ضعف شهرداری مشهد در زیباسازی برخی نقاط کم‌برخوردار/ پاسخ معاون شهردار؛ جای "محافظه‌کاری" اقدام کردیم

ضعف شهرداری مشهد در زیباسازی برخی نقاط کم‌برخوردار/ پاسخ معاون شهردار؛ جای "محافظه‌کاری" اقدام کردیم

گروه استان‌ها ــ معاون شهردار مشهد درباره به‌پایان‌نرسیدن اقدامات مربوط به زیبا‌سازی در برخی نقاط شهر گفت: در یک دوراهی باید انتخاب می‌کردیم بعضی کارها را انجام ندهیم تا کسی ما را نقد نکند، یا کارهای لازم را انجام دهیم که انتخاب ما گزینه دوم بود.

حسین باغگلی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در مشهدمقدس اظهارداشت: ما سرمایه‌ای حاصل از تجربه‌ای بیش از 14 سال داریم که سعی کردیم چیزهایی را در حد توانمان به آن اضافه کنیم. امسال اولین سال است که تلاش کردیم پاویون‌های تعاملی داشته باشیم تا شهروندان بتوانند با‌‌ آن‌ها ارتباط برقرار کنند. در حاشیه پاویون‌ها، برنامه‌هایی برگزار می‌کنیم که شامل جشن و مسابقه هستند و به درگیرشدن بیشتر مردم با‌‌ آثار کمک می‌کنند.

وی ادامه می‌دهد: تفاوت طرح‌های امسال با سال‌های دیگر این است که مفاهیم آن را از پرداختن به یک موضوع آن هم  مسائل نوستالژیک خارج کردیم و به‌دلیل تقارن سال نو با اعیاد نیمه شعبان، آن‌ها را به‌سمت مهدویت بردیم.

 باغگلی توضیح می‌دهد: بعد از نصب و جا‌نمایی پاویون‌ها و المان‌ها، کار مطالعاتی روی‌‌ آن‌ها انجام ‌می‌دهیم تا میزان اثر‌گذاری‌شان را در سال‌های آینده فراهم کنیم. در سال‌های گذشته المان‌ها بعد از نصب رها می‌شدند و در آبان‌ماه فکر می‌کردیم که برای سال جدید چه کنیم. اما اکنون میزان اثر‌گذاری، خوشایندبودن و مطلوبیت‌‌ آن‌ها را داوری مردمی می‌کنیم تا بلافاصله از آن برای برنامه سال آینده استفاده کنیم و نقاط قوت و ضعف را در نظر ‌بگیریم.

وی خاطرنشان کرد: در دو سال گذشته به‌دلیل شیوع بیماری کرونا، امکان تعامل و مسافرت کمتر بود، اما امسال تعداد زائران و مجاورانی که در شهر تردد می‌کنند، افزایش یافته است. به همین دلیل میزان بهره‌گیری از المان‌ها نیز بیشتر شده است و بازخوردهای آن خوب و مثبت است.

وی اظهار می‌کند: تفکر ما این است که باتوجه‌به سرمایه انباشته‌‌مان، این کار را به‌شکل مسابقه و فراخوان انجام دهیم یا از هنرمندان باتجربه‌تر به‌صورت خاص استفاده کنیم. همچنین، در سال آینده برای هر مکان یک المان‌ اختصاصی می‌سازیم تا نهادینه‌تر شود.

باغگلی خاطر‌نشان می‌کند: یکی از نقد‌هایی که به ما می‌شود، این است که منظر عمومی شهر مشهد بسیار شلوغ شده است و باید کمی به‌سمت باز‌پیرایی حرکت کنیم تا فضا را از آلودگی بصری زیادش پاک کنیم.

باغگلی تأکید می‌کند: یک کار مطالعاتی در شهرداری در یازده میز تخصصی درحال انجام است که از این تعداد سه میز به حوزه فرهنگی مربوط است و شامل زیارت، سبک زندگی و آسیب‌های اجتماعی می‌شود که هدف آن رسیدن به نظرهای مشترک، تنوع و کیفیت‌بخشی به زندگی مردم مشهد است.

وی درباره به‌پایان‌نرسیدن اقدامات مربوط به زیبا‌سازی در برخی نقاط شهر و ضعف رسیدگی به مناطق کم‌برخوردار اطراف حرم رضوی و کم‌برخوردار به نسبت سایر نقاط می‌گوید: حجم کارهای ما برای استقبال از بهار بسیار زیاد و مقبول بود، اما در دوراهی قرار داشتیم و باید انتخاب می‌کردیم که برخی کارها را انجام ندهیم و محافظه‌کاری کنیم تا کسی نیز ما را نقد نکند، یا کارهایی را که لازم بود انجام دهیم و انتقادها را نیز به جان بخریم، اما کار درست را انجام دهیم که درنهایت نیز گزینه دوم را انتخاب کردیم. اکنون همه بخش‌های شهرداری با یک فرماندهی واحد با یکدیگر همراه شده‌اند و درحال به‌پایان‌رساندن کارها هستند.

به‌گفته باغگلی، در فرهنگ ما تفکر انتقادی بیش از آنکه به سازندگی کمک کند، دید تخریب‌گرایانه پیدا کرده که سبب شده است در طول زمان اعتماد به‌ نفس ملی ما کاسته شود که این اتفاق برای جامعه خوب نیست.

انتهای پیام/281/س

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon