هنرمندان کرمانشاهی زندگی خادمان مساجد را در "خادمانفیروزهای" به تصویر کشیدند
گروه استانها ــ مجموعه مستند خادمان فیروزهای با موضوع سبک زندگی خادمان مسجد همزمان با ماه مبارک رمضان از شبکه افق پخش میشود.
رئیس انجمن سینمای جوان استان کرمانشاه در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه با بیان اینکه مجموعه مستند "خادمانفیروزهای" با موضوع سبک زندگی خادمان مسجد همزمان با ماه رمضان در شبکه افق پخش میشود اظهار داشت: تهیهکننده این مجموعه مستند، یزدان پرونده و بنده نیز کارگردانی سه قسمت این مجموعه را در استانهای کرمانشاه، کردستان و سیستان و بلوچستان برعهده دارم.
کامران رضایی با بیان اینکه این مجموعه مستند در تلاش است تا با گفتوگو با خادمان مساجد جایگاه این پایگاه عظیم و همچنین سبک زندگی مسجدی را برای مخاطبان نمایان کند گفت: باید سبک زندگی مسجدی و تربیت مسجدی در بین مردم پررنگ شود زیرا مسجد مهمترین پایگاه مسلمانان است.
رضایی با اشاره به اینکه در این مجموعه تلاش شده مساجدی که هنوز با همان سبک قدیم فعالیت میکنند به تصویر کشیده شود عنوان کرد: خادمی مسجد، کار بسیار مقدسی است و نمیتوان به خادمی مسجد به عنوان یک شغل نگاه کرد زیرا این افراد عاشقپیشه هستند و خدمت در مساجد برای آنها اهمیت دارد ولی کمتر به زندگی آنها پرداخته شده است.
وی با بیان اینکه علاقمندان میتوانند این مجموعه مستند را تا پایان ماه مبارک رمضان، هر روز ساعت 20 و تکرار آن را ساعت 6:30 صبح و ساعت 12 تماشا کنند بیان کرد: قسمت نخست این مجموعه مستند در شهرستان سنقروکلیایی استان کرمانشاه به کارگردانی بنده و در روز 18 فروردینماه ساعت 20 از شبکه افق پخش شد و قسمت سوم با عنوان کاک حسین (اورامانات، آویهنگ، کردستان) 16 فرودین ماه نمایش داده شد.
تهیهکننده "خادمانفیروزهای" نیز اظهار داشت: امروز سبک زندگی اسلامی بسیار در بین مردم کمرنگ شده و متأسفانه خادمان مساجد نیز افراد سابق نیستند درحالیکه کار بسیار بزرگی را در دست دارند. به همین منظور ما تلاش کردیم مساجدی را که هنوز با همان سبک قدیم فعالیت میکنند را به تصویر بکشیم و با کمک همان افراد و خانوادههایشان سبک زندگی مسجدی را نیز برای مردم نمایش دهیم.
یزدان پرونده افزود: خادمی مسجد، کار بسیار مقدسی است و بسیاری از انبیا چنین مسئولیتی را در گذشته داشتهاند اما امروز گاهی در مساجد به افرادی برخورد میکنیم که در شأن این جایگاه نیستند و خادمان ارزشمندی هم که تعداد انگشتشماری از آنها باقیمانده است، زمانی که میدیدند رسانه میخواهد آنها را نشان دهد، بسیار با روی گشاده برخورد میکردند.
وی با اشاره به بازخوردهای این مجموعه مستند در حین تولید گفت: مستندها تاریخنگاران تصویری امروز برای فردا هستند و آن چیزی که امروز من از سبک زندگی مسجدی ساختهام و نمایش جغرافیای بومی مناطق و مسجد شاید تا 50 سال دیگر وجود نداشته باشد و دستخوش تغییرات شود که همین تولیدات میتواند این اسناد تاریخی را نیز به آیندگان منتقل کند.
تهیهکننده مجموعه مستند خادمان فیروزهای با اشاره به اهمیت توجه به موضوعات حول مساجد در عصر حاضر و با توجه به شرایط فرهنگی و اجتماعی جامعه تأکید کرد: ساخت مجموعهای همچون خادمان فیروزهای میتواند تلنگری به مسئولان کلان مساجد باشد.
انتهای پیام/833/ن/ش