مبارزه با زمین خواری در استان کهگیلویه و بویراحمد تشدید می‌شود

مبارزه با زمین خواری در استان کهگیلویه و بویراحمد تشدید می‌شود

گروه استان‌ها_معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کهگیلویه وبویراحمد گفت: عزم و اراده قوی و جدی در برخورد قاطع با امواج زمین خواری، کوه خواری، جنگل خواری در استان آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، کیامرث حاجی زاده در کارگروه مبارزه با زمین خواری کهگیلویه و بویراحمد، اظهار داشت: زمین خواری به اشکال گوناگون خود در استان رواج پیدا کرده و بستر رودخانه‌ها، حاشیه شهرها، حریم راه‌ها، دامنه کوه‌ها و جنگل‌ها در معرض جدی تجاوز قرار گرفته است.

وی تصریح کرد: نوع دیگر زمین خواری متقاضیان طرح های تولیدی و اقتصادی هستند که با واگذاری زمین های دولتی بعد از چندین سال همانطور باقی مانده و هیچکاری در آن صورت نگرفته است.

به گفته معاون عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد در بررسی های انجام شده و بازدیدهای میدانی از 42 طرح واگذاری تنها هفت مورد اقدام به طرح تولیدی شده است که بخش زیادی در حوزه گردشگری است.

وی همچنین افزود: از زمین‌های واگذارشده به 100 طرح تاکنون بیش از 40 مورد از آنها خلع ید شده اند.

حاجی زاده با بیان اینکه، شگردهای عجیب برای تصاحب اراضی ملی و دولتی صورت گرفته است، اعلام کرد: کسانی که اقدام به تصاحب اراضی ملی به هر شکلی شده‌اند در انتظار برخورد سریع، محکم و قاطع بازرسی و قوه قضائی باشند چرا که عزم دولت و قوه قضائیه بر آزادسازی منابع ملی است.

وی ابراز کرد: اصل و اراده تمام عیار بر قطع کردن دست متجاوزان به عرصه‌های جنگلی و منابع طبیعی بوده و حتی بازرسی‌ها به طور صریح از ادارات دولتی شروع می‌شود و به دیگر بخش‌های عمومی و خصوصی در ابعاد مختلف تعمیم می یابد.

حاجی زاده بیان کرد: استاندار کهگیلویه وبویراحمد و حوزه معاونت عمرانی استانداری، دادگستری با تمام توان پای کار آمده اند تا جلوی تجاوز به عرصه‌های ملی به هر شکل آن گرفته شود و برخورد جدی با خاطیان آن صورت گیرد.

معاون امور عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد به دستگاه‌های اجرایی منابع طبیعی، محیط زیست، گردشگری، راه و شهرسازی، آب منطقه‌ای و شهرداری تاکید کرد با همه توان پای کار بیایند.

وی اعلام کرد: هرگونه تجاوز به عرصه‌های منابع ملی، حاشیه رودخانه‌ها، حریم راه‌ها، جنگل و کوه خواری را گزارش دهند تا به مراکز قضایی معرفی شوند.

حاجی زاده تصریح کرد: مستندات براساس طرح کاسترر نقشه هوایی، GPS ، UTM و نسق زمین‌ها مشخص خواهد شد و زمین‌های غصب شده بدون شک برگردانده خواهند شد.

معاون عمرانی هماهنگی امور عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: در عجبم از اینکه برخی جاها ساخت و سازهایی در دل جنگل شده و حیرت آور اینکه چطور و از چه طریقی مصالح ساختمانی را به آنجا منتقل کرده اند.

وی گفت: در یک بررسی میدانی و به صورت نامحسوس و ناشناس به منطقه ای رفتم که مباشر و فروشندگانی بودند که به راحتی جنگل و دامنه کوه را برای فروش به قیمت دلخواه خودشان به من پیشنهاد می‌دادند.

حاجی تاکید کرد: این کارگروه و کمیته‌های مربوطه آن در مرکز استان و متناظر آن در همه شهرستان‌ها به خصوص یاسوج و سی سخت با جدیت پای کار آمده‌اند تا جلوی این تجاوزات گرفته شود و زمین‌های غصب شده نیز پس گرفته شوند.

وی عنوان کرد: متجاوزان به عرصه‌های منابع ملی در استان در هر شرایطی احساس امنیت نخواهند کرد و مطمئن باشند که به کمترین تجاوز به عرصه‌های ملی برخورد قانونی و سخت به عمل می‌آید.

وی به سرمایه گذارانی که زمین برای سرمایه گذاری در اختیار آنها قرار گرفته اما عملا کاری نکرده‌اند هشدار داد که زمین های واگذاری از آنها پس گرفته می‌شود و در اختیار متقاضیان واقعی که اهلیت کار را دارند، قرار می‌گیرد.

حاجی زاده از شورای اسلامی شهر و شهرداری خواست به کمک این کارگروه بیایند و در این حرکت آغاز شده همکاری لازم را در بخشی‌هایی که جز حوزه شهری است، داشته باشند. 

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کهگیلویه وبویراحمد تاکید کرد که تنگ مهریان به محدوده شهر الحاق شود و کنترل ها و بازرسی ها در طرح مبارزه با زمین خواری از آنجا آغاز شود.   

حاجی زاده عنوان کرد: هیچ دستگاهی حق ندارد در تنگ مهریان و حاشیه بشار کاری را آغاز کند مگر اینکه این کارگروه مصوب کرده باشد.

وی همچنین از دست برخی از مشاورین می نالید که با ندانم کاری‌هایشان و بی تجربگی باعث چه مشکلات و بحران‌هایی شده‌اند که اکنون جمع کردن آنها بلا و مصیبت است.

انتهای پیام/542/ی

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon