تکریم و تعظیم مسئولان کردستان در برابر خانواده‌های معظم شهدا


تکریم و تعظیم مسئولان کردستان در برابر خانواده‌های معظم شهدا

گروه استان‌ها - نماینده ولی‌فقیه در استان و فرمانده سپاه بیت‌المقدس کردستان از خانواده‌های معظم شهدای کردستان تکریم و تجلیل کردند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، «حجت‌الاسلام‌والمسلمین عبدالرضا پورذهبی» نماینده ولی‌فقیه در کردستان، «سردار سیدصادق حسینی» فرمانده سپاه بیت‌المقدس، «حجت‌الاسلام علی جعفرنژاد» مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه بیت‌المقدس و «حجت‌الاسلام سعید عسکری» مدیر مرکز بزرگ اسلامی استان کردستان همزمان با فرارسیدن 22 رمضان با خانواده شهیدان «ماموستا برهان عالی، ملاعلی جلالی‌زاده و ماموستا علی بیاره‌ای» دیدار کردند.

نماینده ولی فقیه در استان کردستان در این دیدارها با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی به ویژه شهدای رمضان کردستان اظهار داشت: برای عرض سلام، ادب، احترام و پیگیری مشکلات و دغدغه‌های خانواده‌‍‌های معظم شهدا خدمت رسیده‌ایم.

وی دیدار و تکریم خانواده معظم شهدا را وظیفه تک‌تک مسئولان عنوان کرد و گفت: عزت، اقتدار، پیشرفت و سربلندی کنونی ملت ایران مرهون جانفشانی‌ها و رشادت‌های شهدا و ایثارگران است، لذا امیدواریم بتوانیم وظایف خود در خدمت‌رسانی به این عزیزان را به نحو مطلوب انجام دهیم تا در پیشگاه خداوند و نزد ملت شرمنده و مدیون خون شهدا نباشیم.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین پورذهبی رضایت خانواده‌های شهدا باعث انگیزده و روحیه خدمت‌گزاری بیشتر را در مسئولان تقویت می‌کند، تصریح کرد: این سرکشی‌ها بصورت مداوم ادامه خواهد داشت. 

فرمانده سپاه بیت‌المقدس استان کردستان نیز در این دیدارها با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی، دیدار با خانواده‌های شهدا را یک افتخار دانست و اظهار کرد: وظیفه همه مسئولان است که در طول سال دیدار با خانواده‌های شهدا را در سرلوحه کار خود قرار داده و این رسالت مهم را به نحو احسن انجام دهند.

وی با بیان اینکه خانواده معظم شهدا از بهترین و عزیزترین سرمایه خود گذشتند و پدران و فرزندان خود را در راه انقلاب اسلامی فدا کردند تا امروز ما در آسایش و امنیت به سر ببریم، تصریح کرد: تجلیل و تکریم خانواده شهدا باید به عنوان یک فرهنگ در جامعه نهادینه و رشادت‌ها و ایثارگری‌های آنان برای نسل جوان امروزی بازگو شود.

سردار حسینی ابراز داشت: برای تلاش بیشتر در راه خدمتگزاری به مردم، نیازمند دعای خیر خانواده‌های معظم شهدا هستیم.

مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه بیت‌المقدس استان کردستان نیز ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا به ویژه شهدای رمضان کردستان گفت: شهدا و خانواده‌های معظم آنان افتخار بزرگ نظام اسلامی هستند و ما وظیفه داریم با پیروی از آرمان‌ها و اهداف مقدس آنها، ادامه‌دهنده واقعی راه پرافتخار آن‌ها باشیم.

وی گفت: رهبر معظم انقلاب فرموده‌اند هر زمان که با خانواده شهدا دیدار داشتید سلام مرا به آنها برسانید لذا ما سلام ایشان را محضر خانواده شهدای کردستان می‌رسانیم.

حجت‌الاسلام جعفرنژاد با بیان اینکه دیدار با خانواده معظم شهدا و دلجویی از آنان، روحیه خدمت‌رسانی را در بین مسئولان دوچندان می‌کند، عنوان کرد: خانواده‌ها شهدا افتخار نظام هستند و ما همگی مدیون شما عزیزان هستیم.

