پاسخ به گزاره‌ مشهور "آخرالزمانی"/ "آتش مشرق قبل ظهور" چه نشانه‌هایی دارد؟

پاسخ به گزاره‌ مشهور "آخرالزمانی"/ "آتش مشرق قبل ظهور" چه نشانه‌هایی دارد؟

کتاب "آتش مشرق قبل از ظهور" به این سؤال پاسخ می‌دهد که "عمود آتش مشرق" اشاره به پدیده فلکی و نجومی دارد یا حادثه صُنع بشری، حمله نظامی یا انفجار هسته‌ای است؟

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، کتاب «آتش مشرق قبل از ظهور» تألیف مصطفی امیری توسط نشر کتاب جمکران به چاپ رسیده است.

پرسش اساسی این کتاب این است که "عمود آتش مشرق ـ‌که زمان دقیق وقوع آن در علم الهی محفوظ است‌ـ آیا اشاره به پدیده فلکی و نجومی (اعجاز الهی) دارد یا حادثه صُنع بشری (حمله نظامی) یا انفجار هسته‌ای است؟"

گزاره آخرالزمانی "آتش مشرق قبل از ظهور" در میراث «آینده‌پژوهی مهدوی» از رویدادهای بسیار مهم از لحاظ سیاسی و نظامی در معادلات جهانی و بین‌المللی شناخته می‌شود. بررسی ابعاد و جزئیات این گزاره در هندسه معارف مهدوی و ارتباط معنادار با حوادث بعدی، وقوع "سال قحطی" در دنیا و "جنگ جهانی" قبل ظهور از جمله موضوعات مهمی است که در این کتاب اشاره شده است.

همچنین این رخداد به‌دلیل ذکر "سنة‌الجوع در آخرالزمان" بسیار مورد توجه اهل‌سنت قرار گرفته است؛ البته به‌نوعی با حوادث ایران قبل ظهور بعد از دو مرحله مطالبه حق نیز مرتبط است؛ از این‌رو اهمیت بررسی و واکاوی آن مضاعف می‌شود.

دیده‌‏بانی سیاسی و نظامی کشورهای نقش‌آفرین و حادثه‌خیز در هر برهه‌ای از زمان، اهمیت استراتژیک و آینده‌پژوهانه دارد و ناگفته پیداست مؤمنان هر لحظه باید مختصات خویش را با شرایط ظهور بسنجند.

ضمن اینکه استراتژی "محور مقاومت شیعی" در رویارویی با فتنه‌ها و جنگ‌ها و دسیسه‌های دشمنان پیش از ظهور، در اوج آمادگی و اقتدار نظامی قلمداد شده است، زیرا دشمنان و جبهه باطل پیش از ظهور، بیکار ننشسته و با ایجاد فتنه‌ها و جنگ‌ها و بحران‌های اجتماعی، اقتصادی، سیاسی، امنیتی و نظامی علیه جبهه حق دسیسه‌چینی می‌کنند.

ازاین‌رو شایسته است حوادث پیرامونی در محدوده جغرافیایی کشورهای نقش‌آفرین عصر ظهور، با تأکید بر رویدادهای تأثیرگذار در آینده، رصد شود تا جامعه منتظر برای مقابله با آن‌ها آماده شود و حکومت زمینه‌ساز را درباره نقشه‌ها، طرح‌ها و توطئه‌های دشمنان هوشیار و آگاه سازد.

پرسش اساسی این است: عمود آتش مشرق ـ‌که زمان دقیق وقوع آن در علم الهی محفوظ است‌ـ آیا اشاره به پدیده فلکی و نجومی (اعجاز الهی) دارد یا حادثه صُنع بشری (حمله نظامی) یا انفجار هسته‌ای است؟

 آنگاه مطابق دیدگاه دوم، سه احتمال مطرح است:

1. آتش شرق عربستان

2. حمله به ایران و وقوع جنگ منطقه‌ای و بین‌المللی

3. حمله ایران به دشمن

در این کتاب به این سؤال مهم نیز پاسخ داده شده است که آیا آتش مشرق در ماه رمضان قبل از سفیانی واقع خواهد شد؟ براساس این گزارش، این کتاب برای مخاطب عموم تدوین شده و البته به‌دلیل رعایت قواعد پژوهشی و استانداردهای علمی، برای جامعه نخبگانی و اساتید دانشگاه نیز قابل استفاده است.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار فرهنگی
اخبار روز فرهنگی
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
triboon
گوشتیران