توزیع عادلانه خدمات شهرداری در تمام مناطق رشت مطالبه شورای شهر است
گروه استانها- رئیس شورای شهر رشت گفت: توزیع عادلانه خدمات در مناطق شهر رشت با نظارت دقیق بر شهرداری را با جدیت پیگیری میکنیم و اجازه نمیدهیم کوچکترین تخطی و تعلل در شهر اتفاق بیفتد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت ، محمدحسین واثق کارگرنیا ظهر امروز در نشست خبری رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر رشت با اصحاب رسانه اظهار داشت: حدود 7 ماه از عمر شورای ششم گذشت و تاکنون 33 جلسه عادی و فوقالعاده شورای شهر رشت برگزار شده است.
رئیس شورای اسلامی شهر رشت با بیان اینکه بررسی لوایح در کوتاهترین زمان همواره مدنظر شورای ششم بود گفت: انتخاب شهردار نخستین مأموریت شورای اسلامی شهر رشت بعد از آغاز فعالیت بود و با ابقای احمدی شهردار وقت جزو نخستینها در کشور بودیم که بعد اتفاقات دیگر رخ داد.
وی اتحاد و همدلی بین اعضای شورای اسلامی را جزو مزیتهای شورای ششم برشمرد و ابراز داشت: توسعه شهری و توزیع عادلانه خدمات در تمامی مناطق شهر رشت با نظارت دقیق بر مجموعه شهرداری را با جدیت پیگیری میکنیم و اجازه نمیدهیم کوچکترین تخطی و تعلل در سطح شهر رشت اتفاق بیفتد.
رئیس شورای اسلامی شهر رشت تصریح کرد: بازگشایی چند مسیر درون شهر رشت از جمله مسیر سرگل به سعدی با تامین اعتبار، ادامه مسیر بلوار احسانبخش، انتهای معلم و بلوار شهید کوچکی و ایجاد روگذر در میدان فرزانه از جمله اقداماتی است که پیگیر آن هستیم.
کارگرنیا با اشاره به تلاشهای انجام شده در راستای رفع مشکل کمپوست و معضلات زباله شهر خاطرنشان کرد: استاندار گیلان بهجد پیگیر این موضوعات است تا بتوانیم وضعیت دفنگاه زباله سروان و پسماند را حل کنیم و شورا و شهرداری نیز پیگیر است.
وی گفت: پروژه زبالهسوز 600 تنی که بهدلیل عدم هماهنگیها و مشکلات بودجهای دچار عقب ماندگی بود در اولویت کاری شورای اسلامی شهر رشت قرار دارد و در حال تلاش هستیم که کمپوست و زبالهسوز را در کوتاهترین زمان به سرانجام برسانیم و مشکلات پسماند استان کاهش یابد.
رئیس کمیسیون ترافیک و حمل نقل شورای اسلامی شهر رشت نیز در این نشست اظهار داشت: بسیاری از طرحهای شورای چهارم و پنجم را مورد بررسی قرار دادهایم و متوجه شدیم که 50 تا 60 طرح واجبالاجرا در شهر داریم لذا پیگیری طرحهای ادوار گذشته را در دستور کار جدی قرار دادیم.
مسعود عباسنژاد با اشاره به مشکلات ترافیکی شهر در این ایام تصریح کرد: برای کاهش مشکلات ترافیکی سعی کردیم از ایدههای همه صاحبنظران و پژوهشگران استفاده کنیم و در این راستا همایش حمل و نقل با کمترین هزینه در رشت برگزار شد و طرحها ارائه شدند.
وی ترویج فرهنگ دوچرخهسواری و مدیریت پارک را در کاهش مشکلات ترافیکی موثر دانست و گفت: بخشی قابل توجهی از گذرگاههای عابر پیاده در شهر ترافیک ایجاد کرده است و سالهاست ساماندهی نشده لذا ساماندهی این گذرگاهها را در دستور کار قرار دادیم و مطالعات آن انجام شده است.
