهیزات را منتقل و مورد استفاده قرار دهیم.

وی گفت: در شرایط کنونی دو چالش بزرگ داریم که برای حل آن نیازمند حمایت هستیم ابتدا تعیین وضعیت نیروهای اضافه که مجوز جذب نیرو 900 نفر بوده اما به طور غیرقانونی آن را به یک هزار و 300 و در شرایط حال حاضر نیز به هزارو 700 نفر رسانده‌اند که ماهیانه مبلغ 17 میلیارد تومان حقوق پرسنل است و باید از منابع دانشگاه پرداخت کنیم.

موحد تصریح کرد: چالش دوم دو‌دستگی نیروهای دانشگاه و اختلاف شدید و بی‌مهری نسبت به چابهار است و تعهد می‌دهیم که به هیچ عنوان برای کسی تبعیض قائل نشده و عدالت را برقرار کنیم و نگاه ویژه‌ای برای حمایت از شهرستان چابهار داشته باشیم.

وی گفت: در شرایط حال حاضر امکان استقلال چابهار از دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر با توجه به زیرساخت‌ها، بودجه، نیرو و منابع وجود ندارد که به مدت 9 ماه زمان خواستیم تا بتوانیم در طول این مدت سه پروژه بزرگ از جمله بیمارستان 100 تختخوابی پلان دشتیاری، بخش سوختگی 60 تخت خوابی و بخش زایمان 40 تخت خوابی را تکمیل و تجهیز کنیم.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر بیان داشت: در حوزه آموزش نیز طرح و برنامه‌هایی ارائه و در تلاشیم تا تعداد رشته‌های علوم پزشکی را در دانشکده چابهار از دو به پنج رشته برسانیم.

انتهای پیام/392/ح

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon