چرا استان پهناوری مانند مازندران فقط یک تفنگ بیهوشی برای حیات وحش دارد؟


چرا استان پهناوری مانند مازندران فقط یک تفنگ بیهوشی برای حیات وحش دارد؟

رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس شورای اسلامی با انتقاد از نحوه مواجهه مسوولان محیط زیست مازندران با پلنگ سرگردان در قائمشهر گفت: آوردن یک تفنگ بیهوشی از ساعت ۵ تا ۱۰ صبح طول می‌کشد؟

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ سمیه رفیعی  با اشاره به این که مدیریت صحیحی در ماجرای پلنگ قائمشهر صورت نگرفته است افزود: متأسفانه وظیفه بخش‌های مختلف در مواجهه با این واقعه درست نبوده و همین امر موجب شده مردم زیادی در محل جمع شده و پلنگ با استرس زیاد مواجه و سرانجام به 2 مامور ناجا حمله کند.

وی به تصاویر منتشر شده از این واقعه اشاره کرد و یادآور شد: باید پروتکل مشخصی برای مواجهه با اینگونه حوادث در سازمان محیط زیست تدوین می‌شد تا وظایف دستگاه‌های مختلف در این گونه وقایع کاملا مشخص شود.

رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس با انتقاد از کمبود تجهیزات در استانها گفت: چه توجیهی دارد که یک استان پهناور فقط یک تفنگ بیهوشی برای حیات وحش داشته باشد! چرا نباید این تفنگ‌ها در همه پاسگاه‌های محیط‌بانی باشد و دامپزشکان معتمد نیز در شهرستانها آموزش ببینند در مواجهه با اینگونه وقایع بتوان از کمک آنها استفاده کرد؟

وی با اشاره به تعرضات انسانی به حیات وحش کشور تصریح کرد: با توجه به کاهش یافتن شکارها پیش‌بینی می‌شود مشاهده حیوانات گوشتخوار در اطراف شهرها برای یافتن غذا بیشتر شود که انتظار می‌رود سازمان حفاظت محیط زیست برنامه مشخصی برای این امر هرچه سریعتر آماده کند.

رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس آموزش جوامع محلی اطراف زیستگاه‌های حیات وحش را ضروری دانست و گفت: سازمان محیط زیست به جای صرف بودجه برای برنامه‌های نمایشی، آموزش جوامع محلی و اتفای آگاهی آنها را در اولویت خود قرار دهد.

وی ادامه داد: در حادثه تلف شدن یک قلاده خرس قهوه‌ای در استان اردبیل اگر آموزش صحیحی به جوامع و مردم محلی داده می‌شد قطعا الان با مرگ این حیوان رو به رو نبودیم.

انتهای پیام/

حج ۱۴۰۳
پربیننده‌ترین اخبار اجتماعی
اخبار روز اجتماعی
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon