مدیرعامل مجمع خیرین سلامت کشور: باشگاه اهداکنندگان خون در استان مرکزی راه‌اندازی شود


مدیرعامل مجمع خیرین سلامت کشور: باشگاه اهداکنندگان خون در استان مرکزی راه‌اندازی شود

گروه استان‌ها ــ مدیرعامل مجمع خیرین سلامت کشور گفت: باید باشگاه اهداکنندگان خون در استان مرکزی راه‌اندازی شود و اهداکنندگان در باشگاه عضو شوند.

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از   اراک، سید محمدهادی ایازی ظهر امروز در همایش خیرین انتقال خون با اشاره به راه‌اندازی باشگاه انتقال خون اظهار داشت: باید باشگاه اهداکنندگان خون در استان مرکزی راه‌اندازی شود و اهداکنندگان در باشگاه عضو شوند، در این زمینه باید زیرساخت‌ها توسط اداره کل انتقال خون استان تامین شود حتی سمن‌ها می‌توانند در راه‌اندازی این باشگاه مشارکت فعال داشته باشند.

وی افزود: این باشگاه با اطلاع رسانی صحیح باید توسعه داده شود، می‌توان در شبکه‌های اجتماعی نقطه نظرات را مطرح کرد و از این نقطه نظرات برای پیشرفت هرچه بهتر باشگاه استفاده کرد.

مدیرعامل مجمع خیرین سلامت کشور عنوان کرد: مجمع خیرین انتقال خون استان مرکزی راه‌اندازی، هیئت موسس آن مشخص و مجوز ثبت از استانداری گرفته شود و فعالیت خود را در واحدهای سیار و ثابت شروع کنند.

ایازی بیان کرد: راه‌اندازی واحد سیار انجام شود بنابراین مجمع خیرین راه‌اندازی پایگاه سیار را با خرید اتوبوس باید پیگیری کند.

وی خاطرنشان کرد: توسعه پایگاه ثابت در استان مرکزی انجام شود با توجه به توسعه بیمارستانی استان حتما باید پایگاه جدید دایر شود.

  پایگاه‌های خون‌گیری استان مرکزی باید افزایش یابد  

ریتا ظهیری، سرپرست اداره کل انتقال خون استان مرکزی هم در این همایش با اشاره به بهره‌برداری فاز سوم بیمارستان آیت‌الله خوانساری گفت: استان به سمت توسعه جدی بخش بستری پیش می‌رود و فاز سوم بیمارستان آیت‌الله خوانساری در آینده نزدیک به بهره‌برداری می‌رسد و تا کنون 80 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

وی افزود: ساخت بیمارستان امام حسن مجتبی(ع) در ساوه، بیمارستان 478 تخته ولی‌عصر(عج) در اراک، بیمارستان سینا، آیت‌الله طالقانی و بیمارستان خیرساز سینا رضایی آشتیانی که در شرف بهره‌برداری است، در کنار یکدیگر تعداد تخت‌های بستری را به شدت افزایش می‌دهد.

سرپرست اداره کل انتقال خون استان مرکزی تصریح کرد: استان مرکزی در شاه‌راه مواصلاتی کشور قرار دارد بحث تصادفات در شهر ما جدی است و جایگاه نخست تصادفات جاده‌ای مربوط به شهرستان ساوه است که این تصادفات نیاز استان به خون را افزایش می‌دهد.

ظهیری عنوان کرد: توسعه درمان در کل دنیا، کشور و به تبع آن استان نیاز به خون را افزایش می‌دهد بنابراین زمان ما برای اینکه انتقال خون را به درمان برسانیم محدود است از همه مسئولان و گروه‌های مردمی درخواست توجه به این امر مهم را داریم.

وی بیان کرد: در حال حاضر دو پایگاه خون‌گیری در اراک و ساوه وجود دارد که حداقل 5 پایگاه خون‌گیری برای استان و 12 پایگاه برای کل شهرستان‌های استان نیاز است.

انتهای پیام/712/س

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon