نماینده مردم قزوین در مجلس: طرحهای حوزه زنان و خانواده باید نتیجهمحور باشد
گروه استانها- نماینده مردم قزوین، آبیک و البرز در مجلس گفت: باید طرحهایی را در حوزه زنان و خانواده کلید بزنیم که نتیجهمحور باشد. یعنی فرآیندهای اجرایی آن مشخص بوده و معلوم باشد که زن مسلمان ایرانی با چه هدفی میخواهد این طرح را اجرا کند
فاطمه محمدبیگی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در قزوین با بیان اینکه باید از طرحهای اشتباه دولت گذشته در حوزه زنان و خانواده عبرت بگیریم، اظهار داشت: باید طرحهایی را در حوزه زنان و خانواده در سطح استان و کشور کلید بزنیم که نتیجهمحور باشد. یعنی فرآیندهای اجرایی آن مشخص بوده و معلوم باشد که زن مسلمان ایرانی با چه هدفی میخواهد این طرح را اجرا کند.
وی با اینکه باید طرحی که اجرا میکنیم، منجر به ارتقای سطح زندگی خانوادگی، خوشبختی و سعادت خانوادههای ایرانی شود، اضافه کرد: یادم نمیرود که چند سال قبل یکسری از طرحها را در حوزه آموزشهای پیش از ازدواج و سبک زندگی و خانواده به استانداری قزوین مدیرانی که آن زمان بودند، دادیم و گفتیم آمار طلاق دارد افزایش پیدا میکند.
محمدبیگی ادامه داد: طرحهایی که داده شد، در حدی بود که میشد در کشور اجرا کرد، اما متأسفانه آنها را اجرا نکردند و آن طرحها را در پستوها نگه داشتند. همچنین در دولت قبل شاهد اجرایی طرحی به نام طرح ملی گفتگوی خانواده بودیم؛ اما معلوم نشد که گفتگوی خانواده آیا از 2 دقیقه فراتر رفت یا خیر؟
جای مدیران زن در شورای برنامهریزی استان قزوین خالی است
نایبرئیس کمیسیون مشترک جوانی جمعیت و حمایت از خانواده مجلس در ادامه از حضور کمرنگ مدیران زن در در شورای اداری و برنامهریزی استان قزوین انتقاد کرد و گفت: فقط یک خانم و آن هم به عنوان عضو ناظر در شورای برنامهریزی استان قزوین حضور دارد که این مورد اصلاً مطلوب نیست.
محمدبیگی افزود: کاری به اشلهای حقوقی و قانونی ندارم، ولی وقتی مشاور امور بانوان در دستگاههای اجرایی در شورای برنامهریزی و توسعه حضور پیدا نمیکند، چگونه میتواند حرفش را به مدیران دیگر استان برساند؟ 50 یا 51 درصد از جمعیت استان خانم هستند که امیدشان به همین شوراهاست.
وی با بیان اینکه جای برنامههای حوزه توانمندسازی را در شورای برنامهریزی کاملاً خالی میبینم، گفت: اگر به فکر بازیابی هویت واقعی دخترانمان نباشیم، خانه، خانواده و جامعه خواهد سوخت. به هر حال الآن وضعیت خوبی نداریم و در همین شوراها باید در این مورد بحث کنیم.
محمدبیگی ادامه داد: مدیران عالی استان باید فکری به حال دختران و زنان کنند و حتماً در جلسات شورای اداری و برنامهریزی چند تا مدیر خانم به جمع مدیران اضافه شده و از ظرفیت مدیریت بانوان استفاده شود.
انتهای پیام/س