قالیباف: نباید در سیاست‌های اجرایی مردم احساس غافلگیری کنند/اصطلاح حذف ارز ترجیحی غلط است

قالیباف: نباید در سیاست‌های اجرایی مردم احساس غافلگیری کنند/اصطلاح حذف ارز ترجیحی غلط است

رئیس مجلس گفت: هر اقدامی که می خواهیم انجام دهیم، به ویژه اقداماتی که با زندگی و معیشت آنها ارتباط دارد را نباید به گونه ای خواسته و ناخواسته انجام دهیم که خدای ناکرده احساس کنند در یک موضوعی غافلگیر شده‌اند.

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز قوه مقننه پس از جلسه مجلس در مورد موضوع حذف ارز آرد صنف و صنعت، گفت: این نکته را مجدداً تاکید می کنم که چه مجلس شورای اسلامی با قانونی که تصویب شده و چه دولت محترم در روشی که برای اجرای قانون آغاز کرده است، ما هدف مشترکمان قطعاً این است که حتما قدرت خرید مردم در حفظ سفره هایشان و کالاهای اساسی معیشتی تضمین کنیم. این را مردم عزیزمان مطمئن باشند که این کار انجام می شود و هیچ نگرانی نداشته باشند.

وی افزود:نکته دیگری که می خواهم اشاره کنم این است که همانطور که آقای حسینی رئیس کمیسیون جهش و رونق تولید با آن اشاره کردند، اساس انقلاب و نظام ، مردم هستند و هیچکس از مردم محرم تر نبوده و هیچکس از آنها پای کارتر برای کشور و انقلاب نیستند، لذا هر اقدامی که می خواهیم انجام دهیم، به ویژه اقداماتی که با زندگی و معیشت آنها ارتباط دارد را نباید به گونه ای خواسته و ناخواسته انجام دهیم که خدای ناکرده احساس کنند در یک موضوعی غافلگیر شده‌اند.

رئیس مجلس شورای اسلامی در همین راستا ادامه داد:ما باید با مردم حرف بزنیم، تجربه نشان داده که صحبت با مردم، توجیه و قانع کردن و مشورت گرفتن از وکلای‌ملت ، می‌تواند کار را سهل‌الوصول کند.

قالیباف اظهار کرد: قطعا باید توجه کنیم که هر اقدامی که در بحث های اقتصادی انجام می‌دهیم، صنوف مختلف، افراد و شرکت‌های مختلف، تولیدکننده و توزیع کننده و همه آنها در این کار نقش دارند و این ارتباط و نظرخواهی می‌تواند به ما کمک کند تا کار به درستی پیش برود. طبیعتاً صحبت کردن مسئولان اجرایی با مردم ضروری است و همانطور که رئیس جمهور اشاره کردند همه باید مرتب با مردم صحبت کنیم.

وی تصریح کرد: در جامعه اینگونه بحث شده و بعضاً در جلسه علنی مجلس نیز گفته می شود که اصطلاح غلط حذف ارز ترجیحی است. این حرف کاملا اشتباه است، به هرحال ما برای کمک کردن به سفره مردم یک بخشی از انفال و درآمدهای دولت را مخصوصاً با اولویت محرومین و طبقات متوسط، به عنوان سیاست های جبرانی گذاشتیم. این سیاست جبرانی در گذشته در ابتدای زنجیره و مسیر تأمین نهاده ها بوده و هم اکنون این سیاست می خواهد در بخش مصرف کننده جبران شود.

رئیس مجلس تصریح کرد: لذا در این روش در حقیقت شیوه را اصلاح می کنیم و در قانون نیز این روش را با تزریق نقدینگی اجازه ندادیم جبران شود، بلکه با تامین کالا و خرید کالا است، زیرا ممکن است نوسانات جهانی، تورم جهانی، گرانی و همه اتفاقاتی که ممکن است رخ دهد و حتی تا زمان مهار تورم افسارگسیخته کشور، باید در سفره مردم آرامش ایجاد شود.

انتهای‌ پیام/

پربیننده‌ترین اخبار سیاسی
اخبار روز سیاسی
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon