سیاست اصلی آستان قدس رضوی در سال ۱۴۰۱/ تمرکز بر تحقق «تولید؛ دانشبنیان، اشتغالآفرین»
تولیت آستان قدس رضوی با اشاره به نامگذاری سال ۱۴۰۱ با عنوان «تولید؛ دانش بنیان، اشتغال آفرین» از سوی مقام معظم رهبری، گفت: تمام بخشهای آستان قدس باید با همه توان اجرای شعار سال را دنبال کنند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد مقدس به نقل از آستان نیوز، حجتالاسلام والمسلمین احمد مروی در دیدار مدیران بخشهای مختلف آستان قدس رضوی که در حرم مطهر امام رضا(ع) انجام شد، به شعار سال 1401 اشاره و ابراز کرد: هرکدام از بخشهای آستان قدس باید اینگونه تصور کند که تنها مخاطب شعار سال رهبر معظم انقلاب در کشور است و برای پیشگامی در تحقق این شعار جهادی عمل کند.
وی با تأکید بر اینکه تمام امکانات و توان خود را برای تحقق این شعار باید بکار بگیریم، اظهار کرد: امروز میدان نبرد دشمن، عرصه اقتصاد است؛ دشمن تلاش دارد تا از این حوزه به کشور ضربه بزند، البته الحمدالله تاکنون موفق نبوده و از این پس نیز نخواهد بود، اما با این وجود وظیفه داریم تمام تلاش خود را در حوزه اقتصاد مقاومتی به کار بگیریم تا آستان قدس یک الگو در این زمینه برای دیگران باشد.
تولیت آستان قدس رضوی در ادامه با تأکید بر اهمیت تحولگرایی و تلاش برای بهبود روند امور، اظهار کرد: توصیه بنده به تمام بخشها و کارکنان آستان قدس در سال جدید این است که هرکدام در هرکجا هستند، یکقدم به جلو بروند و به شرایط فعلی بسنده نکنند؛ شرط تکامل در ابعاد معنوی و مادی تلاش مستمر، استفاده از همه فرصتها برای پیشرفت و قانع نبودن به وضعیت موجود است.
وی با اشاره به لزوم تلاش و تکاپو فعالانه برای بهبود شرایط، تصریح کرد: انسان باید در بهرهمندی از تنعمهای دنیوی قانع باشد؛ اما در امور خیر، معنوی و تلاش برای پیشرفت کشور نباید قانع بود و باید طمع ورزید، در عرصه پیشرفت کشور و بهکارگیری خلاقیت و نوآوری برای ارتقا خدمترسانی به مردم باید حرص و طمع داشت.
حجتالاسلاموالمسلمین مروی رقابت سالم را موجب ایجاد انگیزه برای رشد و پیشرفت دانست و عنوان کرد: رقابتی که باعث به وجود آمدن رفتارهای نادرست و تخریب رقیب شود مضر بوده، اما رقابتی که همراه با رعایت اصول اخلاقی باشد و در انسان انگیزه برای پیشرفت ایجاد کند بسیار خوب است.
وی جدی بودن در انجام وظایف محوله را یکی دیگر از ملزومات پیشرفت در کار معرفی کرد و گفت: در بسیاری از موارد بوروکراسیهای بزرگ و پیچیده اداری خود مانعی برای انجام کار است؛ اگر تنها روحیه رفع تکلیف در کارکنان باشد، مجموعه پیشرفت نخواهد کرد و کارها بهخوبی انجام نخواهد شد؛ در سیستم اداری آستان قدس هرکسی باید روحیه پیگیری امور تا حصول نتیجه را داشته باشد.
تولیت آستان قدس رضوی خطاب به مدیران این آستان مقدس گفت: روزانه اوقاتی را به منظور تفکر در زمینه یافتن روشهای خلاقانه برای بهبود انجام امور و افزایش بهرهوری و رفع مشکلات حوزه کاری خود اختصاص دهید؛ بسیاری از علمای بزرگ و انسانهای موفق استعدادهای معمولی و متوسط داشته اند اما آنچه باعث موفقیت و شکوفایی آنها شده؛ تلاش، پشتکار و اشتیاق به کار بوده است.
حجتالاسلاموالمسلمین مروی در فراز پایانی سخنان خود به اهمیت اجرای کامل سیاستهای کلان آستان قدس رضوی اشاره و تأکید کرد: برای تدوین سیاستهای کلان آستان قدس که مشتمل بر ارزشها و اهداف این سازمان بوده؛ دقت، تلاش و زمان زیادی صرف شده است، از این رو ابلاغ این سیاستها به هیچ عنوان امری تشریفاتی نبوده و تمام واحدها و بخشها موظف به اجرای دقیق آنها هستند.
انتهای پیام/ش