معاون جمعیت هلال احمر: ۵۰۰ هزار نفر در سال ۱۴۰۰ در هلال احمر آموزش دیدند

معاون جمعیت هلال احمر: 500 هزار نفر در سال 1400 در هلال احمر آموزش دیدند

گروه استان‌ها - معاونت آموزش، پژوهش و فناوری جمعیت هلال احمر کشور گفت: در سال ۱۴۰۰ نزدیک به ۵۰۰ هزار نفر از عموم در جمعیت هلال احمر آموزش حضوری و غیرحضوری دیدند.

مهراب شریفی در گفتگو با خبرنگار تسنیم در شهرکرد، اظهار داشت: جمعیت هلال احمر در سه بخش وظیفه آموزش دارد یکی از مهمترین و کلانترین این بخش‌ها آموزش همگانی جمعیت کل کشور است که افراد از نظر سن، جنس، سطح تحصیلات، مشاغل و... بسیار متفاوت هستند.

وی ادامه داد: در بخش آموزش همگانی، هلال احمر موظف است تمامی اقشار جامعه را با مخاطرات و حوادثی که ممکن است برای آنها رخ دهد، آشنا کند و به جامعه برای تاب آوری بیشتر، آگاهی در برابر مخاطرات و شکل گیری رفتارهای درست و منطقی کمک کند.

معاون آموزش، پژوهش و فناوری جمعیت هلال‌احمر با اشاره به عدم تخصیص اعتبارات در خصوص بخش آموزش همگانی، گفت: آموزش همگانی بسیار کلان بوده و نیازمند تخصیص اعتبارات به صورت ویژه است که تا کنون هیچ اعتباری در این خصوص در نظر گرفته نشده است که باید انجام شود.

شریفی تصریح کرد: جمعیت هلال احمر به تناسب توان خود، محتواهای لازم جهت آموزش را ایجاد کرده است، نیازمند توسعه آموزش‌ها در گستره وسیع کشور بوده که نیاز به تخصیص اعتبارات دارد، آموزش مربیان، کمک‌های اولیه و اقدام مناسب در برابر مخاطرات و افزایش تاب‌آوری جامعه از جمله اقدامات مهم هلال احمر بوده است.

وی با اشاره به بخش دیگر آموزش، خاطرنشان کرد: آموزش نیروهای امدادی، عملیاتی، نجاتگران و امدادگران برای پاسخگویی به حوادث از دیگر گستره‌های وسیع بخش آموزش هلال احمر است، در حوزه نجات 19 رشته تخصصی در دنیا وجود دارد که باید نجاتگران این آموزش‌ها را ببینند و واکنش مناسب داشته باشند و باید این آموزش‌ها برای قریب به 2 میلیون نفر از این جمعیت به انجام برسد.

معاون آموزش، پژوهش و فناوری جمعیت هلال‌احمر تصریح کرد: کارکنان هلال احمر در زمینه آموزش مدیریت بحران، پاسخگویی به حوادث در سوانح و آموزش مهارتی نیازمند آموزش های به روز و جدید هستند که این مسئله در معاونت آموزش پژوهش و فناوری جمعیت هلال احمر مورد توجه است و بخش سوم آموزش است.

شریفی بیان داشت: در مجموع وظیفه آگاهی‌بخشی، آموزش، ارتقاء نیروهای عملیاتی، امدادی و توانمند سازی آنها وظیفه اصلی معاونت آموزش، پژوهش و فناوری جمعیت هلال‌احمر بوده که در حال انجام است، در سال 1401 شاهد تحولات خوب از جمله تولید محتوای‌های علمی مناسب، ساختارهای مطلوب برای آموزش همگانی و ... خواهیم بود.

وی مطرح کرد: در سال 1400 جمعیت هلال احمر نزدیک به 500 هزار نفر از عموم را آموزش حضوری و نیمه حضوری داد، برخی از محتویات در زمینه بیماری کرونا و پیشگیری از آن 1 میلیون بازدید داشته است و در برخی از دوره‌های آنلاین تعداد زیادی از جمله 600 الی 500 هزار نفر شرکت کردند که امید با توسعه آموزش‌های غیرحضوری و محتواهای آنلاین بتوان آموزش همگانی را گسترده‌تر کرد.

معاون آموزش، پژوهش و فناوری جمعیت هلال‌احمر با اشاره به آموزش تربیت مربی و مدرسان امداد و نجات، تصریح کرد: علیرغم تمام مشکلاتی که در تخصیص اعتبار سال 1400 وجود داشت با تخصیص اعتبار 5 دوره آموزش تربیت مربی جستجوی امداد و نجات در حوادث حمل و نقل با تاکید بر حوادث جاده‌ای برگزار شد که قریب به 100 نفر از افراد در این دوره‌ها آموزش دیدند و به عنوان مربی پذیرفته شدند.

وی افزود: دوره آموزش مدیریت فرماندهی در استان فارس برگزار شد که 30 نفر از افراد آموزش دیدند، همچنین آموزش جست‌وجو و امداد در حوادث محیط‌های آبی و دریایی در خوزستان برگزار شد، امید است بتوان با تخصیص اعتبارات مناسب دوره‌های جدید تربیت مدرس و مربی را در سطح کشور برگزار کرد.

شریفی در پایان خاطرنشان کرد: جمعیت هلال احمر ظرفیت بسیار بی‌نظیری در خصوص آموزش نیروها دارد، در ایران بیش از 10 مرکز آموزش تخصصی با امکانات بسیار خوب وجود دارد که دو مورد از این مراکز قابلیت ملی و بین المللی دارند، امید است با استفاده از این ظرفیت‌ها آموزش‌های امدادی و تخصصی را برای جمعیت هلال احمر و دیگر سازمان‌های همکار توسعه داد.

انتهای پیام/7540/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon