رژیم اسرائیل تنها گذرگاه نوار غزه را به روی فلسطینیان بست
رژیم صهیونیستی در پی ناکامی و شکست در رهگیری موشکهای مقاومت فلسطین، گذرگاه زمینی «بیت حانون» (ایرز) در غزه را به روی بازرگانان و کارگران فلسطینی بست.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری تسنیم،«سامی العمصی» رئیس اتحادیههای کارگری فلسطین در نوار غزه اعلام کرد که رژیم صهیونیستی به بهانه پرتاب موشک از غزه برای سرپوش گذاشتن بر شکست خود در رهگیری موشکها و انتقام از ساکنان غزه از امروز تا اطلاع ثانونی گذرگاه «بیت حانون» را که تنها گذرگاه کارگران و بازرگانان فلسطینی در نوار غزه است، مسدود کرد.
به گزارش العهد، العمصی در بیانیه مطبوعاتی تاکید کرد: این تصمیم اسرائیل، 12 هزار کارگر فلسطینی نوار غزه که روزانه به سرزمینهای اشغالی میروند از امرار معیشت محروم میکند و درنتیجه معیشت ده ها هزار فلسطینی را که به مدت 16 سال است در محاصره اشغالگران صهیونیست قرار دارند، در بحران شدیدی قرار خواهدگرفت.
وی هدف اصلی از این تصمیم را افزایش فشار بر مردم غزه دانست و تاکید کرد این تصمیم اهداف شوم اشغالگران را آشکار می کند.
رئیس اتحادیههای کارگری فلسطین از سازمانها و جامعه بینالمللی خواست تا به رژیم اشغالگر اسرائیل فشار بیاورند و کارگران را از نفشه جنایتکارانه خود دور نگه دارند؛ چرا که این کارگران برای امرار معاش فرزندان خود به سرزمین اشغالی میروند.
دفتر هماهنگی فعالیتهای کابینه رژیم صهیونیستی در سرزمینهای اشغالی (کوگات) دیروز شنبه اعلام کرد که به دنبال شلیک 3 موشک از نوار غزه به سمت اسرائیل، گذرگاه ایرز (بیت حانون) روز یکشنبه به روی کارگران و بازرگانان نوار غزه بسته می شود.
منابع خبری امروز اعلام کردند که ارتش رژیم صهیونیستی به بهانه تداوم شلیک موشک از غزه به سمت شهرهای صهیونیست نشین مجاور نوار غزه از امروز یکشنبه تا اطلاع ثانوی گذرگاه بیت حانون (اریز) در شمال نوار غزه را بست.
نکته قابل توجه در بستن گذرگاه نوارغزه آن است که صهیونیستها گفته اند بجای پاسخ تلافی جویانه به عملیاتهای موشکی فلسطین، گذرگاه نوارغزه را خواهند بست تا تنشها بیشتر نشود. این موضوع خود نشان دهنده نگرانی و هراس صهیونیستها از رویارویی جدید با مقاومت فلسطین است و نشان میدهد که تل آویو از طریق تنگتر کردن حلقه محاصره بدنبال افزایش فشار بر فلسطینی هاست تا به زعم خود از درگیری نظامی مستقیم با مقاومت فلسطین پرهیز کند.
سال گذشته نیز وقوع ناآرامی مشابهی در ماه مبارک رمضان به جنگ 11 روزه بین رژیم صهیونیستی و مقاومت فلسطینی در نوار غزه منجر شد و در نهایت تل آویو آتش بس را پذیرفت.
گذرگاه مسدود شده نوار غزه تنها گذرگاهی است که از طریق آن کارگران فلسطینی برای امرار معاش از آن عبور میکنند. طبق گزارش اخیر بانک جهانی، نزدیک به نیمی از جمعیت 2.3 میلیون نفری ساکن در نوار غزه بیکار هستند.
تشدید ناآرامیها در مناطق فلسطینی و مسجدالاقصی باعث نگرانی سازمان ملل شده است و این سازمان روز پنجشنبه خواستار تحقیق درباره اقدامات پلیس رژیم صهیونیستی شد.
با آغاز ماه مبارک رمضان حملات نظامیان صهیونیستی به مردم فلسطین در کرانه باختری و قدس اشغالی افزایش یافته است.
نیروهای مقاومت فلسطین بارها هشدار دادند که در صورت ادامه این حملات به آن پاسخ خواهند داد.
انتهای پیام/