واکاوی پیامهایی از جنایت رژیم اسرائیل در ترور «شیرین ابوعاقله»
پنج نکته در برابر جنایت ترور توسط نیروهای اشغالگر صهیونیستی علیه شیرین ابوعاقله فعال سرشناس و توانمند رسانهای وجود دارد.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری تسنیم،سایت خبری الزیتون درمورد ترور شرین ابوعاقله به قلم محسن محمد صالح مدیر کل تحقیقات این مرکز نوشت، پنج نکته کلیدی در این جنایت قابل توجه است که در اینجا به این نکات میپردازیم.
نکته اول: باید ازجنایتی که هر روزه توسط صهیونیستها درحال رخ دادن است، جلوگیری شود. شیرین بیست و پنج سال در جبهه آگاهی بخشی و برجسته ساختن رنج مردم حضور داشته است. او بخاطر دفاع از فلسطین و قدس کشته شد و بهای سنگینی را به خاطر صداقت و استعداد خود در رسانه پرداخت.
اسرائیلیها همانند بسیاری از جنایات خود به دنبال فرار و کم رنگ کردن این موضوع هستند.اما این بار شواهد زیادی علیه آنها وجود دارد که قابل چشم پوشی نیست. با اشاره به این که شیرین درجایی نبوده که درگیری مسلحانه با جوانان فلسطینی صورت گرفته باشد و گلوله تصادفی اصابت کرده باشد بلکه گلولهای که به او اصابت کرده گلولهی یک تک تیرانداز حرفه ای بوده که به گوش او یعنی زیر کلاه ایمنی که به سر داشت اصابت کرده است. اسرائیل در ابتدا این ترور را به نیروهای مقاومت نسبت داد، اما زمانی که مشخص شد ترور شیرین و زخمی کردن همکارش کار صهیونیستها است ، دست به انکار جنایت خود زدند.
با توجه به این که شیرین تابعیت آمریکایی دارد امکان پیگیری این جنایت به شکل جهانی و بین المللی وجود دارد. همچنین فشار بر تشکیلات خودگردان فلسطین برای انتقال پرونده این جنایت به دادگاه کیفری بینالمللی باید دنبال شود.
نکته دوم: موضوع اصلی بحث، جنایت ترور توسط اسرائیل و قبح آن و افشاگری، و جرم انگاری آن در همه سطوح است. همچنین نقش برجسته رسانهای و نبرد آگاهی که شیرین برای آن جنگید و جان داد از دیگر ابعاد اهمیتی این موضوع است. بیشتر بحث و تمرکز باید روی این موضوع باشد و سایرمسائل خصوصاً در این زمان امری فرعی است. در این بین جریانهایی هم وجود دارند که سعی کردند مردم را به مشاجرات و درگیری های جانبی بکشانند تا حواس آنها را منحرف کنند و این باعث خوشحالی اشغاگران شد که متوجه شدند تیرها دیگر به سمت آنها نشانه نمی روند.
نکته سوم: بحران اخلاق و بی ذوقی که نشان دهنده جهل به خود اسلام و غفلت آن در بین عدهای است که اصرار داشتند از همه فضای جنایت و اوضاع غم انگیزی که گریبانگیر ملت فلسطین شده تنها بر بخش رحمت و مغفرت آن تمرکز کنند. چگونه میشود قدردان کسانی نباشیم که در نبرد آگاهی جنگیدند و جنایات اشغالگران اسرائیلی را افشا کردند و در دفاع از فلسطین به خطر افتادند. لازمه جوانمردی ایستادن و قدردانی از فداکاریهای فراوان شیرین است.
نکته چهارم: بسیاری از کسانی هم که بر این وقایع دلسوزی کردند از اصل این اقدام و جنایت غافل شدند. آنها با قدرت از گفتن حرف حق صحبت میکردند اما در اتفاقهایی بسیار شدیدتر یعنی عادی سازی حکام عربی با اسرائیل سکوت کردند و صهیونیستها را به رسیمیت شناختند.
نکته پنجم: تاکید میکنیم که مسیحیان فلسطین در معرض همان بی عدالتی، ظلم و آوارگی قرار گرفتند که مسلمانان فلسطین در معرض آن هستند و از آغاز اشغال فلسطین توسط بریتانیا در جنبش ملی فلسطین شرکت کردند. محسن محمد صالح نویسنده این مقاله در پایان تصریح کرد که ما باید تار و پود این وحدت را حفظ کنیم و آن را تقویت و توسعه دهیم.
انتهای پیام/