عضو شورای اسلامی شهر رشت از ایجاد 103 ایستگاه جدید اتوبوس و راهاندازی دوربینهای جدید ثبت تخلف در شهر رشت خبر داد و بیان کرد: رینگ 90 متری مسکن مهر به میدان گیل در اولویت نخست کمیسیون ترافیک قرار دارد و روگذر میدان ولیعصر(عج) نیز در جمعبندیهای شورا بررسی و تایید شد.
رییس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر رشت نیز در این نشست وضعیت بودجه اختصاص یافته به شهر رشت در سالهای گذشته را مورد اشاره قرار داد و با بیان اینکه رشت باید یک سوم بودجه شهر مشهد را داشته باشد گفت: رشت نیازمند اختصاص ردیفهای ملی است.
سیدشمس شفیعی تصریح کرد: هزار میلیارد تومان برای معضل پسماند سراوان و 550 میلیارد تومان نیز از ردیف اعتبارات سفر رییس جمهور به رودخانههای شهر اختصاص یافت و با تلاشهای انجام شده بیش از 60 تا 65 درصد بودجه رشت برای سال 1401 را افزایش دادهایم و پیشبینی میشود بیش از 90 درصد برای رشت تحقق بودجه داشته باشیم.
رییس کمیسیون عمران و توسعه شهری شورای اسلامی شهر رشت نیز در این نشست با اشاره به ضرورت ارائه خدمات شهرداری بهصورت کامل الکترونیکی اظهار داشت: ارائه خدمات شهرداری بهصورت الکترونیکی را در بودجه مد نظر قرار دادیم و تاکید کردیم که تمام خدمات شهرداری حتماً باید الکترونیکی ارائه شود.
مهدی نوری هریس با بیان اینکه 60 درصد ساخت و سازها در رشت در زمینهای نسقی انجام میشود و این مشکل بایستی حتماً حل شود تصریح کرد: برای حل این معضل تا دیوان عدالت اداری رفتهایم و پیگیریهای متعددی انجام دادهایم تا این مشکل حل شود.
وی با اشاره به موضوع تابآوری ساختمانهای رشت در برابر زلزله افزود: رشت روی گسل قرار دارد و احتمال رخ دادن زلزله وجود دارد لذا شناسایی ساختمانهای آسیبپذیر و انجام اقدامات لازم در این زمینه را در برنامه داریم.
عضو شورای اسلامی شهر رشت خاطرنشان کرد: کمیتهای برای تالاب عینک تشکیل شد و از دستگاهها دعوت شد و با پیمانکار آن گفتوگو کردیم و طرح تالاب عینک آماده است و سرمایهگذار نیز آمادگی انجام کار را دارد و تلاش میکنیم این اتفاق در سال 1401 رقم بخورد.
وی گفت: ضرورت استقرار میز خدمت در تمام سازمانها و مناطق شهرداری، ثبت دفتر یا سامانه املاک شهرداری، شناسایی و ساماندهی مشاغل پُرترافیک شهر و ایجاد کمیتهای برای شناسایی این مشاغل و ضرورت راهاندازی خیابان خوراک در رشت از جمله اخطارهایی است که به شهرداری دادیم.
سیدحسین رضویان رئیس کمیسیون بهداشت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر رشت نیز در این نشست عنوان کرد: با مشارکت افراد متخصص قرار شد طرح جامع سلامت شهروندی شهر رشت با در نظر گرفتن چند مؤلفه نوشته شود.
رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر رشت نیز در این نشست مطالبهگری برای رفع مشکلات را یکی از برنامههای این کمیسیون برشمرد و گفت: مطالبهگری پیرامون تالاب عینک، کتابخانه مرکزی رشت و زیرساختهای شهری در حوزه فرهنگی و اجتماعی نیز انجام شده است.
نادر حسینی حمایت از فعالیتهای فرهنگی و ورزشی محلات رشت را جزو دیگر اقدامات کمیسیون فرهنگی شورای شهر رشت دانست و افزود: حمایت از رویدادهایی همچون جشنواره "سردار تا سردار"، شهر خلاق خوراک و دیگر رویدادها انجام خواهد شد البته برندسازی شهر رشت در قالب فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی در دستور کار است.
انتهای پیام/612/ح