برنامه معاونت علمی و فناوری برای افزایش و رشد شرکتهای دانشبنیان
معاون نوآوری و تجاریسازی معاونت علمی و فناوری گفت: افزایش کارخانجات نوآوری، افزایش تعداد شرکتهای خلاق و ارائه تسهیلات تجاریسازی از جمله برنامههای معاونت علمی برای توسعه زیستبوم نوآوری و افزایش و رشد شرکتهای دانشبنیان است.
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ "محمدحسین بهشتی" معاون نوآوری و تجاریسازی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری درباره راهکارهای افزایش شرکتهای دانشبنیان گفت: توسعه زیستبوم نوآوری یعنی توسعه مراکز رشد و توسعه مراکز نوآوری جزو دستورالعملها و فعالیتهای جاری معاونت علمی و فناوری است. هم در سالهای گذشته در این زمینه حمایتهای زیادی انجام شده است که در دانشگاهها و پارکهای علم و فناوری بوده است و هم جزو برنامههای آتی ما بوده است که بتوانیم این مراکز رشد و مراکز نوآوری را افزایش دهیم
معاون نوآوری و تجاریسازی معاونت علمی گفت: در اوایل سال قبل تعداد کارخانجات نوآوری بسیار کم بود اما با تلاشهای معاونت علمی در حال حاضر 9 کارخانه نوآوری را در استانهای مختلف داریم که توسعه خود این کارخانجات نوآوری نیز در سال جاری جزو برنامههای معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری است.
بهشتی گفت: در حوزه شرکتهای خلاق و نوآور نیز در گذشته کم کار شده بود که خوشبختانه تعداد این شرکتها به 1500 شرکت خلاق و نوآور رسیده است که میتوانند در حوزه فناوریهای نرم فعالیت کنند که این بخش نیز در برنامههای جاری معاونت علمی آمده است که در سال جاری افزایش پیدا کند.
وی گفت: مسئله بعدی تسهیلات تجاریسازی است به هر حال در مراکز رشد، مراکز نوآوری و در پارکها، آن شرکتهای نوپایی که شکل میگیرند نیاز به یکسری حمایتهایی دارند تا بتوانند ایدههای خود را نمونهسازی کنند. در سال جاری نیز تسهیلات تجاریسازی به این شرکتهای نوپا ارائه خواهیم کرد و این جزو برنامههای کاری ما است.
انتهای پیام/