۴۰ میلیارد تومان صرف درمان مصدومان غیرایرانی در تصادفات جاده‌ای شد

40 میلیارد تومان صرف درمان مصدومان غیرایرانی در تصادفات جاده‌ای شد

گروه استان‌ها- سرپرست دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: طی دو سال گذشته بیش‌از ۴۰ میلیارد تومان اعتبار صرف ارائه خدمات درمانی به مصدومان غیر ایرانی حوادث جاده‌ای در سیستان و بلوچستان شده است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، حبیب‌الله غزنوی اظهار داشت: طی دو سال گذشته بیش‌از 40 میلیارد تومان اعتبار صرف ارائه خدمات درمانی به مصدومان غیرایرانی حوادث جاده‌ای در سیستان و بلوچستان شده است. عمده این مصدومان تبعه کشور افغانستان بوده‌اند که بدون هویت و از مجاری غیرقانونی وارد کشور شده‌اند و هزینه‌های گزافی را به بیمارستان‌ها تحمیل می‌کنند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ادامه داد: این هزینه‌های صرف شده تنها در بخش درمان است و در کنار آن هزینه بهداشتی، واکسیناسیون کرونا، سرخک، فلج اطفال و مالاریا نیز به صورت رایگان برای تمام اتباع ایرانی و غیرایرانی استان انجام می‌شود.

وی از تشکیل کمیته صیانت از حقوق مردم در سلامت و امنیت غذایی سیستان و بلوچستان خبر داد و گفت: هدف از تشکیل این کمیته، تشدید نظارت‌های بهداشتی از صنوف، اماکن تهیه و توزیع مواد خوراکی، غذایی و بهداشتی است که با حضور نمایندگانی از مجموعه بهداشت و درمان، تعزیرات حکومتی، قوه قضائیه با افرادی که سلامتی مردم را به خطر بیاندازند برخورد قانونی می شود.

غزنوی با تاکید بر اینکه برای تحقق سلامت نیاز به مشارکت همه ارگان‌ها و سازمان‌های مرتبط با آن داریم، گفت: 80 درصد مقوله سلامت به سایر ارگان‌ها و نهادها مرتبط است که برگزاری هفته سلامت فرصتی برای یادآوری نقش آنان در سلامت و همچنین جلب مشارکت و همکاری‌های بین بخشی مرتبط است.

وی با بیان اینکه در سیستان و بلوچستان از مرزهای سلامت کشور پاسداری می‌کنیم، گفت: با وجود بیماری‌های مالاریا، سرخک و فلج اطفال در دو کشور افغانستان و پاکستان همچنان شیوع دارد، تیم‌های متعهد و پرتلاش بهداشتی در راستای حفظ دستاورد ریشه‌کنی این بیماری‌ها تلاش می‌کنند و بسیار مفتخریم که در راستای خدمت به مردم و ارائه خدمات بهداشتی پیشگیرانه توانسته‌ایم گام‌های بزرگی در راستای کاهش موارد ابتلاء، ریشه‌کنی و حذف انتقال محلی برخی از بیماری‌ها برداریم.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ادامه داد: همه ساله علاوه بر واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال برای تمام کودکان زیر پنج سال ایرانی و غیرایرانی که در دو نوبت انجام می‌شود، تمام افرادی که از مبادی مرزی وارد استان شده به محض ورود واکسن فلج اطفال را دریافت می‌کنند.

وی با بیان اینکه با وجود شیوع گسترده سرخک در این کشورها در سال 1400 تنها یک مورد از ابتلا به سرخک در مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان شناسایی شد، بیان کرد: این موفقیت با تلاش‌های گسترده همکارانمان در حوزه بهداشت و انجام واکسیناسیون سرخک کسب شده است.

غزنوی ادامه داد: با کاهش انگشت شمار موارد بیماری مالاریا در سیستان و بلوچستان روبرو هستیم و موفق به حذف انتقال محلی مالاریا در استان شده‌ایم که یکی از افتخارات نظام سلامت در این منطقه است. آزمایشگاه تشخیص سل زاهدان، یکی از بروزترین و مجهزترین آزمایشگاه‌های سطح کشور است که به استان‌های همجوار نیز خدمات ارائه می‌دهد.

وی بیان کرد: بیماری‌های  قلبی و عروقی ، تصادفات، حوادث و سرطان به ترتیب عوامل اصلی مرگ و میر در سطح استان هستند که با اصلاح سبک زندگی، فعالیت بدنی کافی، تغذیه سالم، پرهیز از مصرف دخانیات و الکل و مدیریت استرس‌ها و فشارهای روانی می‌توانیم از بروز بسیاری از بیماری‌‌‌ها و مشکلات و همچنین هزینه‌هایی که برای درمان بیماری‌ها صرف می‌شود جلوگیری کنیم.

انتهای پیام/392/ش

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon