لبنان| نصرالله: در کنار متحدان خود هستیم/ با جدیت برای مردم کار می‌کنیم

لبنان| نصرالله: در کنار متحدان خود هستیم/ با جدیت برای مردم کار می‌کنیم

دبیرکل حزب‌الله با اشاره به نقش پررنگ و تاثیرگذار نمایندگان مقاومت در دولت و پارلمان برای رسیدگی به مسائل مردم تاکید کرد که در انتخابات کنار متحدان خود هستیم.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، سید «حسن نصرالله» دبیرکل حزب الله لبنان روز گذشته در دیدار با مسئولان کمپین انتخاباتی حزب الله ، بر حمایت از متحدان مقاومت در انتخابات پارلمانی به گونه‌ای که اکثریت در اختیار مقاومت و متحدان آن بماند، تاکید کرد.

به گزارش الاخبار، سید حسن نصرالله بر ضرورت ورود همه نمایندگان مقاومت و متحدان آن به پارلمان تاکید و اعلام کرد که ما باید برای کسب اکثریت تلاش کنیم. انتخابات پارلمانی مهمترین نبرد سیاسی در لبنان است. ما چه از نظر معنوی و چه اخلاقی و چه روانی نباید دوستان خود را در کمپین انتخاباتی رها کنیم.

دبیرکل حزب الله همچنین به تعهدات مقاومت در انجام اقدامات سیاسی خود اشاره و تاکید کرد، در سال 1992 وارد بحث ویژه‌‌ای درباره پرونده دولت لبنان شدیم که بحث در آن بر روی چهار نکته متمرکز بود: ورود به پارلمان، نامزدی در انتخابات، انتخابات شهرداری و ورود به اداره و ورود به دولت لبنان. در سال 2005 بعد از خروج سوریه از لبنان نیز وارد بحث مشارکت در دولت شدیم.

وی تصریح کرد، بنای مشارکت در دولت و موسسات آن این است که ما دولتی داشته باشیم که معیشت و امنیت مردم را تامین کند و در خدمت همه لبنانی‌ها باشد.

سید حسن نصرالله گفت، ما در سال 1992 نیز در انتخابات شرکت کردیم و دغدغه ما میزان مشارکتمان در دولت نبود؛ بلکه صرفاً می‌خواستیم نماینده در دولت داشته باشیم و در آن حضور یابیم. ما هرگز به مردم وعده دروغ نمی‌دهیم و از روز اول تشکیل فراکسیون وفاداری به مقاومت، این فراکسیون مسائل مردم را بسیار جدی گرفته است.

دبیر کل حزب الله ادامه داد، فراکسیون وفاداری به مقاومت در پارلمان لبنان بسیار جدی عمل می‌کند و نشست‌های هفتگی و جلسات ویژه دارد و امور قانونگذاری را قبل از بحث درباره آن در کمیته پارلمان، تحلیل و بررسی می‌کند. اما این تلاش‌های حزب الله برای شهروندان ظاهر نشده است؛ زیرا مسیر قانون یک مسیر بزرگ و طولانی است. فراکسیون حزب‌الله در پارلمان لبنان دستاوردهای مهم و ویژه در زمینه پیش نویس قانون بودجه و مالیات‌ها داشته است.

سید حسن نصرالله در ادامه اظهار داشت، فرانسوی‌ها قبل از سال 2005 و بعد از آن، این ایده را مطرح کردند که حزب الله باید در عرصه قدرت لبنان مشارکت داشته باشد و در قدرت سهیم شود و زمانی که طعم شیرینی آن را بچشد، سلاح خود را رها خواهد کرد. در آن زمان به شکل صریح و شفاف از ما خواسته شد تا ریاست پارلمان و همه سهم وزرای شیعه در دولت و نمایندگان شیعه در پارلمان و همه نمایندگان شیعه در ادارات دولتی را در اختیار داشته باشیم.ولی ما چنین چیزی را نپذیرفته و گفتیم که یک گروه شیعه دیگر نیز وجود دارد به نام جنبش امل .

دبیرکل حزب الله گفت، کسانی که این پیشنهاد را مطرح کردند قصدشان این بود که حزب‌الله با ورود به قدرت، مقاومت را بفروشد و به وحدت صفوف مقاومت ضربه بزند و در داخل گروه‌های شیعه اختلاف ایجاد شود. در سال 2005 همه گروه‌ها در لبنان با یکدیگر اختلاف داشتند به غیر از شیعیان. در نتیجه تحولاتی که در سال 2005 اتفاق افتاد و بعد از خروج سوریه از لبنان مجلس شورا به اتفاق آرا با ورود حزب الله به دولت موافقت کرد.

سید حسن نصرالله در ادامه به جنگ جولای 2006 و نقش مثبت حزب الله و اهمیت مشارکت آن در دولت اشاره کرده و گفت که ما در آن زمان وزرایی در دولت داشتیم و آنها درگیر یک نبرد سیاسی به معنای کامل بودند که اهمیت آن کمتر از نبرد نظامی نبود. در آن زمان همه با آتش بس موافقت کردند به جز «فواد سنیوره» نخست‌وزیر اسبق لبنان. ولی ما در کنار خود «یعقوب الصراب» وزیر وقت لبنانی و «امیل لحود» رئیس جمهور پیشین و همچنین وزرای جنبش امل را داشتیم.

وی در ادامه به یکی از پیامدهای منفی عدم حضور حزب الله در دولت و اتفاقی که در سال 2008 افتاد و توطئه‌ای که دولت وقت لبنان به ریاست فواد سنیوره علیه مقاومت طراحی کرده بود اشاره کرده و گفت که در آن زمان امیل لحود ما را از این توطئه آگاه کرد.

سید حسن نصرالله تصریح کرد، ما از زمانی که وارد دولت شدیم یک کمیته کاری تشکیل دادیم و وزرای ما از طریق قانون و با در نظر گرفتن منافع مردم و با هدف مبارزه با فساد تلاش می‌کنند. همه دولتهای لبنان و نخست‌وزیران آن اعتراف می‌کنند که وزرای ما در همه دولت‌ها همچنان پیگیر و فعال بوده‌اند. ما در سند سیاسی سال 2009 گفتیم که خواهان یک دولت عادل و توانمند هستیم و بنابراین اساس مشارکت ما در کار سیاسی لبنان این است که روی یک دولت عادل و توانمند کار کنیم.

مهلت نامزدی برای انتخابات پارلمانی لبنان شامگاه سه شنبه هفته گذشته به پایان رسید. 1043 نامزد در این انتخابات ثبت نام کردند که از جمله آن‌ها 155 زن هستند. این نامزدها برای دستیابی به 128 کرسی در پارلمان وارد رقابت انتخاباتی می‌شوند.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار بین الملل
اخبار روز بین الملل
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon