مدیرکل صمت استان کرمان: محورهای برنامه هفتم توسعه توجه به صنایع دانش بنیان است


مدیرکل صمت استان کرمان: محورهای برنامه هفتم توسعه توجه به صنایع دانش بنیان است

گروه استان‌ها- مدیرکل صمت استان کرمان گفت: محورهای برنامه هفتم توسعه توجه به صنایع کوچک و متوسط وابسته به صنایع بزرگ و توجه به صنایع دانش بنیان است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهربابک، مهدی حسینی‌نژاد صبح امروز در این آیین کلنگ‌زنی کارخانه کاشی شهربابک با تشکر از سرمایه‌گذار به واسطه تلاش و همتی که در جنگ اقتصادی کشور انجام می‌دهند اظهار داشت: نماینده مردم شهرستان شهربابک پیگیری‌های مداومی برای استفاده از ظرفیت‌های این شهرستان برای توسعه شهربابک و استان دارد.

وی با بیان اینکه نگاه به توسعه پایدار، سه رکن اصلی دارد که باید به عنوان یک سیستم کلان در استان به آن توجه کنیم گفت: رکن اول مباحث اقتصادی و فنی، رکن دوم توجه به مسائل اجتماعی، رفاه و توسعه اجتماعی و رکن سوم توجه به محیط زیست است و باید با نگاهی کار کنیم که با سرمایه‌گذاری‌هایی که انجام می‌دهیم علاوه بر توسعه اقتصادی، محیط زیست را هم حفظ کنیم.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان کرمان با اشاره به اینکه در حوزه صنعت و معدن استان در برنامه ششم، رشد 10 درصدی را تجربه کرده و 200 هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری را شاهد بودیم افزود: محورهای برنامه هفتم توسعه توجه به صنایع کوچک و متوسط وابسته به صنایع بزرگ و توجه به صنایع دانش بنیان است.

وی با بیان اینکه توجه به قطعه‌سازی برای مگا پروژه‌هایی که در استان کرمان در حال اجرا است ادامه داد: توجه به خدمات و حمایت از سرمایه‌گذاران در این شرایط سخت دغدغه مسئولان است که تلاش می‌کنیم برای رفع این مشکل با استفاده از ظرفیت پنجره الکترونیک تسهیل‌سازی در این زمینه ایجاد شود.


قاسم شمس فرماندار شهربابک نیز در این آیین با بیان اینکه این پروژه به دلیل مشکلات زمین دو سال طول کشید چون به 20 هکتار زمین نیاز داشته اظهار داشت: به همین بهانه 200 هکتار زمین برای سرمایه‌گذاری در شهرستان آماده شده که 20 هکتار آن برای این پروژه تخصیص داده شده است.

وی با اشاره به اینکه اشتغال بانوان در این پروژه مورد توجه قرار خواهد گرفت تا از ظرفیت بانوان تحصیل کرده استفاده شود گفت: ما دست همه سرمایه گذاران را برای حضور در شهربابک استقبال و حمایت می‌کنیم.

دهقانی سرمایه‌گذار این پروژه با بیان اینکه در دو سال گذشته اجرای این کارخانه پیگیری شده است اظهار داشت: طرح کارخانه کاشی با تولید سالیانه 10 میلیون مترمربع کاشی در سه فاز  اجرا خواهد شد.

وی با اشاره به دلیل انتخاب شهرستان شهربابک برای احداث این پروژه گفت: بکر بودن منطقه، موقعیت جغرافیای عالی این شهرستان و قرار گرفتن آن در یکی از مهمترین شاهراه‌های حمل و نقل کشوری از جمله این دلایل است.

به گزارش تسنیم کارخانه کاشی در زمینی به مساحت 20 هکتار در مدت 18 ماه با سرمایه‌گذاری 300 میلیارد تومان احداث شده و برای 400 نفر اشتغال‌زایی مستقیم و 600 نفر اشتغال‌زایی غیرمستقیم ایجاد می‌کند این کارخانه ظرفیت تولید 10 میلیون متر مربع کاشی و سرامیک در سال را دارد.

انتهای پیام/511/ح

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon