نظارت بر بازار و قیمت‌ها تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه دارد


نظارت بر بازار و قیمت‌ها تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه دارد

گروه استان‌ها- مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان گفت: طرح نظارت‌ها بر بازار و قیمت‌ها که از نیمه اسفند سال گذشته آغاز شده تا پایان ماه رمضان توسط یک هزار نفر از ناظران در استان انجام می‌شود.

احسان شهیر در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در اصفهان، در خصوص نحوه نظارت‌ها در ماه رمضان اظهار داشت: طرح تشدید نظارت بر قیمت‌ها از 15 اسفند ماه سال گذشته شروع شد و تا پایان ماه رمضان ادامه دارد. در مرحله اول تا 15 فرودین ماه و در مرحله دوم تا انتهای ماه رمضان بازرسی‌ها و نظارت صورت می‌گیرد.

 وی افزود: این بازرسی‌ها در سطح همه شهرستان‌ها و برخی به صورت فردی انجام می‌شود و ضابطین این موضوع شامل مجموعه صنعت، معدن و تجارت هستند که بازرسی کالاهای مرتبط با این سازمان را به عنوان حمایت از مصرف‌کننده انجام می‌دهند. سازمان جهاد کشاورزی که معمولاً کالاهایی که در ارتباط با حوزه کشاورزی و دام و طیور است، از مزرعه تا سفره را پیگیری می‌کند و بازرسی اصناف که کل واحدها و موضوعات را پیگیری می‌کند و تعزیرات نیز برای اعمال موضوعات قانونی ورود پیدا می‌کند.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان با بیان اینکه برخی از بازرسی‌ها به صورت تیمی و گروهی  هم در سطح شهرستان‌ها و هم در سطح استان اصفهان انجام می‌شود که مشابه عید نوروز که به خوبی در کنترل بازار ورود پیدا کردند، در طول ماه مبارک رمضان هم به همین روش ادامه می‌یابد.

شهیر در خصوص نظارت بر اصناف و واحدها بیان کرد: در سطح استان نزدیک یک هزار نفر ناظر فعالیت می‌کنند که وظیفه بازرسی را به عهده دارند. عمده محصولات بازار مایحتاج عمومی مردم هستند ولی بعضی از کالاها مانند زولبیا و بامیه  در ماه مبارک رمضان نیاز بیشتری پیدا می‌کند که بیشتر مجموعه صنعت و معدن و تجارت بیشتر به نظارت بر قیمت‌ها ورود پیدا می‌کند.

وی با اشاره به وضعیت خوب ذخیره کالاهای اساسی استان تصریح کرد: در ذخایر کالاهای اساسی مانند مرغ و گوشت مشکلی نداریم. فرایند قیمت‌گذاری برای موضوع گوشت، اتحادیه مربوطه بررسی و کشف قیمت می‌کند و در ستاد تنظیم بازار استان هم طرح موضوع می‌کنند و اگر نیاز به ورود داشته باشند، این کار را انجام می‌دهند و همانطور که می‌دانیم در موضوع مرغ این اتفاق افتاده و تا بازار کنترل شود و اکنون ما مرغ مازاد بر نیاز هم داریم که می‌توانیم به استان‌های دیگر را هم ارائه خدمت دهیم.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان گفت: وظیفه ما بیشتر هماهنگی بین دستگاه‌های اجرایی برای ارائه خدمت است؛ مثلاً روز سیزدهم فروردین معمولاً در سال‌های قبل کشتار در مرغداری‌ها انجام نمی‌شود  و امسال با پیگیری و هماهنگی که صورت گرفت، کشتار اتفاق افتاد و هماهنگی با مرغداران و کشتارگاه‌ها و مجموعه پلیس‌راه‌ها بود که اجازه انتقال بدهند. موضوع کشتار در سیزدهم به دلیل این بود که برای شروع ماه رمضان و در موضوع مرغ مشکلی ایجاد نشود و به میزان کافی در شهر وجود داشته باشد. اگر به هر مغازه‌داری در سطح شهر مراجعه کنید، کمبود مرغ نداریم و به وفور وجود دارد.

شهیر خاطرنشان کرد: درصورت مواجه مردم با گران‌فروشی هر کالا، سامانه 124 سازمان صنعت، معدن و تجارت، سامانه‌ای است که به صورت ملی کنترل و رصد می‌شود و شهروندان می‌توانند با این سامانه تماس بگیرند و هرگزارشی که در این سامانه مطرح شود، بسته به موضوع به ضابطین مرتبط اعلام کنند. با ثبت نام در این سامانه پیامک برای شهروندان ارسال می‌شود و مسیر پیگیری پرونده برای آن‌ها تشریح می‌شود. غیر از آن می‌توانند با مراجعه به سایت تعزیرات حکومتی و یا شماره‌گیری 135 که سامانه ملی تعزیرات است، تماس حاصل کنند.

انتهای پیام/163/ی

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon
مدیران