عین‌اللهی: قرارگاه تقویت شبکه بهداشتی راه‌اندازی شود/دلایل عمده نارضایتی مردم از بیمارستان‌ها


عین‌اللهی: قرارگاه تقویت شبکه بهداشتی راه‌اندازی شود/دلایل عمده نارضایتی مردم از بیمارستان‌ها

وزیر بهداشت با بیان این‌که قرارگاه تقویت شبکه بهداشتی باید راه‌اندازی شود، عمده دلایل نارضایتی مردم از خدمات بیمارستان‌ها را تشریح کرد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، دکتر بهرام عین‌اللهی در پنجمین اجلاس روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در دولت سیزدهم که به صورت وبینار برگزار شد، گفت: قرارگاه تقویت شبکه بهداشتی همانند قرارگاه جمعیت باید در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور نیز راه‌اندازی شود.

وی با تبریک ماه مبارک رمضان و تقارن آن با سال جدید، افزود: همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند زحمات شما عزیزان در سال گذشته منجر به کنترل کرونا شد. کرونا سلامت مردم و کارهای روزمره را دچار اختلال کرده بود. زحمات شما نشاط را در مردم افزایش داد و نوروز امسال با بیرون آمدن مردم از قرنطینه‌ها، نسبت به دو سال قبل بسیار متفاوت بود.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: مردم می‌دانند وزارت بهداشت نقش مهمی در نشاط و تحرک جامعه و مردم دارد. جا دارد از زحمات اورژانس، مراکز درمانی و خدمات بهداشتی که موجب شادی و نشاط مردم در نوروز 1401 شدند قدردانی کنیم.

عین‌اللهی بیان داشت: نوروز امسال شاهد رشد بسیار خوبی در خدمات درمانی، اعمال جراحی به‌ویژه جراحی‌های الکتیو (غیراورژانسی) و حضور چشمگیر اورژانس در جاده‌ها بودیم. آمار امسال بسیار خوب و حضور نیروهای پزشکی و خدمات بهداشتی نسبت به سال‌های قبل بسیار بهتر بود.

وی یادآور شد: امسال شاهد بودیم که در اورژانس‌های بیمارستانی اساتید بسیار فعال‌تر بودند و حضور چشمگیری داشتند و روسای دانشگاه‌ها خود را از سفر محروم کردند تا به امورات رسیدگی کنند.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به این که قدردانی رهبر معظم انقلاب در پیام نوروزی‌شان از کادر سلامت برای مهار کرونا بهترین جایزه بود، گفت: فرمایشات رهبری مسئولیت ما را بیشتر می‌کند و باید طوری عمل کنیم که رضایت ایشان از ما حفظ شود.

وی ادامه داد: سال گذشته دولت مردمی در کشور مستقر شد و وزارت بهداشت باید ریل‌گذاری جدیدی ایجاد کرده و موجبات رضایت بیشتر مردم را کسب کند. خوشبختانه با واکسیناسیون گسترده امید در دل مردم زنده شد.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: حضور میدانی روسای دانشگاه‌ها و مدیران وزارت بهداشت در صحنه‌ها و خروج از پشت میزها بسیار مهم است. ارباب رجوع برای ما یک نعمت و رفع حوائج آنها عبادت است. به قول امام راحل اگر کارها باید برای رضای خدا باشد خدا به آن برکت می‌دهد.

عین‌اللهی افزود: فرصت زیادی نداریم و از هر دقیقه و ثانیه باید به نحو مطلوب استفاده کنیم. مساله مهم امروز در کشور و وزارت بهداشت مدیریت است. شاید برخی‌ها مسائل مالی را به عنوان معضل مطرح کنند ولی چالش اصلی ما مدیریتی است.

وی با اشاره به اینکه کشور نیاز به مدیران متدین، متخصص و کارآمد دارد تا بتوانند از همه ظرفیت‌ها و امکانات به نحو احسن استفاده کنند، بیان کرد: شاخص اصلی ما رشد علمی کشور است. مقام معظم رهبری بحث دانش‌بنیان را مطرح کردند و این یک الزام برای دانشگاه‌هاست که در زمینه توسعه فناوری و دانش بنیان به صورت موثر اقدام کنند.

باید خودکفا شویم

وزیر بهداشت خودکفایی را موجب خنثی‌سازی تحریم‌ها و تهدیدهای استکبار دانست و گفت: کشور از ابتدای انقلاب همیشه در تهدید بوده و تا وابسته هستیم این تهدیدها وجود دارد، بنابراین باید خودکفا شویم. توجه به علم، دانش‌بنیان، استفاده از اساتید و تحکیم ارتباط علمی بین دانشگاه‌ها بسیار مهم است.

عین‌اللهی توجه به مساله جمعیت را به عنوان دغدغه مقام معظم رهبری مورد تاکید قرار داد و گفت: قرارگاه جمعیت باید در دانشگاه‌ها به صورت مستمر فعالیت داشته باشد و گزارش کار ارائه کند.

کلاس‌های درس 100 درصد حضوری است

وزیر بهداشت از روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور خواست کلاس‌های درس را به صورت 100 درصد حضوری برگزار کنند و گفت: دانشگاه‌ها باید از حالت مجازی خارج شوند و کارها به صورت حضوری انجام شود. کنفرانس‌ها و آموزش‌ها از این پس باید حضوری باشند و امتیاز کنفرانس‌های غیرحضوری باید به حداقل برسد.

امروز نیاز به مدیریت کیفیت داریم

وی از ابلاغ طرح «عدالت و تعالی نظام سلامت» به دانشگاه‌های علوم پزشکی خبر داد و گفت: دانشگاه‌ها باید بهره‌وری را در راستای اقتصاد مقاومتی مورد توجه قرار دهند. مدیریت کیفیت امروز نیاز اساسی ماست. ارائه خدمات هدف اصلی نیست بلکه خدمات باید با کیفیت و توام با احترام به بیماران و مراجعه‌کنندگان باشد.

عین‌اللهی افزود: در بازدیدهایی که از بیمارستان‌ها داشتیم شاهد عدم توجه کافی به مساله مدیریت کیفیت بودیم. سیستم بیمارستان‌های دولتی باید به گونه‌ای باشد که مردم همان خدماتی که در بخش خصوصی دریافت می‌کنند در این بخش نیز دریافت کنند. همانطور که در بخش‌های دولتی شاهد حضور خوب اساتید و دستیاران تخصصی هستیم.

وی ادامه داد: عمده نارضایتی‌ها ناشی از عدم مدیریت کیفیت خدمات در تریاژها، پذیرش‌ها و احترام به مراجعه‌کنندگان در بیمارستان‌هاست. ما یک سیستم هستیم و از نگهبان گرفته تا پرستار، پزشک، تکنسین اتاق عمل و آزمایشگاه باید همه احساس کنند در خدمت بیماران هستند‌‌‌.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
حج و زیارت
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار اجتماعی
اخبار روز اجتماعی
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
میهن
گوشتیران
triboon