استان کردستان در زمینه موادمعدنی مزیتهای مناسبی برای اشتغال دارد
گروه استانها- رئیس سازمان صمت استان کردستان گفت: استان در زمینه موادمعدنی مزیتهای مناسبی برای اشتغالزایی دارد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، بختیار خلیقی بعد از ظهر امروز در جلسه امضا تفاهمنامه سرمایهگذاری در تکمیل زنجیره ارزش سنگ آهن از اکتشاف و استخراج تا فرآوری کامل مواد معدنی که در خانه کرد سنندج برگزار شد اظهار داشت: کردستان استانی محرومی نیست و مصداق بارز آن نیزود معادن موادمعدنی غنی در استان است.
رئیس سازمان صمت استان کردستان افزود: کردستان در زمینه مواد معدنی مزیتهای مناسبی دارد لذا امیدواریم با ورود ذوب آهن اصفهان به رفع دغدغههای اشتغال و اقتصاد مردم دراستان کمک شود.
در ادامه آرش آریا نژادمدیرکل آب منطقهای استان کردستان اظهار داشت: زیربنای هر صنعتی حوزه آبی است که خوشبختانه شاهد شرایط مطلوبی در حوزههای آبی در استان هستیم.
وی افزود: از محل سدها و منابع آب سطحی برای تخصیص آب به زنجیره فودلاد و ذوب آهن اقدام خواهیم کرد و امیدواریم اشتغال پایداری را برای استان بنیان بگذاریم.
در ادامه سید کمال حسینی معاون اقتصادی استاندار کردستان گفت: با توجه به رایزنیهای انجام شده با ذوب آهن اصفهان در راستای تکمیل زنجیره فولاد کردستان امیدواریم این سرمایهگذاری کمکی به اشتغال استان شود.
سرمایهگذاری یک هزار میلیارد تومانی ذوب آهن اصفهان در کردستان
ایرج رخصتی در این جلسه اظهار داشت: استان کردستان و مردم زنده آن در تاریخ کشور و در تحولات دهههای گذشته در کشور خوش درخشیدهاند و همین باعث رغبت حضور ذوب آهن اصفهان در کردستان شده است.
وی افزود: اگر تفکر ذوب آهن را حذف کنیم صنعت کشور دچار مشکل خواهد شد چرا که ذوب آهن بر تاریخ صنعتی کشور تاثیر زیادی داشته است.
مدیرعامل ذوب آهن اصفهان خاطرنشان کرد: مجموعه کردستان از لحاظ منابع خدادای و تاریخ غنی انگیزه زیادی را برای ما ایجاد کرده که با اطمینان بیشتری در راستای سرمایهگذاری در این استان ورود کنیم.
وی گفت: هدف ما این است که اگر طهارت ذهن را نسبت به محرومیت در کردستان انجام دهیم با توجه به منابع خوبی که وجود دارد میتوانیم باعث از بین رفتن محرومیتهای ظاهری مانند صنعتی نبودن استان نیز باشیم.
رخصتی بیان کرد: به جد دنبال این هستیم که در استانهای مختلف شرایطی را ایجاد کنیم که محصول با کیفیت و قیمت مناسب به دست مصرف کننده برسد.
مدیرعامل ذوب آهن اصفهان ادامه داد: کردستان قابلیت ایجاد بازار فروش محصولات ذوب آهن و فولاد را دارد لذا اگر امروز تفاهمنامهای امضا میشود ما به طور پیگیر آن هستیم و هر چه سریعتر خواهان تخصیص زمین با جانمایی درست برای شروع فعالیت عملیاتی هستیم.
رخصتی با ذکر اینکه این تفاهمنامه در سه فاز اجرایی میشود افزود: در فاز اول آن یک هزار میلیارد تومان سرمایهگذاری انجام میشود.
انتهای پیام/487/ح