۳ کشور اروپایی با بهترین آمادگی برای آینده‌ای سبز


3 کشور اروپایی با بهترین آمادگی برای آینده‌ای سبز

طبق گزارش جدیدی که توسط یکی از مراکز محیط زیستی در آمریکا منتشر شده است, سه کشور ایسلند, دانمارک و هلند بهترین شاخص‌ها را برای آینده‌ای سبز در اختیار دارند.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم, بر اساس یک گزارش جدید که توسط "MIT Technology Review Insights" منتشر شد, کشورهای ایسلند، دانمارک و هلند بیشترین آمادگی را برای آینده‌ای با کربن پایین دارند. در این گزارش اروپا دارای 16 کشور برتر شاخص آینده سبز 2022 است.

"World Economic Forum" در این باره نوشت, طبق این گزارش سایر کشورهایی که 10 کشور برتر شاخص آینده سبز 2022 را تشکیل می‌دهند عبارتند از: بریتانیا، نروژ، فنلاند، فرانسه، آلمان، سوئد و کره جنوبی.

این شاخص رتبه‌بندی 76 کشور است که توسط "MIT Technology Review Insights"، بخش انتشار سفارشی مجله دو ماهانه در موسسه فناوری ماساچوست منتشر شده است. این نشان می‌دهد که چگونه کشورها در حال کاهش انتشار کربن خود، توسعه انرژی پاک و نوآوری در بخش‌های سبز هستند. این تحقیق همچنین به حفاظت از محیط زیست و سیاست‌های آب و هوایی دولت می‌پردازد.

ایسلند در رتبه اول، یکی از دو کشور اروپایی است که بیش از مصرف برق خود از منابع تجدیدپذیر برق تولید می‌کند. از این میزان، 80 درصد به گرمایش و سرمایش اختصاص یافته است که بیش از سه برابر میانگین 23 درصدی اتحادیه اروپا است.

شاخص آینده سبز 2022 نشان می‌دهد که سیاست‌های آب و هوایی بهبود یافته, برخی از کشورها را به جلو سوق داده است. برای مثال، بریتانیا که از رتبه‌بندی سال گذشته از رتبه هفدهم به چهارم رسیده است، در سرمایه‌گذاری انرژی پاک تهاجمی بوده است.

کره جنوبی، ژاپن و ایالات متحده همه تازه واردان به 20 کشور برتر هستند. نویسندگان می‌گویند، برای مثال، کره جنوبی در زمینه ثبت اختراعات سبز در جهان پیشرو است. همچنین پیشرفت‌هایی در جهت هدایت هزینه‌های زیرساختی به پروژه‌های انرژی پاک حاصل شده است.

انرژی‌های تجدید پذیر ,

در میانه جدول، کشورها نیز در زمینه سیاست سبز و زیرساخت‌ها پیشرفت می‌کنند. یونان از جمله این موارد است. این کشور متعهد شده است که 30 درصد از بودجه صندوق بازیابی پس از همه‌گیری ویروس کرونا را برای حرکت به سمت انرژی پاک هزینه کند.

به گفته نویسندگان، چین که از جایگاه 45 در سال 2021 به جایگاه 26 رسیده است، دستاوردهای قابل توجهی در سبز کردن جامعه خود داشته است. این شامل خرید بیش از نیمی از وسایل نقلیه الکتریکی جهان در سال 2021 است.

کاستاریکا، سنگاپور و نیوزلند از جمله کشورهایی هستند که در این رتبه‌بندی سقوط کرده‌اند. این گزارش نشان می‌دهد که در مورد کاستاریکا، این ممکن است به چالش‌های مهم در اجرای سیاست‌های آب و هوایی مرتبط باشد.

این گزارش همچنین توضیح می‌دهد که بیماری همه‌گیر کرونا برنامه‌های سبز را در کشورهایی مانند آرژانتین و اندونزی عقب انداخته است. این کشورها به ترتیب در رده‌های 68 و 70 جدول قرار دارند و بخشی از گروهی هستند که نویسندگان آن را «پرهیزکنندگان آب و هوا» می‌نامند.

نویسندگان می‌گویند، اینها اقتصادهایی هستند که یا فاقد اراده سیاسی برای پیگیری برنامه‌های سبز هستند و یا اقتصاد آن‌ها بسیار سنگین است که نمی‌توانند پیشرفت واقعی داشته باشند.

عدم قطعیت با ادامه همه‌گیری کووید19 به این معنی است که بسیاری از کشورها به عادت‌های قدیمی مصرف‌کننده کربن بازگشته‌اند تا دوباره اقتصاد خود را شارژ کنند.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار اجتماعی
اخبار روز اجتماعی
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon