تقویت «صنایع خرد و واحدهای تولیدی صادراتگرا» در دستور کار قرار گرفت
گروه استانها - سرپرست سازمان صمت کردستان گفت: امسال در راستای تحقق شعار سال، حمایت و تقویت صنایع خرد و زودبازده و واحدهای تولیدی صادراتگرا در کردستان بهجد در دستور کار است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، بختیار خلیقی پیشازظهر امروز در نشست هماندیشی مدیران کمیتهامداد، صمت و سازمان جهاد کشاورزی کردستان و تشکلهای بخش کشاورزی استان با نماینده ولیفقیه در کردستان، با بیان اینکه تحقق شعار سال؛ «تولید، دانشبنیان و اشتغالآفرین» در همه بخشها رونق ایجاد خواهد کرد، اظهار کرد: معظمله در سالیان اخیر همواره دغدغه حل مشکل تولید و حوزه اقتصادی را داشته چراکه اجرای برنامهها و سیاستها، رفاه عمومی به دنبال خواهد داشت.
وی با بیان اینکه سیاستگذاری و برنامهریزیهای لازم جهت اجرای شعار سال در حوزه صمت استان انجام شده است، گفت: امسال حمایت و تقویت صنایع خرد و زودبازده و واحدهای تولیدی صادراتگرا در کردستان با توجه به مرز مشترک با اقلیم کردستان عراق، بهجد در دستور کار است.
سرپرست سازمان صمت کردستان از وجود 960 واحد صنعتی و فعالیت 339 واحد معدنی در استان خبر داد و افزود: همچنین در کردستان 85هزار واحد صنفی دارای پروانه کسب بوده، 90هزار بافنده فرش دستباف و 600 نفر دارای کارت بازرگانی فعال و 94 هزار نفر در شعاع 20کیلومتری نقطه صفر مرزی دارای کارت مرزنشینی هستند که بیشترین ظرفیت آن در بخش صمت، در حوزه تجارت است.
وی از تشکیل ستاد احیای واحدهای راکد و نیمه راکد در استان خبر داد و بیان داشت: در این ستاد توسط معاونتهای تخصصی مشکلات بررسی و احیا خواهد شد کما اینکه دستگاه قضایی نیز در این راستا سازمان صمت کردستان را همکاری کرده، که جای قدردانی دارد.
خلیقی با ذکر اینکه در حوزه معادن نیز، پیگیریهای لازم برای ایجاد زنجیره ارزش در استان انجام شده است، عنوان کرد: با سرمایهگذاری در این بخش، میتوانیم در راستای اشتغالآفرینی در کردستان که یکی از دغدغههای رهبر معظم انقلاب و شعار سال است، گامهای اساسی برداریم.
رضا طوسی، مدیرکل کمیته امداد استان کردستان نیز در این جلسه ضمن تبریک سال نو اظهار داشت: خوشبختانه مسئولان و خیرین استانی هر کدام به نوعی در راستای خدمتگزاری به محرومان و نیازمندان استان همکاری و پشتیبانی کرده و اقداماتی را انجام دادهاند.
وی با درخواست همکاری از خیرین برای خدماترسانی بهتر به ولی نعمتان جامعه در استان افزود: امیدواریم امسال نیز بتوانیم از زکات غلات و مال التجاره ( مال سرمایه و کسب و کار) بهرهمند و آن را جهت کمک به نیازمندان جامعه هزینه کنیم.
مدیرکل کمیته امداد کردستان از برنامهریزی برای تحت پوشش قرار دادن ایتام و تهیه و توزیع سبد کالایی ویژه ماه مبارک رمضان بین مددجویان تحت پوشش در استان خبر داد و تصریح کرد: از همه مسئولان استانی انتظار میرود در راستای اجرای این برنامهها و دیدار با خانوادههای محرومان، این نهاد را همراهی کنند.
تشکلهای بخش کشاورزی در استان کردستان نیز هر کدام به بیان ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده و ارائه راهکار جهت توسعه حوزه کشاورزی خود پرداختند؛ آنان همچنین ضمن قدردانی از توجهات دولت سیزدهم به کشاورزان، به مشکلات پیشرو و دغدغههای خود همچون «مشکل کمبود آب و ضرورت تسریع در آبرسانی به حوزه کشاورزی به ویژه شهرستان بیجار، قروه و دهگلان؛ توجه به توانمندیهای تشکلهای بخش کشاورزی، عدم رفع مشکل بیمه کشاورزان و قبول نکردن پروانه نظام صنفی به عنوان ضمانت بانکی» اشاره و درخواست پیگیری حل مشکلاتشان را داشتند.
انتهای پیام/481/ش