همکاری وزارت علوم با شورای سیاستگذاری ائمه جمعه


همکاری وزارت علوم با شورای سیاستگذاری ائمه جمعه

در نشست معاون فرهنگی وزارت علوم با معاون فرهنگی شورای سیاستگذاری ائمه جمعه همکاری‌های مشترک فرهنگی بررسی و نسبت به اقدامات عملیاتی در این زمینه تصمیم‌گیری شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم به نقل از وزارت علوم، در نشست مشترک معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با معاونت فرهنگی شورای سیاستگذاری ائمه جمعه، زمینه همکاری‌های مشترک فرهنگی مورد بررسی قرار گرفت و نسبت به آغاز اقدامات عملیاتی در این زمینه تصمیم‌گیری شد.

در این نشست که با حضور عبدالحسین کلانتری، معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم، علی قجری دبیر ستاد جهاد تبیین دانشگاهیان کشور، حجت الاسلام حسنی معاون فرهنگی شورای سیاستگذاری ائمه جمعه و حجت‌الاسلام نظری مسئول میز دانشگاه در شورای سیاستگذاری ائمه جمعه برگزار شد، ظرفیت‌های طرفین جهت طراحی اقدامات فرهنگی فراگیر ملّی در کلیه شهرها و استان‌های کشور و فرصت‌های هم‌افزایی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی با ائمه جمعه در 900 نقطه در کشور مورد بحث و بررسی تفصیلی قرار گرفت.

کلانتری در این جلسه اظهار داشت: نگاه مقام معظم رهبری به دانشگاه اسلامی، تولید و ساخت انسان تراز انقلاب اسلامی است. زحماتی طی سالیان گذشته در این زمینه صورت گرفته است که البته کافی نیست و در دوره جدید معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، برنامه‌ها و رویدادهایی دقیق و کارشناسی‌شده را در این راستا طراحی کرده‌ایم.

وی افزود: ظرفیت‌های فرهنگی دانشگاهیان اعم از اساتید، دانشجویان و کارکنان بسیار وسیع است و به‌برکت نظام اسلامی امروز در جای جای کشور بستر آموزش عالی مهیا گردیده است و همین شبکه امروز آمادگی کامل دارد تا در ترویج فرهنگ انقلاب اسلامی اقدام نماید.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم تأکید کرد: نقطه محوری توجه ما در دوره جدید وزارت علوم، تمرکززدایی و توجه دادن به ظرفیت‌های متعدد و متکثر در اقصا نقاط کشور است و لذا بسیاری از رویدادها و برنامه‌های بزرگی را که تا قبل از این صرفاً در تهران برگزار می‌شد به شهرستان‌ها بردیم.

در ادامه علی قجری با اشاره به اهمیت موضوع جهاد تبیین و تشکیل ستادی با این مأموریت در وزارت علوم گفت: الحمدلله به‌برکت کلام نافذ رهبر انقلاب، طی مدت کوتاهی از تأسیس و آغاز فعالیت ستاد جهاد تبیین دانشگاهیان کشور، بسیاری از دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری، سازماندهی خوبی را برای نقش‌آفرینی محلی، منطقه‌ای و ملی در جهت تبیین توانمندی‌ها و دستاوردهای علمی کشور ایجاد کرده‌اند.

دبیر ستاد جهاد تبیین وزارت علوم اضافه کرد: با ظرفیت خوبی که شورای سیاستگذاری ائمه جمعه در کشور دارد، می‌توانیم هم‌افزایی مؤثری را میان دانشگاه‌ها و ائمه جمعه در شهرهای مختلف شکل دهیم و شاهد برکتی عظیم در عرصه جهاد تبیین باشیم.

حجت الاسلام حسنی با تشریح ابعاد فعالیت شورای سیاستگذاری ائمه جمعه اظهار داشت: تمرکز حجت الاسلام حاج‌علی‌اکبری و دوره متأخر شورای سیاستگذاری ائمه جمعه بر الگوی اعتلای ایمانی و انقلابی شهر است؛ بر این مبنا نیز طراحی‌های دقیقی در سه سطح استان، شهرستان و بخش در سراسر کشور صورت گرفته است.

وی افزود: این شورا با محوریت در 14 عرصه مهم، مأموریت‌های امام را تعریف کرده است که عنصر مسجد به‌عنوان بستر اصلی اقدامات در نظر گرفته می‌شود. همچنین مخاطبان کلیدی مأموریت‌های ما در سه سطح نسل جوان و نوجوان، خانواده و زن و نخبگان در حوزه‌های مختلف تعریف می‌شود.

معاون فرهنگی شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور تصریح کرد: ظرفیت 900 امام جمعه در سراسر کشور می‌تواند در نسبت با ظرفیت دانشگاه‌ها، اساتید و تشکل‌های دانشجویی، فرصتی عظیم را برای تبیین و ترویج گفتمان انقلاب اسلامی و دستاوردهای کشور ایجاد نماید و آمادگی این همکاری وثیق در شورای سیاستگذاری ائمه جمعه با معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم وجود دارد.

حجت الاسلام نظری، مسئول میز دانشگاه شورای سیاستگذاری ائمه جمعه نیز خاطرنشان کرد: سامانه راهبری فرهنگ در شورای سیاستگذاری ائمه جمعه به‌عنوان یک بستر مناسب و فراگیر برای ارائه محتوا و انتقال ایده‌ها، تجربیات و هماهنگی میان امامان جمعه در سراسر کشور به‌شمار می‌آید که می‌تواند در هم‌افزایی با دانشگاهیان بسیار منشأ اثر باشد.

انتهای پیام/+

 
واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار سیاسی
اخبار روز سیاسی
آخرین خبرهای روز
مدیران
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon