کشورها برای خرید گاز روسیه باید "ذخایر روبلی" ایجاد کنند

کشورها برای خرید گاز روسیه باید "ذخایر روبلی" ایجاد کنند

یک مقام ارشد بانک "پرومسویاز" روسیه طی اظهاراتی اعلام کرد که کشورهای جهان اگر بخواهند به خرید گاز روسیه ادامه دهند، ممکن است به زودی مجبور به ایجاد ذخایر روبلی در اقتصاد داخلی خود شوند چرا که مسکو پرداخت‌ها را به پول ملی خود قبول می‌کند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از راشاتودی، ایلیا ایلین، رئیس بخش تجزیه و تحلیل بازارهای مالی در بانک "پرومسویاز" روسیه روز پنجشنبه طی اظهاراتی اعلام کرد که کشورهای جهان اگر بخواهند به خرید گاز روسیه ادامه دهند، ممکن است به زودی مجبور به ایجاد ذخایر روبلی در اقتصاد داخلی خود شوند چرا که مسکو پرداخت‌ها را به پول ملی خود قبول می‌کند.

این کارشناس گفت: در صورت تغییر (مکانیسم) پرداخت گاز به روبل، کشورهای شریک احتمالا صندوق خاصی از ذخایر روبلی را برای تسهیل پرداخت ها ایجاد خواهند کرد.

ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه روز پنجشنبه اعلام کرد که این کشور در حال تغییر مکانیسم پرداخت برای برخی محصولات صادراتی است که از اول آوریل با گاز طبیعی شروع می‌شود.

این اقدام بر کشورهایی تأثیر می‌گذارد که روسیه را به علت بحران اوکراین تحریم کرده‌اند و ذخایر خارجی مسکو را مسدود کرده‌اند.

بر اساس این گزارش، کشورهای "خاصم" که پوتین به آنها اشاره کرد عبارتند از: ایالات متحده، بریتانیا، کانادا، استرالیا، ژاپن، تایوان، کره جنوبی، سوئیس، 27 کشور اتحادیه اروپا و تعدادی از کشورهای کوچکتر.

علاوه بر این، به گفته ایلین، ممکن است با توجه به خطر مسدود شدن پرداخت‌ها به علت تحریم، کاهش ذخایر روسیه که به ارز کشورهای خاصم از جمله دلار و یورو می‌باشد، صورت بگیرد. بنابراین، روسیه خود باید ذخایر روبلی را جمع آوری کند.

در تاریخ 24 فوریه، ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه در یک سخنرانی تلویزیونی اعلام کرد که در پاسخ به درخواست سران جمهوری‌های دونباس، تصمیم به انجام یک عملیات نظامی ویژه گرفته است.

رهبر روسیه تاکید کرده بود که مسکو هیچ برنامه ای برای اشغال سرزمین های تحت حاکمیت اوکراین ندارد. پس از آن ایالات متحده، اتحادیه اروپا، بریتانیا و تعدادی از کشورهای دیگر اعلام کردند که تحریم هایی را علیه اشخاص حقوقی و حقیقی روسیه اعمال خواهند کرد.

در اواسط ماه مارس، اتحادیه اروپا بسته چهارم تحریم‌ها علیه روسیه را تصویب کرد که شامل اقدامات محدودکننده اقتصادی است.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار اقتصادی
اخبار روز اقتصادی
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon
بانک ایران زمین
بانک سرمایه