کمیته امداد باید در سال جاری ۵۰۰ هزار فرصت شغلی ایجاد کند
گروه استانها ــ معاون مشارکتهای مردمی کمیته امداد امام خمینی(ره) کشور گفت: امسال از یک میلیون شغلی که دولت برنامهریزی کرده ۵۰۰ هزار فرصت شغلی در تعهد کمیته امداد است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند،حبیبالله آسوده صبح امروز در دیدار با نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی با اشاره به جمعآوری 500 میلیارد تومان صدقات در سطح کشور اظهار داشت: امسال یک هزار و 600 میلیارد تومان در شورای زکات جمعآوری شده و در مکانهای جمعآوری شده اجرایی و هزینه خواهد شد.
وی با بیان اینکه در ماه رمضان امسال نیز 22 میلیون اطعام و هشت میلیون افطاری ساده و یک میلیون و 700 هزار بسته معیشتی به ارزش ریالی هزار و 900 میلیارد تومان در بین نیازمندان توزیع شده است گفت: بر اساس آخرین آمار، تاکنون 300 میلیارد تومان زکات فطریه جمعآوری و ثبت شده که پیشبینی میشود به بالای 500 تا 600 میلیارد تومان برسد.
معاون مشارکتهای مردمی کمیته امداد امام خمینی(ره) بر انجام کار تبلیغی و ترویجی در بحث زکات تأکید کرد و گفت: در حوزه مردمی دیگر کمیته امداد به دنبال این نیست که مردم کمکها را به ما بدهند بلکه ما نیاز و مشکلات مردم را شناسایی میکنیم و به خیران برای حل مسئله اطلاع میدهیم تا از ظرفیت آنان استفاده شود.
آسوده با بیان سال گذشته 300 هزار فرصت شغلی در مشاغل خرد و خانگی در سطح کشور ایجاد شد ادامه داد: امسال از یک میلیون شغلی که دولت برنامهریزی کرده میزان 500 هزار فرصت شغلی را کمیته امداد باید انجام دهد که از ابتدای امسال اعتبارات بانکی در فروردین ماه به میزان 25 هزار میلیارد تومان به استانها ابلاغ شده است.
معاون مشارکتهای مردمی کمیته امداد امام خمینی(ره) با بیان اینکه بیش از 135 هزار لوازم خانگی برای نیازمندان در سطح کشور تأمین شد گفت: 70 هزار سری جهیزیه با کمک مردم و اعتبارات دولتی تأمین شد و در اختیار خانوادهها قرار گرفت.
وی با تأکید بر نهادسازی مراکز نیکوکاری و خیریهای، عنوان کرد: از 9 هزار مرکز نیکوکاری فعال در سطح کشور 50 درصد آن در محل مساجد است و امام جماعت رئیس هیئت امنا است.
آسوده با بیان اینکه کمیته امداد حامی حدود 700 هزار دانش آموز و 50 هزار دانشجو در سطح کشور است گفت: امسال خوشبختانه بیشترین طلبه برای ثبت نام در برخی از حوزهها از مجموعه تحت پوشش کمیته امداد بودند که به تحصیل در مدارس علمیه هدایت شدند.
معاون مشارکتهای مردمی کمیته امداد امام خمینی(ره) با بیان اینکه همه ادارات کمیته امداد بحثهای مشاورهای را کمک میکنند و با توجه به اینکه آسیبهای اجتماعی اکنون زیاد است اما در مجموعه کمیته امداد به نسبت میانگین کشوری وضعیت بهتری به ویژه در مباحث اعتقادی و اتصال به نظام ولایی دارند ادامه داد: امسال با فروکش کردن کرونا برگزاری 300 هزار اردوی زیارتی و تربیتی برای مددجویان برنامه ریزی شده است.
وی با اشاره به اینکه در بحث توانمندسازی در حوزههای مختلف معیشتی، تأمین مسکن، سلامت و درمان، کمک به ازدواج، کمک به نیازهای اولیه در حال حاضر 2 میلیون و 250 هزار خانواده (پنج میلیون نفر) مستقیم تحت پوشش کمیته امداد هستند افزود: یک میلیون و 500 هزار نفر نیز تحت پوشش 9 هزار مرکز نیکوکاری فعال در سطح کشور قرار دارند.
نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی نیز در این دیدار با بیان اینکه تفکر بسیجی صادراتی است و به هر جایی که رفت معادلات نظامی کلاسیک را به هم ریخت گفت: ارزش خاص نهادهای انقلابی از این جهت است که در راستای اهداف ارزشهای انسانی و الهی است.
آیتالله عبادی بیان کرد: هر وزارتخانه دولتی وظیفهای برای خدمت به مردم دارد، فعالیت نهادهای انقلابی با وزارتخانهها متفاوت است و در چارچوب یک خدمت رسانی خلاصه نمیشود چون اینها برخاسته از انقلاب هستند و کمکهای آنان هدفمند است و انواع و اقسام خدماتی که به خانوادههای نیازمند انجام میدهند برای رشد و توانمندسازی آنان است.
وی ادامه داد: نتیجه نهایی کمکهای نهادهای انقلابی به این خانوادهها باید رشد انسانی و الهی آنان باشد.
بخشی از نهادها در طول این مدت خیلی خوب عمل کردند که از جمله سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و بسیج مستضعفین است که اینها نیروی نظامی هستند اما در قانون به صورت ویژه تعریف شدند و حافظ فرهنگ انقلاب هم هستند و کمیته امداد هم خوب عمل کرده و ضمن تأمین مسائل معیشتی باید حافظ فرهنگ خانوادههای نیازمند هم باشند.
انتهای پیام/254/س