به گزارش تسنیم؛ ملا برهان عالی، فرزند ماموستا ملا محمد امین مشهور به ماموستای کانی سانان در بهار 1332 در روستای کانی سانان از توابع بخش مرکزی مریوان به دنیا آمد. این عالم برجسته اهل‌سنت امام جمعه مسجد قبای سنندج روز شنبه 21 شهریور 1388 برابر با 22 رمضان المبارک 1430 حدود ساعت 12 شب پس از اتمام نماز تراویح  افراد تندرو سلفی و مزدور ضدانقلاب با مراجعه به درب منزلش و به بهانه پرسش سوال شرعی و دینی از منزل خارج و مورد حمله مسلحانه قرار گرفت و به شهادت رسید.

شهید ملاعلی جلالی‌زاده در روز پنجم آذرماه سال 1302 در روستای گلین سنندج به دنیا آمد. این ماموستای اهل‌سنت هفت ماه در سنندج و کرمانشاه محبوس شد و تحت شکنجه قرار گرفت، پس از آزادی به روستای گلین باز گشت و به مبارزات خود ادامه داد تا انقلاب اسلامی  به پیروزی رسید. پس از  پیروزی انقلاب اسلامی به حفظ و حراست از آن پرداخت و در مقابل فتنه‌های منافقان به روشنگری پرداخت و هویت ضد دینی و ضد مردمی آنان را آشکار ساخت. از بدو تأسیس مرکز بزرگ اسلامی غرب کشور به عضویت آن درآمد و به صورت گسترده با آن همکاری کرد، سال 1359 به سبب ستم و فشار گروهک‌ها مدتی متواری بود تا آن که از روستای گلین به سنندج مهاجرت کرد و در محله قطارچیان ساکن شد. به دعوت مردم، امامت جماعت مسجد محله قطار چیان را بر عهده گرفت و در پاک‌سازی شهر سنندج از لوث وجود منافقین تلاش بسیاری کرد. افراد ضد انقلاب برای خاموش کردن صدای حق‌طلبی ملا علی جلالی‌زاده روش‌هایی چون تهدید، آزار و توهین را آزمودند اما کاری از پیش نبرد از این روی وقاحت را به نهایت رساندند و شب نوزدهم تیرماه 1360 وقتی ملا علی جلالی‌زاده و فرزندش مسلم جلالی‌زاده بعد از اقامه نماز عشا از مسجد محله قطارچیان سنندج برمی‌گشتند آن دو را جلوی درب منزلشان با شلیک گلوله به شهادت رساندند.

شهید ملا علی بیاره‌ای سال 1316 در روستای لیو پایین از توابع شهرستان مریوان متولد شد، وی در مکتب خانه روستای لیو پایین، خواندن و نوشتن را آموخت و پس از آن برای تحصیل علوم دینی به روستاهای همجوار رفت. بعد از چندی به کردستان عراق رفت و در روستاهای گلاله، میرگه سور رواندوز، از عالمان  علوم دینی بهره‌مند شد، تا آنکه به اشارت معلم خویش در روستای رواندوز، عازم اربیل شد و توانست از دانش‌سرای اسلامی اربیل، اجازه افتاء در مذهب امام شافعی را دریافت کند. پس از آن مدرس مدرسه دینی بیاره و امام جمعه و جماعت منطقه بیاره عراق گشت؛ این ماموستای اهل‌سنت در این مسئولیت، سخنور و خطیبی شجاع و خوش بیان بود که مخاطبانش را به راه خیر دلالت می‌کرد و از محرمات بر حذر می‌داشت. پس از پیروزی انقلاب اسلامی به وطن بازگشت و با گروهک‌ها و ضد انقلاب به مبارزه پرداخت. بعد از شروع جنگ تحمیلی شورای روحانیت کردستان عراق را تأسیس کرد، که هدفش سازماندهی مبارزات مردم کردستان عراق علیه رژیم بعث عراق بود.

ملا علی بیاره‌ای در مبارزه علیه رژیم بعث عراق مسئولیت‌های متعددی همچون فرمانده لشگر قرآن حرکت اسلامی کردستان عراق، سخنگوی حرکت اسلامی عراق، عضو شورای عالی روحانیت کردستان عراق و عضو مجلس اعلای انقلاب اسلامی عراق را عهده‌دار شد و از سوی قرارگاه رمضان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، در داخل خاک عراق به نبرد با دشمنان خدا پرداخت که نوزدهم اسفند ماه 1363 در نوار مرزی پاوه بر اثر ترکش خمپاره به شهدات رسید.

در این دیدارها با اهدای چفیه متبرک رهبری، لوح تقدیر و تمثال شهیدان از این خانواده‌‌های معظم شهدا در استان کردستان تجلیل شد و مشکلات آنان مورد بررسی قرار گرفت.

انتهای پیام/481/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon