چین رکورد جهانی انتقال حالت‌های کوانتومی از راه دور را ثبت کرد

چین رکورد جهانی انتقال حالت‌های کوانتومی از راه دور را ثبت کرد

چین رکورد جدیدی را در انتقال حالت‌های کوانتومی از راه دور بین دو ایستگاه زمینی به طول بیش از ۱۲۰۰ کیلومتر از طریق یک ماهواره آزمایش علمی کوانتومی به ثبت رساند.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛چین رکورد جدیدی را در انتقال حالت‌های کوانتومی از راه دور بین دو ایستگاه زمینی به طول بیش از 1200 کیلومتر از طریق یک ماهواره آزمایش علمی کوانتومی به ثبت رساند که نشان‌دهنده گامی عظیم به سمت ساخت یک شبکه جهانی پردازش اطلاعات و ارتباطات کوانتومی است.

این آزمایش توسط "Pan Jianwei" استاد فیزیک از دانشگاه علم و صنعتی چین رهبری شد و مقاله مرتبط با "Pan Jianwei" و اعضای تیمش سپس در 26 آوریل در مجله بین‌المللی Physical Review Letters منتشر شد.

کشور چین ,
 

تصویر صفحه مقاله‌ای که توسط پان جیانوی و اعضای تیمش نوشته شده است

انتقال حالت‌های کوانتومی از راه دور (QST) که معمولاً توسط "تله‌پورت کوانتومی" محقق می‌شود، یکی از رویکردهای اصلی برای ساخت شبکه‌های ارتباطی کوانتومی و یک نیاز ضروری برای تحقق پردازش اطلاعات کوانتومی است.

چین در سال 2016 نخستین ماهواره کوانتومی جهان را پرتاب کرد

در 16 آگوست 2016، چین نخستین ماهواره کوانتومی جهان به نام "آزمایش‌های کوانتومی" در مقیاس فضایی (QUESS) را به فضا پرتاب کرد که به نام فیلسوف چینی "Micius" نامگذاری شد. تا آن زمان، تیم تحقیقاتی برای نخستین بار متوجه درهم تنیدگی و توزیع بین دو ایستگاه مختلف با فاصله بیش از 1000 کیلومتر با پلت فرم Micius نشدند که منابع توزیع، درهم تنیدگی ارزشمندی را برای آزمایش‌های ارتباطی کوانتومی فراهم می‌کرد.

کشور چین ,

چین نخستین ماهواره کوانتومی جهان به نام آزمایش‌های کوانتومی در مقیاس فضایی را در 16 آگوست 2016 پرتاب کرد

انتقال حالت‌های کوانتومی مسافت طولانی بین ایستگاه لیجیانگ در استان یوننان جنوب غربی چین و ایستگاه زمینی دلینگا در استان چینگهای شمال غربی چین که 1200 کیلومتر از هم فاصله دارند، سرانجام تأیید شد.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
حج و زیارت
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار اجتماعی
اخبار روز اجتماعی
آخرین خبرهای روز
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon
مدیران