ظرفیتهای گردشگری استان کردستان در سطح ملی و جهانی به مردم معرفی شود
گروه استانها- استاندار کردستان گفت: باید کردستان فرهنگی با همه ظرفیتهایش در سطح ملی و جهانی به مردم معرفی شود تا شاهد شکوفایی همه جانبه استان باشیم.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج ، اسماعیل زارعیکوشا پیش از ظهر امروز از سه عمارت شاخص خانه کُرد، موزه سنندج و عمارت خسروآباد بازدید و از نزدیک در جریان نحوه خدمترسانی به گردشگران و اجرای برنامههای نوروزی در این اماکن تاریخی قرار گرفت.
وی به توانمندیها و ظرفیتهای استان در بخش میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری اشاره کرد و اظهار داشت: یکی از مهمترین ظرفیتهای کردستان وجود اماکن تاریخی، طبیعت بکر و صنایع دستی است که باید از این ظرفیت به نفع رونق اقتصادی استان استفاده شود.
استاندار کردستان با بیان اینکه گردشگری مهمترین حوزه بخش خدمات بوده و میتواند اشتغال و درآمد قابل توجهی را عاید استان کند، افزود: با در نظر گرفتن مجموع توانمندیها و ظرفیتهای موجود، کردستان میتواند قطب مطرح گردشگری در منطقه و کشور باشد.
وی برگزاری جشنهای نوروزی و اجرای برنامههای متنوع و شاد در ایام نوروز برای گردشگران به منظور شناساندن و معرفی استان اقدامی ارزشمند دانست و تصریح کرد: با اقدامات انجام شده و استقبال گرم هموطنان از سفر به کردستان تا حدود زیادی اهداف پیشبینی شده محقق شده و تلاش خواهیم کرد در سال آینده برنامهریزیهای گستردهتری در این راستا صورت بگیرد.
زارعیکوشا با اشاره به برنامه و توجه دولت به توسعه استان کردستان خاطرنشان کرد: آینده روشنی در انتظار صنعت گردشگری کردستان است.
استاندار کردستان یادآور شد: باید کردستان فرهنگی با همه ظرفیتهایش در سطح ملی و جهانی به مردم معرفی شود تا در سالیان آینده شاهد شکوفایی همه جانبه استان باشیم.
دولت از هنرمندان و صنعتگران صنایعدستی کردستان حمایت کند
یعقوب گویلیان مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کردستان نیز در این بازدید، نوروزگاهها را ظرفیتی بسیار مناسبی برای معرفی جاذبههای طبیعی، تاریخی و فرهنگی کردستان عنوان کرد و گفت: خوشبختانه در این نوروزگاهها علاوه بر معرفی آداب و رسوم نوروزی استان، ظرفیتهای گردشگری، صنایعدستی و فرصتهای سرمایهگذاری بهخوبی در معرض دید عموم قرار گرفته است.
وی معرفی ظرفیتها و توانمندیها و همچنین حمایت از هنرمندان و صنعتگران صنایعدستی را لازمه توجه به دو حوزه گردشگری و صنایعدستی استان دانست و افزود: کردستان با توجه به تنوع بالای تولیدات صنایعدستی میتواند به رونق روز افزون تولید، بازاریابی و عرضه آن شتاب بخشد.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کردستان با بیان اینکه خوشبختانه شاهد هماهنگی خوبی بین دستگاههای ستاد اجرایی خدمات سفر و حضور حجم بالای مسافر و گردشگر در استان هستیم، ابراز داشت: امیدواریم با از سرگیری سفرهای گردشگران پس از دو سال وقفه، شاهد رونق گردشگری و همچنین فروش صنایعدستی باشیم.
انتهای پیام/486/ح