شورای زکات در روستاهای شهرستان اصفهان فعال میشود
گروه استانها- فرماندار اصفهان با تأکید بر اینکه شورای زکات در روستاها باید کامل، بروز و فعال شود گفت: در این زمینه بخشدار مرکزی با دعوت از کارشناس مربوطه در یکی از جلسات با دهیاران نسبت به تبیین و ترویج فرهنگ زکات اقدام میکند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، به نقل از روابط عمومی فرمانداری اصفهان، محمدعلی احمدی در جلسه شورای زکات شهرستان، با اشاره به اهمیت تبیین حکم خداوند، عنوان کرد: ارائه راهکارهای عملی برای ترویج و توسعه فرهنگ زکات، از اهمیت والایی برخوردار است و در این راستا باید گامهای مؤثرتری برداریم.
وی با تأکید بر ضرورت اطلاع رسانی پیرامون اقدامات خوب انجام شده در خصوص پرداخت زکات افزود: متأسفانه تاکنون تبلیغات و اطلاعرسانی مؤثری پیرامون اهمیت پرداخت زکات، آثار و برکات و اقدامات خوب صورت گرفته، انجام نشده که باید این آثار و برکات و زیباییها را به طرق مختلف برای مردم تبیین و روایت کنیم
فرماندار تأکید کرد: ارتباط مستقیم با مخاطبین خاص در دستگاههای مختلف و شناسایی و دریافت مجوز و لیست افراد واجب الزکات و مراجعه به آنها، آموزش اصناف، تخصیص بخشی از فضاهای آموزشی ادارات به موضوع زکات و اهمیت پرداخت این حکم الهی، استفاده از فضای جلسات و همایشهای دستگاهها و ادارات برای پیگیری موضوع زکات و ارتباط با خیریهها بالاخص اداره اوقاف و امور خیریه، از جمله مواردی است که باید مورد توجه ویژه قرار دهیم.
احمدی بر لزوم ترویج و توسعه فرهنگ زکات در روستاها نیز تأکید کرد و گفت: با استفاده از ظرفیت خوب روحانیون اعزامی و روحانیون مستقر در روستاها و ائمه جمعه شهرستان نسبت به تبیین و اطلاع رسانی پیرامون این حکم الهی در روستاهای شهرستان اقدام میشود.
وی با تأکید بر اینکه شورای زکات در روستاها باید کامل، بروز و فعال شود افزود: بخشدار مرکزی با دعوت از کارشناس مربوطه در یکی از جلسات با دهیاران نسبت به تبیین و ترویج فرهنگ زکات اقدام کند.
وی با بیان اینکه عید فطر، یکی از روزهای شاخص در جذب زکات است تأکید کرد: مؤسسات تحت پوشش دستگاههای حمایتی برای استقرار صندق در روز عید فطر و جمع آوری زکات فطره، باید از دبیرخانه شورای زکات مستقر در کمیته امداد امام خمینی (ره) مجوز دریافت کنند که این مهم باید به تمام آنها اطلاعرسانی شود.
فرماندار اصفهان افزود: مؤسسات خیریه صرفا باید صندوقهای جمع آوری زکات فطره را در محدوده دفتر خود مستقر کنند و نه در میادین یا محل نماز عید فطر، مگر این که مؤسسه، مؤسسه خیریه ملی باشد و یا مجوز لازم را از دبیرخانه شورای زکات اخذ کرده باشد.
احمدی با تأکید بر اینکه دبیرخانه باید با خیریهها مکاتبه کند و محدودیتها و ظرفیتها را متذکر شود تصریح کرد: مجوزها باید بر روی صندوقهای مستقر نصب شده باشد و دبیرخانه به این مهم توجه ویژهای داشته باشد.
انتهای پیام/ن/ش