یک هکتار گلخانه معادل ۱۰ هکتار زمین کشت سنتی است/ طرح کشت گیاهان دارویی در اراضی رها شده کاشان


یک هکتار گلخانه معادل 10 هکتار زمین کشت سنتی است/ طرح کشت گیاهان دارویی در اراضی رها شده کاشان

گروه استان‌ها‌- رئیس اداره جهاد کشاورزی کاشان با اشاره به طرح کشت گیاهان دارویی در اراضی رها شده؛ گفت: استفاده گلخانه‌ها است چراکه یک هکتار گلخانه با ۱۰ هکتار از اراضی کشاورزی برابر می‌کند.

رضا مظلومی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کاشان ، با بیان اینکه 60 درصد از کشاورزان کاشانی از سیستم آبیاری نوین استفاده می‌کنند، اظهار داشت: 50 درصد پروانه‌های چاه آب کشاورزی اصلاح و تعدیل شده است و این مهم مرهون همکاری کشاورزان و برنامه‌ریزی صورت گرفته است.

وی ضمن تاکید بر ورود دانش نوین و علوم دانش‌بنیان به حوزه کشاورزی بر اساس منویات رهبر معظم انقلاب در شعار سال افزود: مدیریت جهاد کشاورزی با شرکت‌های دانش‌بنیان متعددی در سطوح منطقه‌ای، استانی و ملی جلسات متعددی داریم به نحوی که در آخرین جلسه با این شرکت‌ها در زمینه احیای مراتع و ساماندهی آنان به بحث و گفت‌وگو نشستیم.

رئیس اداره جهاد کشاورزی شهرستان کاشان ضمن تاکید بر تغییر الگوی کِشت کشاورزان این شهرستان ابراز داشت: این اقدام از سه طریق پیگیری می‌شود که نخستین موضوع آن مباحث استفاده گلخانه‌ها است چراکه یک هکتار گلخانه با 10 هکتار از اراضی کشاورزی برابر می‌کند.

وی با بیان اینکه با اجرای این طرح یک سری اراضی کشاورزی رهاشده خواهیم داشت، گفت: برای این اراضی نیز پیش‌بینی شده است تا کِشت گیاهان دارویی انجام شود تا با این اقدام اراضی رها شده احیا شوند و از سوی دیگر از آنجا که کاشان مرکز فرآوری گل محمدی و سایر گیاهان دارویی است تغییر الگوی کشت بر این نوع گیاهان است.

مظلومی ضمن اشاره به شناسایی سایت‌های شهرستان کاشان در زمینه راه‌اندازی گلخانه و کشت گیاهان دارویی تصریح کرد: راه‌اندازی این سایت‌ها نیازمند مشارکت سرمایه‌گذاران است در حالی که 80 درصد راه‌اندازی گلخانه با ارائه تسهیلات به سرمایه‌گذاران تامین اعتبار می‌شود.

وی ضمن اشاره به مباحث در زمینه آب مجازی تاکید کرد: کاشان رتبه نخست تولید مرغ تخم‌گذار در استان اصفهان داریم در حالی که مواد اولیه تولید آن نظیر سویا و ذرت تماماً وارداتی است و این موضوع نمونه‌ای از واردات آب مجازی به منطقه کاشان است.

رئیس اداره جهاد کشاورزی شهرستان کاشان ضمن اشاره به رتبه نخست کشور کاشان در زمینه تولید ماهیان زینتی افزود: 46 میلیون قطعه ماهی در کاشان تولید می‌شود که بالاترین میزان تولید در کشور به این منطقه اختصاص دارد در حالی که هیچ آبی در این حوزه مصرف نمی‌شود و در حوزه کشاورزی آب مورد نیاز پرورش ماهیان زینتی مصرف می‌شود.

انتهای پیام/801/ی

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon