اسارت ۳۱ زن فلسطینی در زندانهای اشغالگران/ ائتلاف حماس با جبهه مردمی در انتخابات محلی
منابع فلسطینی با اشاره به شمار زنان فلسطینی که در بند رژیم صهیونیستی هستند، از شکنجه این اسرا خبر دادند.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از العهد، باشگاه اسیر فلسطین اعلام کرد: سی و یک زن فلسطینی از جمله 10 مادر در زندان «دامون» رژیم صهیونیستی زندانی هستند.
باشگاه اسیر در گزارشی به مناسبت روز مادر مصادف با 21 مارس عنوان کرد: اداره صهیونیستها کودکان و فرزندان مادران بازداشتی را از ملاقات باز میدارد.
مرکز مذکور افزود: همه زنان بازداشتی با انواع و اقسام شکنجه روبرو هستند.این مرکز حقوقی در بیانیهای به مناسبت روز مادر که مصادف با 21 مارس است، عنوان کرد که اسامی این 10 مادر فلسطینی به شرح زیر است: «اسراء الجعابیص»، «فدوی حماده»، «امانی الحشیم»، «ختام السعافین»، «شذی عوده»، «عطاف جرادات»، «سعدیه فرج الله»، «فاطمه علیان»، «شروق البدن »و« یاسمین شعبان».
سازمان زندانهای صهیونیستی بسیاری اوقات حتی به اسرای فلسطینی اجازه نمیدهد تلفنی هم با فرزندان و خانوادههایشان صحبت کنند.
طوماری علیه رژیم صهیونیستی
بیش از 11 هزار آمریکایی با امضای طوماری از شرکت «جنرال میلز» خواستند کارخانه «پیلزبوری» در شهرک صهیونیستنشین «عطروت» در اراضی اشغالی فلسطین را تعطیل کند.
در این طومار آمده است که سازمان ملل شرکت «جنرال میلز» را در فهرست 112 شرکتی قرار داده که به سبب فعالیت در اراضی اشغالی فلسطین اقدام به نقض قوانین بینالملل کردهاند.
طومار مذکور میافزاید که فعالیت کارخانه مذکور در شهرک «عطروت» که یک شهرک غیرقانونی در قدس شرقی است، سبب متضرر شدن فلسطینیان، کوچاندن آنان و ضربه زدن به منابع کسب رزق و روزی آنان شده است.
امضاکنندگان این طومار تاکید کردند که شرکت «پیلزبوری» از نظام پاکسازی نژادی سود میبرد و در اشغالگری رژیم صهیونیستی در کرانه باختری سهیم است.
انتخابات محلی فلسطین
العربی الجدید در گزارشی درباره انتخابات محلی فلسطین آورده است: در مرحله دوم انتخابات محلی فلسطین که قرار است شنبه آتی برگزار شود، شاهد ائتلاف جنبش «حماس» و «جبهه مردمی آزادسازی فلسطین» هستیم، اما این بار ائتلاف میان این دو گستردهتر و فراگیرتر از تجربه انتخابات پیشین در ماه آگوست گذشته است که دو گروه در قالب «فهرست عزم» در انتخابات سندیکای مهندسان در کرانه باختری شرکت کردند و پیروزی بزرگی نیز به دست آوردند.
اطلاعات و دادههای موجود نشان میدهد که حدود 25 فهرست ائتلافی میان حماس و جبهه مردمی آزادسازی فلسطین در 50 هیئت محلی در کرانه باختری برای پیروزی در مرحله دوم انتخابات محلی نامزد شده است که در 23 هیئت تنها یک فهرست وجود دارد و پیروزی آنها قطعی است.
طبق اطلاعاتی که کمیته مرکزی انتخابات فلسطین منتشر کرده، 259 فهرست انتخاباتی (81 مورد از آن حزبی)، 178 فهرست مستقل، مجموعا 2531 نامزد از جمله 676 نامزد زدن به میزان 26.7 درصد در این انتخابات محلی نامزد شدهاند.
انتخابات متفاوت در فلسطین
مرحله دوم انتخابات محلی با دور نخست آن که در 11 دسامبر 2021 میلادی برگزار شد، متفاوت است و شامل شوراهای شهر شهرهای مهمی در اراضی فلسطینی نظیر الخلیل، نابلس، رام الله، البیره، بیت لحم، جنین، طولکرم و غیره میشود.
همچنین گروههای فلسطینی خواه به شکل مستقیم نظیر جنبش «فتح» و «جبهه مردی آزادسازی فلسطین» و «جبهه دموکراتیک برای آزادسازی فلسطین» و خواه به شکل غیرمستقیم مانند حماس در آن شرکت دارند و انتظار می رود که نسبت مشارکت مردمی در این رایگیری افزایش یابد چرا که این انتخابات شاهد رقابت جدی میان فهرستها به خصوص در شهرهای اصلی است.
در همین ارتباط، «ماهر حرب»، از رهبران جبهه مردمی آزادسازی فلسطین در گفتگو با العربی الجدید تصریح کرد: ما به عنوان یک گروه اثرگذار در عرصه فلسطین برای ارتقای وضعیت خدمات رسانی از طریق هیئتهای محلی، شورای شهر و روستا دارای دیدگاه هستیم،بنابراین جبهه مردمی تنها شماری از افراد وابسته به خود را برای ورود به این انتخابات نامزد کرد.
حرب گفت: اغلب کسانی که در این انتخابات نامزد شدند، در فهرست ائتلافی مستقل قرار دارند که دربردارنده شخصیتهایی صاحب نام و خوششهرت و دارای تجربه و برنامه قابل اجرا برای خدمت به مردم فلسطین است؛ مردمی که با چالشهای بسیاری دست به گریبان هستند و حق دارند که زندگی عزتمندانهای داشته باشند و از خدماتی شایسته فداکاریشان بهرهمند شوند.
وی درباره ائتلاف با حماس گفت: جبهه مردمی اختیارات کامل به اعضای خود در همه مناطق شاهد برگزاری انتخابات داده است تا خود درباره مشارکت و نامزدی در آن تصمیم بگیرند، آنها آگاهتر از ما به وضعیت جامعه و شهر خود هستند با این شرط که منافع عالی مردم فلسطین باید مشخصکننده نوع ائتلاف آنها باشد.
حرب اظهار داشت: صریحا اعلام می کنم ما در تلاش برای تشکیل جبههای گسترده هستیم که به پروژه مقاومت ایمان داشته باشد و اینجا نقطه مشترک ما با حماس است.
وی تصریح کرد: ما در این انتخابات خواهان تکرار کردن تجربه انتخابات سندیکای مهندسان هستیم و با شخصیتهای وابسته به حماس در کرانه باختری در ارتباطیم و امیدواریم که نتیجهای بهتر کسب کنیم، ائتلاف ما علیه هیچکس نیست و تنها به دنبال همگرایی در دیدگاههای سیاسی و خدماتی هستیم.
حرب تاکید کرد: ائتلاف با حماس چه به شکل فهرست مشترک و یا همکاری پساانتخاباتی، رویکردی دارای دلالتهای سیاسی و ملی است.
حماس، فهرست حزبی ندارد
جنبش حماس در انتخابات کنونی هیچ فهرستی به عنوان حزبی معرفی نکرده است و بسیاری از عناصر این جنبش در قالب فهرست مستقل و یا ائتلاف با نامزدهای گروههای دیگر و مشخصا جبهه مردمی در انتخابات شرکت کردهاند.
در همین رابطه، «فازع صوافطه»، از رهبران حماس در کرانه باختری تاکید کرد خواسته و مطلب حماس واضح و روشن است، و آن برگزاری انتخابات همزمان یعنی ریاستی، مجلس قانونگذاری و ملی با هم است تا مشروعیت این نهادها تجدید شود و به جمود سیاسی و هیمنه چندین ساله تشکیلات خودگردان بر مراکز تصمیمگیری پایان داده شود.
صوافطه درباره انتخابات محلی گفت: این انتخابات، انتخاباتی خدماتی است، بنابراین مانعی برای مشترکت اعضای حماس در آن نیست، اما فهرستها باید در قالب تخصصی (پزشکان، مهندسان و غیره) باشد همچنین به خاطر این که اشغالگران نیروهای ما تحت تعقیب و آزار و اذیت قرار میدهند، تصمیم گرفته شد افراد مایل به نامزدی در قالب فهرستهای مستقل حضور یابند.
وی درباره توافق با جبهه مردمی گفت: ما با جبهه مردمی درخصوص مواضع سیاسی همگرایی داریم و این توافق بر سر موارد بسیاری از جمله ورود مشترک به انتخابات محلی را تسهیل کرد.
نگرانی و پیگیری تل آویو
ائتلاف موجود میان جبهه مردمی و حماس در کرانه باختری با اهتمام فزاینده از سوی رسانههای صهیونیست پیگیری میشود و این رسانهها ائتلاف مذکور را «پیچ سیاسی خطرناکی در عرصه فلسطین و یا ثبات امنیتی این رژیم در کرانه باخری» توصیف کردند.
«ایهود یعاری»، روزنامهنگار و کارشناس صهیونیست مسائل خاورمیانه در این باره گفت که این مسئله سیاسی مهم مورد بی توجهی مقامات تل آویو قرار گرفته است، ائتلاف میان حماس و جبهه مردمی ائتلاف میان مسلمانان متدین و افراد دارای فکر مارکسیستی برای نخستین بار است که اتفاق میافتد و می تواند برای تشکیلات خودگردان فلسطین و جنبش فتح دردسرساز باشد.
وی در پایان گفت: همکاری حماس و جبهه مردمی در دو مسئله اساسی به ضرر فتح خواهد بود، نخست اختلال و بروز مشکلات در سازمان آزادیبخش فلسطین (ساف) و دوم جبهه مردمی پس از این به شکل فعال در تظاهرات علیه تشکیلات خودگردان در کرانه باختری مشارکت خواهد کرد همچنین ائتلاف حماس و جبهه مردمی میتواند منجر به عملیات شهادتطلبانه علیه نیروهای اشغالگر در کرانه باختری شود؛ امری که باعث نگرانی نهادهای امنیتی در تل آویو شده است.
انتهای پیام/