بیش از ۳۰۰ هزار نفر در استان بوشهر با تهلنجی امرار معاش میکنند
گروه استانها- معاون سیاسی، امنیتی استاندار بوشهر با اشاره به تصویب آییننامه کالای همراه ملوان یا تهلنجی در هیئت دولت گفت: با توجه به اینکه بیش از ۳۰۰ هزار نفر در استان بوشهر با تهلنجی امرار معاش میکنند این طرح نقش مهمی در رونق اقتصادی دارد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، محمد تقی ایرانی در نشست با مسئولان گمرکی کشور و استان بوشهر ظرفیتهای اقتصادی و تجاری استان را برشمرد و اظهار داشت: این استان علاوه بر قطب انرژی گاز، بیش از 95 درصد نفت خام کشور از خارگ صادر میشود و این درحالی است که نیروگاه اتمی بوشهر تولیدکننده 1000 مگاوات برق کشور است.
وی با بیان اینکه از 20 میلیارد دلار صادرات کشور 12 میلیارد دلار آن از بوشهر انجام میشود خاطرنشان کرد: استان بوشهر با داشتن ظرفیتهای بندری و گمرکی نقش مهمی در اقتصاد کشور دارد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار بوشهر از تامین امرار معاش بیش از یک سوم جمعیت استان از طریق کالای همراه ملوان خبر داد و تصریح کرد: در استان بوشهر بیش از 300 هزار نفر با کالای همراه ملوان امرار معاش میکنند.
ایرانی از تصویب آییننامه کالای همراه ملوان (ته لنجی) پیشنهادی این استان در هیئت دولت خبر داد و بیان کرد: تصویب این آییننامه در نهایت به نفع مردم تمام میشود.
وی حمایت از کالای تهلنجی را مورد تأکید قرار داد و بیان کرد: اکنون با زمینهسازی، دولت واژه نامانوس قاچاق بر روی کالای همراه ملوان برداشته است و در این راستا تجارت و مبادلات مرزی شغل پدران و نیاکان مردم ساحلنشین استان بوشهر است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار بوشهر با بیان اینکه قاچاق کالا شامل واردات موادغذایی بدون نظارت، موادمخدر و مشروبات الکلی است تاکید کرد: باید با این نوع کالاها برخورد قاطع و جدی و کالای اساسی و موردنیاز مردم نباید بهعنوان قاچاق قلمداد شود.
ایرانی از احیا تعاونی مرزنشینان در استان خبر داد و بیان کرد: فعال شدن بازارچههای مرزی بوشهر در دستور کار قرار گرفته است که این اقدام نیز گامی مهم در راستای خدمت به چرخه اقتصاد زندگی مردم است.
وی با اشاره به معرفی علی سلیمانی بهعنوان ناظر گمرکات استان و مدیرکل گمرک بوشهر برای وی آرزوی موفقیت کرد.
انتهای پیام/190/ح