تلاش سازمان بسیج مهندسین کشاورزی نتیجه داد؛ افزایش ۲۰ درصدی تولید برنج در استان گیلان
گروه استانها- مسئول سازمان بسیج سازندگی سپاه استان گیلان گفت: در مزارع تحت حمایت سازمان بسیج مهندسین کشاورزی طی ۳ سال از آغاز طرح "بسیج همگام با کشاورز" تاکنون تولید برنج ۲۰ درصد افزایش یافت.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، سرهنگ پاسدار احمد ابراهیمی شامگاه یکشنبه در جمع خبرنگاران درباره اقدامات سازمان بسیج سازندگی سپاه گیلان در حوزه اشتغال اظهار داشت: بسیج سازندگی یکی از مجموعههایی است که در حوزه ایجاد اشتغال از ظرفیت بسیار خوبی برخوردار است.
مسئول سازمان بسیج سازندگی سپاه استان گیلان با بیان اینکه برای نخستین بار سال گذشته اعتباری از محل تبصره 16 لایحه بودجه کشور برای ایجاد اشتغال به بسیج سازندگی اختصاص داده شد خاطرنشان کرد: برای بیش از 822 نفر سال گذشته در گیلان اشتغالزایی شد.
وی با بیان اینکه راهاندازی صندوق قرضالحسنه محلی از دیگر اقدامات بسیج سازندگی بود که اکنون به ثمر نشسته است گفت: بیش از هزار و 348 صندوق در گیلان راهاندازی شده که اعتبار آن در حوزه اشتغال، معیشت و سایر امور بنا به تشخیص متولیان به افراد اختصاص مییابد.
ابراهیمی درباره اقدامات بسیج در حوزه کشاورزی افزود: سازمان بسیج مهندسین کشاورزی با همراهی گروههای جهادی طرح "بسیج همگام با کشاورز" را راهاندازی کرد که مرحله نخست آن از 3 سال گذشته به اجرا درآمد هدف از راهاندازی این طرح افزایش تولید در واحد سطح بود.
مسئول سازمان بسیج سازندگی سپاه استان گیلان با اشاره به اینکه مردم استان گیلان اغلب به کشت ارقام محلی برنج مشغول هستند عنوان کرد: در طرح همگام با کشاورز سعی شد تا با روشهای علمی، دانشبنیان و آزمایش خاک افزایش تولید محقق شود.
وی افزود: طی 3 سال از آغاز این طرح در مزارعی که تحت حمایت سازمان بسیج مهندسین کشاورزی بود شاهد افزایش 20 درصدی محصول بودیم و تلاش داریم این اقدامات را در سایر مزارع دنبال کنیم تا در نهایت به خودکفایی در تولید محصول برنج دست یابیم.
ابراهیمی درباره فعالیتهای درمانی بسیج در ایام اوج کرونا اذعان داشت: از همان روزهای آغازین شیوع بیماری کرونا گروههای جهادی وارد عمل شدند و کمک حال کادر درمان بودند که به دلیل ارائه خدمات بیدریغ طی این دو سال کمال تشکر و قدردانی را از آنان داریم.
مسئول سازمان بسیج سازندگی سپاه استان گیلان گفت: گروههای جهادی در ایام شیوع کرونا هم در حوزه درمان و هم در کمک به معیشت مردم پای کار بودند و اقدامات آنان در حوزه واکسیناسیون نیز سبب شد تا استان گیلان رتبه نخست واکسیناسیون را از آن خود کند.
وی خاطرنشان کرد: گروههای جهادی و بسیجیان استان گیلان اکنون نیز در حوزه تزریق نوبت سوم واکسن کرونا به هماستانیان پای کار هستند تا استان گیلان در انجام واکسیناسیون نوبت سوم هم به آمار خوبی برسد و این شرایط فروکش نسبی بیماری کرونا تداوم داشته باشد.
ابراهیمی با اشاره به اقدامات بسیج در حوزه حمایت از طرحهای دانشبنیان بیان کرد: سازمان بسیج علمی و پژوهشی به دنبال توسعه طرحهای دانشبنیان است و فناورانی که طرح فناورانه قابل اجرا دارند میتوانند با مراجعه به این مجموعه از حمایتهای لازم برخوردار شوند.
وی با بیان اینکه بخشی از فعالیتهای بسیج سازندگی در فضای مجازی است افزود: بازارچههای فروش در فضای مجازی در کشور راهاندازی شده و اعضای صندوقها در صورت اینکه تولیدکننده باشند به سامانههای فروش کشوری ورود میکنند.
ابراهیمی با بیان اینکه فعالیت این سامانه در سطح کشوری، استانی، شهرستانی و محلی است گفت: از طرفی بنیاد تعاون نیز شرکتی برای خرید و فروش کالا ایجاد و علاوه بر آن بسیج سازندگی در هر شهرستان اقدام به برگزاری نمایشگاههای فصلی و دائمی جهت حمایت از مشاغل کرده است.
مسئول سازمان بسیج سازندگی سپاه استان گیلان درباره بهرهگیری از ظرفیتهای نخبگانی در اقشار بسیج تصریح کرد: گروههای جهادی متخصصین در همه اقشار همراه گروههای جهادی هستند و فرهیختگان از این طریق تجارب خود را به جوانان انتقال میدهند.
وی با بیان اینکه از ظرفیت تمام اقشار بسیج از جمله بسیج پزشکان، بسیج اصناف، بسیج حقوقدانان و سایر اقشار در استان بهرهگیری میشود افزود: به عنوان مثال بسیج حقوقدانان طی 10 روز آینده در سراسر استان گیلان اقدام به ارائه مشاوره حقوقی رایگان میکند.
انتهای پیام/614/ش