پرداخت ۳۲ میلیارد تومان تسهیلات مشاغل خانگی در کردستان؛ ۱۵هزار فرصت شغلی ثبت شد


پرداخت 32 میلیارد تومان تسهیلات مشاغل خانگی در کردستان؛ 15هزار فرصت شغلی ثبت شد

گروه استان‌ها - مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی کردستان گفت: در دوماه گذشته ۳۲ میلیارد تومان تسهیلات مشاغل خانگی در استان پرداخت شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، فرزاد پیشکاری بعدازظهر امروز در جلسه شورای اشتغال کردستان که در سالن جلسات شهدای گمنام استانداری برگزار شد، از ثبت چهار هزار و 647 فرصت شغلی در سامانه رصد در طول سال گذشته در استان خبر داد و اظهار داشت: طی دوماه گذشته این آمار به سطح اشتغال 15 هزار و 264 نفر رسیده است.

وی افزود: در طول سال گذشته 9 میلیارد تومان تسهیلات مشاغل خانگی به متقاضیان این حوزه پرداخت شده که در طی دوماه گذشته میزان پرداختی به 32 میلیارد تومان رسیده است.

مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان کردستان تصریح کرد: از دستگاه‌های اجرایی باتوجه به اهمیت موضوع اشتغال، انتظار همکاری بیش از بیش و تسریع در پاسخ به مکاتبات و اظهارات ثبت عملکرد در سامانه رصد جدید را داریم.

پیشکاری با بیان اینکه نظارت کافی بر طرح‌های دریافت‌کننده تسهیلات بسیار مهم بوده و باید فرمانداران توجه به طرح‌های تسهیلاتی را در دستور کار خود قرار دهند، یادآور شد: انتظار داریم ایده‌پردازان فکر و اندیشه حوزه کار و اشتغال همکاری لازم با دبیرخانه اشتغال استان را داشته باشند.

اجرای 61طرح صنایع تبدیلی در کردستان؛ زمینه اشتغال 1401 نفر ایجاد می‌شود

پیمان اسکندری، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان نیز در این جلسه از برنامه‌ریزی و تلاش برای اجرای برنامه‌های جوزه اشتغال در سال‌جاری در استان خبر داد و اظهار داشت: طرح‌های اشتغال‌زایی که روند پیشرفت آنان با کندی مواجه بوده از برنامه خارج شده و کل طرح‌های ابلاغی 1401 به بهره‌برداری خواهد رسید.

وی افزود: بخش کشاورزی استان کردستان به دلیل پتانسیل خوب محصولات تولیدی، قطعاً اشتغال‌زایی بیشتری به دنبال خواهد داشت.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان با بیان اینکه کردستان تولیدکننده غذا در منطقه غرب است، بیان کرد: خوشبختانه بسیاری از محصولات استان به استان‌های دیگر صادر می‌شود.

وی با اشاره به اینکه در بخش صنایع تبدیلی 222 مورد پروانه با ظرفیت یک میلیون و 500 تن تاکنون صادر شده است، خاطر نشان کرد: سرمایه‌گذاری در این حوزه 803 میلیارد تومان و اشتغال دو هزار و 144 مورد بوده است.

اسکندری از برنامه‌ریزی برای اجرای 61 طرح صنایع‌تبدیلی در استان خبر داد و گفت: امیدواریم این هدف در سال‌جاری با اشتغال‌زایی یک هزار و 401 نفر اجرایی شود.

وی با ابراز خرسندی از اینکه در طرح‌های صنعتی 625 نفر در تولید گوشت قرمز افزایش اشتغال‌زایی خواهیم داشت، ادامه داد: پیشرفت طرح‌ها در این حوزه بیش از 80 درصد بوده و امیدواریم در سال‌جاری افتتاح شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان با اشاره به اینکه واحد‌های مرغداری بالای 50درصد پیشرفت فیزیکی دارند، عنوان کرد: پیش بینی می‌کنیم امسال این پروژه با اختصاص تسهیلات مورد نیاز و واحد مرغ تخم‌گذار دارای پروانه تأسیس راکد نیز به بهره‌برداری خواهند رسید.

اسکندری با اشاره به اینکه سالانه یک هزار و 872 تن عسل در استان کردستان تولید می‌شود، تصریح کرد: امیدواریم با هدف‌گذاری و برنامه‌ریزی‌های انجام شده این میزان  به یکهزار و 998 تن در سال 1401 افزایش یابد که در صورت تحقق این مهم با اعتبار 29 میلیارد تومان، اشتغال‌زایی 300 نفر را به دنبال خواهد داشت.

قرارگاه اقتصادی توسعه دانش‌بنیان در کردستان راه‌اندزای می‌شود

حامد قادرزاده، رئیس پارک علم و فناوری استان کردستان نیز در این جلسه به ارائه برنامه‌های حوزه دانش بنیان در راستای تحقق شعار سال اشاره و اظهار کرد:  شعار سال  سال 1401 توسط مقام معظم رهبری را به عنوان فرمانی  ترقی می‌کنیم و پس از هماهنگی و مکاتبات با ادارات، امیدواریم قرارگاه اقتصادی توسعه دانش‌بنیان را در استان راه‌اندزای کنیم.

وی با بیان اینکه در سال جاری تکلیف‌های ملی قابل توجه‌ای باید در استان کار شود، افزود: طرح ایجاد قرارگاه با ریاست استاندار و دبیری پارک و علم و فناوری و برخی ادارات متولی اجرایی خواهد شد.

رئیس پارک علم و فناوری کردستان از اجرای طرح "تانا" برای ارتقای جایگاه پارک‌های علم و فناوری در استان خبر داد و بیان کرد: توسعه اکو سیستم نوآوری استان و طرح دستیار فناور اهداف خوبی خواهد داشت و شرکت‌های فناور مستقر در پارک علم و فناوری با  اعلام نیاز از دانشجویان کارشناسی به مبلغ یک میلیون تومان، ارشد 2 میلیون تومان و دکتری 3 میلیون تومان با پرداخت مبلغ فعالیت خواهند کرد.

6 هزار طرح اشتغالزایی در کردستان اجرا شد

فرشید جهان‌بین، معاون اشتغال کمیته امداد امام خمینی(ره) استان کردستان نیز در این جلسه اظهار داشت: کمیته امداد در طول سال گذشته با کمک و همراهی خوب بانک‌های عامل، بسیاری از اعتبارات  در حوزه‌های مختلف با بیش از 90 درصد در بحث تبصره 16 جذب شد.

وی با بیان اینکه حدود 6 هزار طرح با اشتغالزایی 7هزار و 77 نفر در استان ایجاد شده است، افزود:  در بحث سامانه رصد کمیته امداد حدود 4 هزار اشتغال تثبیتی داشته  و خوشبختانه طی راستی‌آزمایی انجام شده غالب مشاغل به طور منظم بازدید و درآمد خوبی برای نیازمندان و محرومان ایجاد کرده است.

معاون اشتغال کمیته امداد کردستان با بیان اینکه در بحث ثبت صدور مجوزات اشتغال، همه مشاغل حوزه کمیته امداد به مجوز شغلی و پروانه کسب نیاز دارد، تصریح کرد: فرایند مشاوره شغلی، پیگیری تسهیلات، جذب اعتبارات و نظارت و پشتیبانی از مشاغل از طریق دستگاه اجرایی و کمیته امداد انجام خواهد شد و انتظار می‌رود در سامانه رصد سهم دستگاه‌های اجرایی در ایجاد اشتغال  و صدور مجوزات مشخص شود.

جهان‌بین گفت: خوشبختانه با رویکرد مثبتی دولت اعتبارات تبصره 16 از فروردین ماه امسال اعلام و در سال‌جاری حدود 825 میلیارد تومان سهم امداد در استان بوده که تاکنون یک سوم این اعتبارات به بانک‌های مشخص ابلاغ شده است، انتظار داریم همه بانک‌ها در این بخش با امداد همکاری داشته باشند.

انتهای پیام/484/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon