عظیمی: با کمک رئیس جمهور گواتمالا سرمربی کشتی این کشور شدم/ از ارتباط کشتی ایران و گواتمالا سود میبریم
سرمربی تیم ملی کشتی گواتمالا تاکید کرد که فدراسیون این کشور خواستار ارتباط با کشتی ایران است و با توجه به نفوذی که رئیس فدراسیون گواتمالا دارد، این ارتباط سود دوجانبه خواهد داشت.
رضا عظیمی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم در مورد سوابقش در کشتی اظهار داشت: من همدوره علیرضا دبیر، علیرضا رضایی، علیرضا حیدری، پژمان درستکار و... هستم. 4 مدال در ردههای سنی پایه دارم، نقره نوجوانان جهان، برنز جوانان جهان و دو مدال برنز امیدهای جهان. بعد از مسابقات امیدهای جهان در فنلاند به دلیل ضربخوردگی که از ناحیه کمر داشتم به دلیل آسیبی که به سیاتیک و دیسکم وارد شده بود، پزشک گفت که اگر کشتی را ادامه دهم احتمال فلج شدنم وجود دارد. آن زمان علم پزشکی ورزشی مثل امروز نبود و این حرف ترس را به دلم انداخت که نکند ادامه کشتی آسیب را به جایی برساند که زندگی عادی هم دیگر نداشته باشم. به همین دلیل کشتی را کنار گذاشتم. یکی دو سال دیگر خواستم برگردم، اما دیگر نشد.
این قهرمان مازندرانی که در سبک وزن مدعی تیم ملی بود، در مورد شروع کار مربیگریاش در کشتی ایران تصریح کرد: سال 2013 با محمد طلایی مربی تیم ملی جوانان شدم، با تیم ملی بزرگسالان هم همکاری میکردم. تا سال 2015 هم بودم و با تیم به مسابقات جهانی و آسیایی هم رفتم اما بلافاصله بعد از آن به عنوان سرمربی تیم ملی نیکاراگوئه انتخاب شدم.
وی در پاسخ به این سوال که آیا این تجربه خوبی برای کار مربیگریاش بود؟، تاکید کرد: خداراشکر آنجا بعد از یک سال کار کردن توانستیم مدالهای خوبی بگیریم. عملکرد ما در پان آمریکن که بیسابقه بود و از همانجا بود که با فرانسیسکو دی لوپز که از آدمهای صاحب نفوذ در کشتی دنیاست، آشنا شدم. او رئیس کنفدراسیون قاره آمریکاست که 35 کشور زیر نظر او هستند. او شاهد عملکرد من در تیم ملی نیکاراگوئه بود که بعد از من دعوت کرد که به گواتمالا بیایم. البته در این فاصله دو سال هم سرمربی ایالت پنجاب در هندوستان بودم و در ادامه فرانسیسکو دی لوپز به من پیشنهاد همکاری داد و سپس از طریق رئیس جمهور گواتمالا برای من ویزای این کشور گرفته شد و سرمربی تیم ملی گواتمالا شدم.
عظیمی در خصوص وضعیت کشتی این کشور گفت: جهانی جوانان را در پیش داریم و شاید در دو وزن بزرگسالان هم اعزام به جهانی داشته باشیم. اینجا خیلی باید کار شود، در این کشورها کشتی را دوست دارند، ولی آنطور که باید و شاید به لحاظ فنی کار نشده و قطعا با یکی دو سال کار نمیشود نتیجه گرفت. باید 5-6 سال کار کنیم تا انتظار مدال داشته باشیم.
این مربی مازندرانی در پاسخ به این سوال که حضور او در گواتمالا چقدر میتواند در افزایش روابط کشتی ایران و قاره آمریکا موثر باشد، خاطرنشان کرد: اینها لابیشان قوی است، همین آقای دی لوپز یک مهره حساس در کشتی دنیاست که اگر ما روابط خوبی با گواتمالا داشته باشیم، بالای 30 رای خواهیم داشت. این کشور دوست دارد که با کشتی ما در رابطه باشد. با آقای دبیر هم در این رابطه صحبت کردیم. اینگونه ارتباطات در گرفتن یک کرسی موثر در اتحادیه جهانی به ما کمک میکند.
انتهای پیام/