عربستان|اخراج کارگران مهاجر اتیوپیایی پس از شکنجه‌های وحشتناک

عربستان|اخراج کارگران مهاجر اتیوپیایی پس از شکنجه‌های وحشتناک

بر اساس گزارش منابع خبری صد هزار کارگر اهل کشور آفریقایی اتیوپی پس از ماه‌ها زندانی و شکنجه به کشورشان بازگشتند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، عربستان سعودی  صد هزار کارگر اتیوپی  را  پس از ماه‌ها زندانی  اخراج کرد.

به گزارش الخلیج الجدید، صدهزار مهاجر اتیوپیایی روز چهارشنبه از عربستان سعودی وارد آدیس آبابا شدند.

سازمان بین المللی مهاجرت گفت که در مجموع حدود 900 نفر، از جمله بسیاری از مادران صبح و بعد از ظهر به فرودگاه بین‌المللی آدیس آبابا رسیدند.

آژانس سازمان ملل متحد در بیانیه‌ای اعلام کرد: «به  مهاجران اتیوپی که به کشورشان بازگشتند، غذا، اسکان موقت، کمک‌های پزشکی و خدمات مشاوره ارائه شد».

وزارت خارجه اتیوپی اعلام کرد که بر اساس توافقی که اخیراً بین دو کشور منعقد شده است، دولت  حدود 100 هزار شهروند خود را از عربستان سعودی طی هفت تا یازده ماه آینده بازگرداند.

« جمیله شفیع» یکی از مهاجران اتیوپی اعلام کرد: ما پس از 6 ماه شکنجه و حبس به کشور خود بازگشتیم... اما هنوز بسیاری از هم وطنان ما به ویژه  مردان در زندان  در شرایط اسفناکی به سر می‌برند.

وی در ادامه افزود: ما هر روز در عربستان در رنج و عذاب بودیم. آنها به ما نان و یک قابلمه برنج برای 300 نفر می دادند. گاهی اوقات تا 400 نفر را در یک اتاق زندانی می‌کردند و ما نمی توانستیم نور خورشید را ببینیم.

نماینده وزارت زنان و کودکان اتیوپی به نوبه خود گفت: این افراد شهروندان ما هستند، آنها لحظات بسیار دردناکی را تجربه کرده اند. وقتی دولت  از درد و رنج آن ها مطلع شد، بحث‌های دیپلماتیک برای بازگرداندن آنها را آغاز کرد.

سازمان بین المللی مهاجرت  اعلام کرد که  تامین نیازهای صد هزار عودت کننده چالش بزرگی برای دولت و سازمان خواهد بود.

این سازمان تخمین می‌زند که حدود  750 هزار  اتیوپیایی در حال حاضر در عربستان سعودی اقامت دارند و احتمالاً حدود 450 هزار  نفر  برای بازگشت به کشور نیاز به کمک دارند.

به گزارش این سازمان  عربستان سعودی در طول چهار سال گذشته، نزدیک به  352 هزار اتیوپیایی را  اخراج کرده است.

هزاران زن و مرد اتیوپیایی از دهه دوم از خلال شرکت‌های عامل سعودی یا برای فرار از فقر در کشورشان به عربستان سعودی سفر کردند؛ درحالی‌که آن‌ها به دلیل اتهام به انتشار ویروس کرونا در سعودی و در بخش دیگر به دلیل سیاست‌های سعودی بازداشت شدند.

مقامات آل سعود طی ماه‌های گذشته عامدانه مجموعه‌ای از محدودیت‌های سیستماتیک در حق کارگران خارج از کشور برای کار در عربستان سعودی را اعمال کردند.

کارگران مهاجر در عربستان سعودی با چالش‌های بسیاری روبرو هستند. گستره جهانی ویروسی به نام کرونا، کاهش قیمت نفت و برنامه‌های ریاضت اقتصادی دولت عربستان سعودی از فاکتورهای بحران وضعیت کارگران در این کشور هستند.

کارگران مهاجر در عربستان سعودی وضعیت نامناسبی دارند و از حقوق اصلی خود برخوردار نیستند. کارگرانی که در کشورهای حوزه خلیج فارس مشغول به کار هستند، بیشتر از نواحی جنوب شرق آسیا هستند که با هدف کسب درآمد بیشتر به کشورهای عربی مهاجرت می‌کنند. بر اساس شاخص پایداری مهاجران، عربستان سعودی در رتبه 49 جهان قرار دارد.

اگرچه از سال 1964 به طور رسمی برده‌داری در عربستان ممنوع شده اما بسیاری از کارگران خارجی در این کشور در حال حاضر در شرایطی مشابه برده‌ها زندگی می‌کنند و به طور معمول گزارش‌های مستندی منتشر می‌شود که نشان می‌دهد کارگران خارجی در این کشور با مشکلاتی مانند کار بیش از حد، خستگی، شکنجه و حتی محرومیت آب و غذا مواجه هستند.

انتهای پیام/

پربیننده‌ترین اخبار بین الملل
اخبار روز بین الملل
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon
طبیعت
پاکسان