استقبال مردم جنوب پایتخت از نذر خون در دومین شب قدر/ بانک خون و فرآورده‌های خونی در شهرری راه‌اندازی می‌شود + فیلم


استقبال مردم جنوب پایتخت از نذر خون در دومین شب قدر/ بانک خون و فرآورده‌های خونی در شهرری راه‌اندازی می‌شود + فیلم

گروه استان‌ها - در بازدید مسئولان استانی و شهرستانی از مرکز اهدای خون شهرری بر ارتقای مرکز جامع اهدای خون شهرری به مرکز فرآوری و پخش و توزیع خون برای بیمارستان‌های جنوب پایتخت تأکید شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ری، مرکز انتقال خون شهرری همزمان با لیالی قدر از ساعت 8 صبح تا پایان مراسم آماده ارائه خدمات به اهداکنندگان و پذیرای مردم نوعدوست و شریف جنوب پایتخت برای انجام کار نجات‌بخش اهدای خون است.

مرکز اهدای خون شهرری تنها پایگاه اهدای خون جنوب پایتخت محسوب می‌شود که با توجه به نزدیکی به حرم حضرت عبدالعظیم (ع) پایگاهی برای ادای نذر خون زائران این آستان در مناسبت‌های مختلف است که با افزایش ساعات کاری در ایام خاص خدمات خوبی را به مراجعان ارائه می‌دهد.

این مرکز در دومین شب قدر ماه مبارک رمضان پذیرای خیل عظیمی از اهداکنندگان خون بود و با توجه به نیاز به توسعه و راه‌اندازی بانک خون در شهرری جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی نیز از این مرکز بازدید و در جریان ظرفیت‌ها و مشکلات قرار گرفتند.

در این بازدید مصطفی جمالی مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران، محمدرضا مهدی زاده مدیرکل انتقال خون استان تهران، حمید زمانی معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان ری و جعفر شربیانی رئیس شورای اسلامی شهرستان ری حضور داشتند که ضمن اهدای خون به بازدید از مرکز پرداختند.

مصطفی جمالی مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران با حضور در مرکز اهدای خون شهرری اظهار داشت: با توجه به ظرفیت‌های موجود و نیاز مردم جنوب استان به دسترسی سریع به خون و فرآورده‌های خونی می‌بایست ارتقای مرکز جامع اهدای خون شهرری به مرکز فرآوری و پخش و توزیع خون برای بیمارستان‌های جنوب پایتخت اجرایی شود.

وی افزود: از تلاش‌ها و همراهی فرماندار ویژه شهرستان ری برای تحقق این مهم تشکر می‌کنیم و امیدواریم بتوانیم برای افزایش سطح و سرعت خدمات‌رسانی در راستای تأمین خون موردنیاز مراکز درمانی، طی ماه‌های آینده شاهد بهره‌برداری از بخش‌های جدید این مرکز باشیم.

در ادامه حمید زمانی فرماندار ویژه شهرستان ری در بازدید از مرکز انتقال خون شهرری با تأکید بر ایجاد بانک خون در ری اظهار داشت: بانک خون و فرآورده‌های خونی که امکان پالایش خون و ایجاد فرآورده‌های ناشی از آن را ایجاد خواهد کرد به‌عنوان یکی از نیازهای مهم شهری در جنوب استان تهران افتتاح می‌شود.

وی افزود: شهرری دارای ظرفیت‌های قابل‌توجهی است که با تقویت زیرساخت‌ها امکان انتفاع و بهره‌گیری مردم در جنوب استان تهران نیز فراهم خواهد شد و درواقع تأمین بسیاری از نیازهای شهری نیاز به مراجعه به مرکز تهران را نخواهد داشت.

معاون استاندار تهران در ادامه تأکید کرد: بودجه مصوب برای ایجاد بانک خون حتماً عملیاتی خواهد شد تا با ایجاد این مرکز امکان خدمات‌دهی و پشتیانی از بیمارستان‌های جنوب استان تهران و سطح شهرستان ری در سریع‌ترین زمان ممکن بدون مراجعه به مرکز استان تهران فراهم شود.

همچنین محمدرضا مهدی زاده مدیرکل انتقال خون استان تهران در جمع خبرنگاران اظهار داشت: خوشبختانه مردم استقبال و مراجعات خوب و قابل‌توجهی به مرکز اهدای خون شهرری داشتند اما انتظار داریم این مراجعات به‌صورت مستمر انجام شود زیرا که خون یک نیاز دائمی همیشگی است.

وی افزود: پیش‌بینی می‌شود اعمال جراحی پس از ماه مبارک رمضان و با توجه به کاهش روند شیوع بیماری کرونا، افزایش داشته باشد که طبیعتاً منجر به افزایش نیاز به خون و فراورده‌های خونی خواهد شد و از نسل جوان و بانوان نیز تقاضا داریم به این امر خداپسندانه و انسان دوستانه توجه مستمر و مداوم داشته باشند.

مدیرکل انتقال خون استان تهران در ادامه گفت: فرآوری و توزیع خون در مرکز شهرری به‌عنوان دومین مرکز راه‌اندازی خواهد شد که بسیار اقدام قابل‌توجهی است و از فرماندار ویژه شهرستان ری تقاضا داریم در ایجاد این مرکز تسریع نمایند تا هرچه زودتر شاهد راه‌اندازی سردخانه و بخش فراوری در شهرستان ری باشیم زیرا که با راه‌اندازی این مرکز، خونی که در شهرستان ری و حتی شهرستان‌های هم‌جوار مانند ورامین دریافت می‌شود در همین مرکز فراوری و پس از تولید فراورده‌های مختلف در همین مرکز توزیع می‌شود و دیگر نیازی به مراجعه به مرکز استان نیست.

مهدی زاده تصریح کرد: بیمارستان‌های شهرستان ری و شهرستان‌های هم‌جوار می‌توانند با مراجعه به این مرکز نیازهای خونی بیماران خونی بیماران را در سریع‌ترین زمان ممکن تهیه نمایند.

وی با اشاره به رشد 20 درصدی استقبال مردم نسبت به سال گذشته بیان کرد: در حال حاضر مشکلی در زمینه ذخایر خونی نداریم اما مصرف خون و فرآورده‌های خونی در استان تهران بسیار زیاد است و نیاز است تا مردم مراجعات مکرر و مستمر داشته باشند که کمبودی در این زمینه نداشته باشیم.

مدیرکل انتقال خون استان تهران ادامه داد: یکی از مشکلاتی که در استان تهران داریم نبود مراکز انتقال خون در شهرستان‌ها است لذا از استاندار تهران و فرمانداران و شوراهای شهرستان‌های استان تهران تقاضا داریم ما را برای ایجاد مراکز انتقال خون یاری دهند تا تمامی مردم دسترسی آسان به این امکانات داشته باشیم.

مهدی زاده در پایان خاطرنشان کرد: ایجاد مراکز انتقال خون در رباط‌کریم و شهرقدس در حال حاضر 3 روز در هفته فعال است که طبق برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته به 6 روز افزایش خواهد یافت و همچنین ایجاد امکان در اسلامشهر، پرند و پردیس نیز در حال پیگیری است.

 

 

انتهای پیام/ی

 
پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
triboon