امام جمعه بوشهر: سامانه الکترونیکی در مدیریت بحران استان مستقر شود
گروه استانها - امام جمعه بوشهر باتأکید بر شناسایی مناطق آسیبزا استان گفت: برای پیشگیری از آسیبهای ناشی از حوادث غیرمترقبه از جمله سیل و زلزله لازم است سامانه الکترونیکی در مدیریت بحران استان مستقر شود.
به گزارش خبرگزاری تسنیم ازبوشهر، آیتالله غلامعلی صفایی بوشهری ظهر امروز در نشست با مسئولان مدیریت بحران استان بوشهر با اشاره به تعریف بحران در ابعاد گوناگون اظهار داشت قرار گرفتن یک منطقه در وضعیت بحران، از چالش فراتر و از حالت و شرایط عادی خارج است.
نماینده ولی فقیه در استان بوشهر با بیان اینکه بحران مخاطرات بسیاری در جغرافیای زیستی و منابع انسانی وارد میکند گفت: بحران در یک منطقه زیست بوم را در شرایط ویژه قرار میدهد که خسارت و آسیبهایی در پی دارد.
امام جمعه بوشهر باتأکید بر شناخت آسیبهای زیستی و بحرانهای مختلف در نقاط شهری و روستایی تصریح کرد: شناخت بحرانها و حوادث غیرمترقبه مانند سیل زمینه تبدیل کردن آن تهدید به فرصت فراهم میکند.
وی توجه به برنامه دانشبنیان در مدیریت بحران را یک ضرورت دانست و تأکید کرد: اگر جغرافیای استان بوشهر به سیستم نرم افزار شناخت بحران مجهز شود مشکلات گوناگون در بروز حوادث در کوتاهترین زمان مدیریت میشود.
صفایی بوشهری الکترونیکی شدن شناخت بحرانها را مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد: برای پیشگیری از آسیبهای ناشی از حوادث غیرمترقبه از جمله سیل و زلزله لازم است سامانه الکترونیکی در مدیریت بحران استان مستقر شود.
نماینده ولی فقیه در استان بوشهر با بیان اینکه شناخت مناطق آسیبزا در حوادث غیرمترقبه یک ضرورت است خاطر نشان کرد: در این نقاط باید پایش الکترونیکی مورد توجه قرار بگیر که در این راستا راهکارهای پیشگیری از بروز مشکلات در زمان بحران ارائه شود.
امام جمعه بوشهر، تخصیص اعتبارات برای پیشگیری از بحرانها را یک ضرورت دانست و بیان کرد: تخصیص اعتبارات لازم به مدیریت بحران از جمله فرمانداریها باید در اولویت قرار بگیرد.
وی با بیان اینکه علاوه بر بحرانهای طبیعی، باید شناخت بحرانهای نوین مورد توجه قرار گرفته شود گفت: شناخت آسیبها و بیماریهای ناشی از آلایندهها، نو پیدا و بیماریهای نوین دیگر مانند کرونا باید مورد توجه قرار گرفته و از بروز آنها پیشگیری شود.
صفایی بوشهری مدیریت، پیشگیری از مهار بحرانها را مورد اشاره قرار داد و اضافه کرد: اکنون بحرانهای زیست بوم و محیط زیست در منطقه عسلویه وجود دارد که باید فراتر از بحران سیل و زلزله برای جلوگیری از مشکلات به آن پرداخته شود.
نماینده ولی فقیه در استان بوشهر نبود بیمارستانهای تخصصی و تجهیزات تشخیصی در مراکز درمانی را یک ضرورت دانست و خاطر نشان کرد: ایجاد بیمارستان سوانح سوختگی و بیمارستان هستهای و تأمین تجهیزات تشخیصی مراکز درمانی از جمله سی تی اسکن در استان یک ضرورت است.
امام جمعه بوشهر فعالیت مدیریت بحران را بسیار مهم و مشکل دانست و تأکید کرد: خدمات شما در بحرانیها و شرایط حیانی جامعه بسیار مهم و سخت است که لازم است امکانات مورد نیاز در این حوزه تقویت شود.
سیاست ابلاغی مقام معظم رهبری در مدیریت بحران حاکم است
مدیرکل بحران استان بوشهر نیز مبنای کار در این مدیریت را بر اساس سیاستهای ابلاغی مقام معظم رهبری دانست و تصریح کرد: قانون مدیریت بحران و سیاست ابلاغی مقام معظم رهبری در کاهش پیشگیری آسیبها در حوادث در مدیریت بحران حاکم است.
کوروش دهقانی با بیان اینکه نگاه بیشتر بر پیشگیری، پیشبینی و آمادگی است تصریح کرد: شناخت مخاطرات، پیشگیری و پیشبینی و شناسایی آسیبها مورد توجه ویژه قرار دارد.
وی افزایش سطح تابآوری جامعه را یکی از برنامهها دانست و بیان کرد: توجه به آموزش، افزایش پوشش بیمهای و طرحهای تحقیقاتی مورد توجه قرار دارد.
مدیرکل بحران استان بوشهر با اشاره به کاهش بارش باران و تداوم خشکسالیها خاطر نشان کرد: شناخت مخاطرات، آسیبها، پیشگیری و پیشبینی و کاهش خطر در اولویت است و با توجه به وضعیت کمبود آب مدیریت این مهم در اولویت قرار دارد.
دهقانی استفاده از گروههای جهادی در مدیریت بحران را یکی دیگر از برنامهها دانست.
انتهای پیام/190/ی