رشد اقتصادیِ اتحادیه اروپا کندتر می‌شود


رشد اقتصادیِ اتحادیه اروپا کندتر می‌شود

بانک آمریکایی مورگان استنلی پیش‌بینی خود را درباره تولید ناخالص داخلی کشورهای عضو اتحادیه اروپا در سال‌های ۲۰۲۲ و ۲۰۲۳ کاهش داده و گفته است که کندشدن رشد اقتصادی این اتحادیه در بحبوحه فشار ژئوپلیتیک قریب‌الوقوع است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از راشاتودی، بانک آمریکایی مورگان استنلی پیش‌بینی خود را درباره تولید ناخالص داخلی کشورهای عضو اتحادیه اروپا در سال‌های 2022 و 2023 کاهش داده و گفته است که کندشدن رشد اقتصادی این اتحادیه در بحبوحه فشار ژئوپلیتیک قریب‌الوقوع است.

این مؤسسه مالی در یادداشتی که روز دوشنبه منتشر شد اعلام کرد که پیش‌بینی خود را برای رشد تولید ناخالص داخلی منطقه یورو در سال 2022 از 3 درصد قبلی به 2.7 درصد کاهش داده است.

مورگان اسنلی همچنین پیش بینی رشد اقتصاد اروپا در سال 2023 را با یک درصد کامل از 2.3 درصد به 1.3 درصد کاهش داده است.

در یادداشت این بانک سرمایه گذاری مستقر در ایالات متحده آمده است: علیرغم انعطاف پذیری در فعالیت های اقتصادی که تاکنون در برابر بادهای مخالف ژئوپلیتیک نشان داده شده است، ما فکر می کنیم که تأثیرات محسوس بیشتری در نیمه دوم سال از طریق کانال‌های مختلف انتقال نشان داده خواهد شد.

مورگان استنلی توضیح داد که این کاهش رشد اقتصادی ناشی از چشم انداز کاهش قابل توجه جریان انرژی از روسیه است که برای بسیاری از صنایع و مشاغل اروپایی حیاتی است.

اتحادیه اروپا در حال حاضر در حال بررسی تحریم نفت خام و گاز طبیعی روسیه در بسته ششم تحریم‌ها علیه مسکو در پاسخ به عملیات نظامی جاری در اوکراین است.

کارشناسان می گویند که کنار گذاشتن واردات انرژی از روسیه قیمت ها را در سراسر اتحادیه اروپا حتی بالاتر از آنچه که اکنون هستند می برد و این منطقه را وارد رکود خواهد کرد.

به گفته این مؤسسه، اقتصاد اروپا از سوی دیگر احتمالاً تحت تأثیر رکود اقتصادی در چین قرار خواهد گرفت. رکودی که ناشی از اقدامات سخت‌گیرانه پکن برای مهار افزایش اخیر موارد ابتلا به کرونا و بیماری کووید-19 در این کشور است.

انتهای پیام/

 

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار اقتصادی
اخبار روز اقتصادی
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon
بانک ایران زمین
بانک سرمایه