مدیرعامل مؤسسه ایثار: برنامه تحولی بنیاد شهید با جدیت توسط مدیران استانی اجرا شود
گروه استانها- مدیرعامل مؤسسه فرهنگی، ورزشی و توانبخشی ایثار کشور گفت: همه مدیران مؤسسههای ایثار در استانها باید به برنامه تحولی بنیاد شهید توجه بیشتری داشته باشند و آن را با جدیت و مصمم اجرا کنند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، حجتالله امانی بعدازظهر امروز در یازدهمین همایش معاونان اداری، مالی و پشتیبانی موسسات فرهنگی ورزشی و توانبخشی ایثار سراسر کشور که در موسسه فرهنگی، ورزشی و توانبخشی ایثار استان قزوین برگزار شد، اظهار داشت: اجرای برنامه تحولی 1401 بنیاد شهید که مهمترین هدف آن ارائه خدمت به جامعه ایثارگران است، در دستور کار ما قرار دارد.
وی افزود: همه مدیران مؤسسههای ایثار در استانها باید به برنامه تحولی بنیاد شهید توجه بیشتری داشته باشند و آن را با جدیت و مصمم اجرا کنند. همچنین مدیران باید در برگزاری برنامههای پیشبینی شده گامهای مؤثرتری بردارند تا این برنامهها با همان کیفیت تعریفشده اجرایی شود.
امانی با بیان اینکه خدمت بیشتر به ایثارگران باید مهمترین هدف مدیران موسسههای ایثار باشد، گفت: همچنین این مدیران با اجرای برنامهها، زمینهساز جذب رضایتمندی جامعه ایثارگران باشند.
در ادامه این همایش هم حمید نصیریمقدم معاون اداری، مالی و پشتیبانی مؤسسه فرهنگی، ورزشی و توانبخشی ایثار گفت: برای اولین بار در سال جاری اعتبارات خوبی پیشبینی شده تا مؤسسههای ایثار خدمات مطلوبی به جامعه ایثارگران ارائه دهند.
وی افزود: در تحقق این مهم مؤسسه ایثار تفاهمنامههای مختلفی با معاونتهای فرهنگی و ورزشی، بهداشت و درمان، تعاون و امور اجتماعی بنیاد و بیمه دی منعقد کرده تا بتواند به جامعه ایثارگران در سال جاری خدماتدهی کند.
نصیریمقدم ادامه داد: همه مقدمات آماده است تا مدیران مؤسسههای ایثار دست به دست هم دهند و از ظرفیتهای موجود جهت خدمت به جامعه هدف استفاده کنند. در تحقق این مهم همه مدیران پای کار باشند تا رضایتمندی نسبی جامعه ایثارگران کسب شود و آن را مدیران کل استانها لمس کنند.
مدیران مؤسسات توانبخشی ایثارگران با درآمدزایی هزینهها را پوشش دهند
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قزوین هم در این همایش گفت: ساخت مؤسسه فرهنگی، ورزشی و توانبخشی ایثار استان قزوین از سال 88 کلید خورد که به دلیل کمبود اعتبارات در سال 99 به بهرهبرداری رسیده که البته هنوز تجهیز آن تکمیل نشده است.
غلامرضا حقایقپور افزود: جانبازان و معلولان که از نظر حرکتی دچار محدودیت هستند بیشتر منتظرند تا از امکانات بخش توانبخشی مؤسسه یادشده استفاده کنند. در همین راستا مسئولان بنیاد شهید و امور ایثارگران به نمایندگی از نظام بسترهای خوبی را با ارائه خدمات از جمله در حوزه درمان برای زندگی جانبازان در نظر گرفتند تا آنها مشکلات درمانی کمتری داشته باشند.
وی با بیان اینکه ارائه خدمات توانبخشی به ایثارگران مکمل درمان آنهاست و موجب حفظ و ارتقای سطح سلامت این قشر معظم جامعه میشود، ادامه داد: هر چقدر این خدمات به نحو مطلوبی به ایثارگران ارائه شود، رضایتمندی جامعه هدف ارتقا مییابد.
این مقام مسئول یادآور شد: مؤسسات فرهنگی، ورزشی و توانبخشی با رویکرد ارائه خدمات توابخشی در همه استانهای کشور به جز یک یا 2 استان ایجاد و احداث شده تا جانبازان با استفاده از آن سطح سلامت خود را ارتقا دهند. همچنین امکانات لازم برای اجرای فعالیتهای فرهنگی و ورزشی در مؤسسه یادشده وجود دارد که باید مدیران با برنامهریزی خود، فضا و بستر مناسب را جهت بهرهگیری از آن برای علاقمندان فراهم کنند.
حقایقپور اضافه کرد: مدیران مؤسسات باید به نحوی مدیریت کنند که با کسب درآمدزایی بتوانند هزینههای آن را پوشش دهند تا مشکلی در ارائه خدمات به وجود نیاید.
انتهای پیام/ش